- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Canim benimm gecmis olsunSağol kaptanım
Cok gecmis olsun tatlimmKızlar oğlum çok hasta ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayın
Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmekten sucuklu tost
Öğlen
Bi kase mantı
Bir parmak dilim şekerpare
Akşam yemeği
Bir küçük kase salata
Salatayı ara öğün olarak yemiştim ama akşam boyu oğlumla hastanedeydim akşam yemeği giyemedim iyi de oldu mantoyu dengelemiş oldum
Spor yok
Su çok az içtim bugün maalesef
Allah sonumuzu hayretsindahiliye doktoru yaptırdığı romatizmal testler temiz çıkınca romatoloji ye yönlendirdi, kapsamlı baksın yine de dedi. doktor randevusuz çalışmıyormuş o yüzden bugün muayene olamadım. ortopedi doktorum da omuz mr ı istedi. ne yaptıklarını onlar da bilmiyo sanırım.
özel ve üniversite hastanesi olmasına rağmen muayene etmemişti dahiliyeci sadece tansiyonumu ölçmüştü, bugun zaten kontrol hiç yerinden bile kalkmadı. test sonuçlarına bakıp yönlendirdi .
ortopedi doktoru uzman ve normal den 2,5 kat daha pahalı olmasına rağmen o da muayene etmemişti, bugün de testlere bakıp temiz çıkmış. omuz mr ı çekelim dedi yolladı.
ve ben muayene ve testlere bir ton para bayıldım.
Teşekkür ederimCok gecmis olsun tatlimm
Sağol canım.Canim benimm gecmis olsun
Kızlar oğlum çok hasta ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayın
Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmekten sucuklu tost
Öğlen
Bi kase mantı
Bir parmak dilim şekerpare
Akşam yemeği
Bir küçük kase salata
Salatayı ara öğün olarak yemiştim ama akşam boyu oğlumla hastanedeydim akşam yemeği giyemedim iyi de oldu mantoyu dengelemiş oldum
Spor yok
Su çok az içtim bugün maalesef
Günaydın 10.takım
Herkese mazaretsiz bir gün olsun insallah
yani o ona yönlendiriyo o onadahiliye doktoru yaptırdığı romatizmal testler temiz çıkınca romatoloji ye yönlendirdi, kapsamlı baksın yine de dedi. doktor randevusuz çalışmıyormuş o yüzden bugün muayene olamadım. ortopedi doktorum da omuz mr ı istedi. ne yaptıklarını onlar da bilmiyo sanırım.
özel ve üniversite hastanesi olmasına rağmen muayene etmemişti dahiliyeci sadece tansiyonumu ölçmüştü, bugun zaten kontrol hiç yerinden bile kalkmadı. test sonuçlarına bakıp yönlendirdi .
ortopedi doktoru uzman ve normal den 2,5 kat daha pahalı olmasına rağmen o da muayene etmemişti, bugün de testlere bakıp temiz çıkmış. omuz mr ı çekelim dedi yolladı.
ve ben muayene ve testlere bir ton para bayıldım.
küflü peynir nasıl bir sey? Ben kars yöresinin küflü bir peynirini çok severim , oradan gelenlere ısmarlarım ama sen tr de değildin herhaldeMenum :
Sabah 5:00
1 bardak kefir , 2 ceviz , 1 kraker ve kűflu peynir 1 tutam dereotu
12:00
zaytinyagli bamya yemegi , portakalli ispanak salatasi .
16:30 sebze corbasi ve salata
2 litre su
2 fincan emzirme cayi
30 dk Yoga
en so 2.6 yağ vermiştim de beğenmemistim moni demek vücudumdan bu kadar büyük bir parça gitmiş.Insanoğlu nankör vesselam..
jillian yapan kalmadı herhalde diviHayırlı geceler takımım
Çarşamba menüm
Sabah : 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su
Kahvaltı : 1 yumurta
Peynir -5 zeytin
Domates -salatalık-turp
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : yarım lt yeşil çay
Akşam :2 tabak kinoali madımak yemeği
Turp
Ara : yarım lt form çayı
Yarım elma 1 portakal
Su :1.5 lt
Spor yokmoni
Aeben de aynısını deyince bir şüphelendim kendimden , dünkü postlarıma baktım, altı postum var.e daha ne olsun :))Amin obezcim artık sende eskisi gibi gelmiyorsun niyeki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?