Kızlar oğlum çok hasta ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayın
Sabah kahvaltısı
İki dilim çok tahıllı ekmekten sucuklu tost
Öğlen
Bi kase mantı
Bir parmak dilim şekerpare
Akşam yemeği
Bir küçük kase salata
Salatayı ara öğün olarak yemiştim ama akşam boyu oğlumla hastanedeydim akşam yemeği giyemedim iyi de oldu mantoyu dengelemiş oldum
Spor yok
Su çok az içtim bugün maalesef
Günaydınlarr
Biri yemek deyince böyle yapalım
Aeben de aynısını deyince bir şüphelendim kendimden , dünkü postlarıma baktım, altı postum var.e daha ne olsun :))
günaydın hayırlı sabahlar herkese soğuk bir sabahtan
dün saat 10 gibi siteye gireyim dedim giremedim internet mi sıkıntılıydı anlayamadım,sonra da uyuyakalmışım
dünkü menüm
08.00 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir,3 zeytin,3 çeri domates
13.00 1 dilim ıspanaklı börek,ayran,1 elma
18.00 köz patlıcan ve lahana havuç salatası
mantar çorbası
suyu unuttum ama 2 ye yakındımoni
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
yani o ona yönlendiriyo o onane teşhis ne tedavi olan hem zaman hem para kaybı maalesef. Kolundaki ağrı devam ediyor mu peki?
küflü peynir nasıl bir sey? Ben kars yöresinin küflü bir peynirini çok severim , oradan gelenlere ısmarlarım ama sen tr de değildin herhalde
en so 2.6 yağ vermiştim de beğenmemistim moni demek vücudumdan bu kadar büyük bir parça gitmiş.Insanoğlu nankör vesselam..
jillian yapan kalmadı herhalde divibende yapamıyorum..
Madımak hiç yemedim, tadını bilmem.ıspanak gibi bir sebze olduğunu biliyorum sadece
Günaydın hayırlı sabahlar 10.takimin fit olmaya aday hatunları bana bakın yarın tartı günü kaçamak yapmayın gelir teror estiririmonce kendime tabi kilo vermesemde sabit kalmaya özen gosteriyorum opuldunuz.
tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım,diğer tetkiklerden sonuç alır da rahatlarsın inşallah yeniden geçcmiş olsun,bayağı uğraştırdı senikolumda tutulma olmuştu onunla igili 2 ayrı doktora gitmiştim. tahlillerim iyi çıktı ama yinede romatolojiye yönlendirdi dahiliyeci. ortopedici de mr istedi, henüz çektirmedim bakalım.
kaptanım dünkü menüyü biraz önce yazdım dün giremedim uğraşırken uyuyup kalmışım ,sayılmaz mı
moni - - + + + + . @Zhre_ - - - + - - . sara_28 + + + + + + . @Aylin42Konya m m m m m m m Antepia27 - - + + + + . @Pamukprncess + - - - - - . ozlemkartal - + + + + - . @obezzto + - + + + + . @60kiloyum - + + + - - . @Efser - - + + + + . @phalanx - + + - + - . @hedef56 + + + + + + . @aeben - - - - - - . @gezegenfeza - - - + + + . @divinity - - + + + - . yasom7272 - - - - - - . @vorones - - - - - - . @gitsinkilolar01 - - - - - - . @Ya habibi - + - - - - . @krankenschwester + + + + + + . @gulsahhh01 + + + + + - . @optumkibbye + + + + + + . Esmahan38 - + + + + + . Wydra + + + + + + . @guziss35 - - - + + - . @Musabinannesi - - - - + - . @IKokunhuzur + + - + + + .
[th]21-28 ARALIK MENÜ BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[tr]
[/tr]
afiyet olsun saram,en sevdiğim kahvaltı böyle benim de,yaprak galeta mı o,kendi evinde yaşam nasıl hissettiriyor iyi misin
mmmmmm nefis görünüyor afiyet olsunafiyet olsun saram,en sevdiğim kahvaltı böyle benim de,yaprak galeta mı o,kendi evinde yaşam nasıl hissettiriyor iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?