sorma gülüm, bu yüzden sevmiyorum doktora gitmeyi. sonuç kocaman 0Allah sonumuzu hayretsin
Ne olacak bu doktorların vurdumduymazlığı
maalesef, teşhis tedavi için muayene lazım o da yokyani o ona yönlendiriyo o onane teşhis ne tedavi olan hem zaman hem para kaybı maalesef. Kolundaki ağrı devam ediyor mu peki?
Günaydın hayırlı sabahlar 10.takimin fit olmaya aday hatunları bana bakın yarın tartı günü kaçamak yapmayın gelir teror estiririmonce kendime tabi kilo vermesemde sabit kalmaya özen gosteriyorum opuldunuz.
inşallah canım, sağolasıntahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım,diğer tetkiklerden sonuç alır da rahatlarsın inşallah yeniden geçcmiş olsun,bayağı uğraştırdı seni
kaptanım dünkü menüyü biraz önce yazdım dün giremedim uğraşırken uyuyup kalmışım ,sayılmaz mı
afiyet olsun saram,en sevdiğim kahvaltı böyle benim de,yaprak galeta mı o,kendi evinde yaşam nasıl hissettiriyor iyi misin
Merhaba hoşgeldin canım. bize kendini tanıtırmısın.merhabalar :)
maalesef, teşhis tedavi için muayene lazım o da yok
kolumu tam kaldıramıyorum, ağrı zaman zaman hareket ederken oluyo. devamlı olan ağrılar geçti hamdolsun.
bebişini mutlu mesut sağlıkla büyüt canımAdım gizem :) 27 yaşındayım 158 boy 70.1 kilo
bir alman firmasının muhasebe sorumlusuyum, Evliyim bir bebem var 2 yaşında :) Emzirmeyi geçen hafta bıraktık ve kendimi diyete attım :) İzmirde yaşıyorum evlilikle beraber kilo almaya başladım üstüne hamile kalınca 89ları görüp doğum ve emzirme sürecinde 63lere kadar düştüm ama tekrar işe başlayınca kilo alıp 70leri gördüm
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım ilk defa böyle bir katılımım oldu :)
Şu anki kilonuz:70.1
Hedef kilonuz:60
Menü şahane spor da olsa tamamdırBugünkü menüm
Sabah
Bir haslanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam: fırında balık,biraz beyaz lahana turşusu
Su: 2 litre
Spor: yok
Hoşgeldin GizemAdım gizem :) 27 yaşındayım 158 boy 70.1 kilo
bir alman firmasının muhasebe sorumlusuyum, Evliyim bir bebem var 2 yaşında :) Emzirmeyi geçen hafta bıraktık ve kendimi diyete attım :) İzmirde yaşıyorum evlilikle beraber kilo almaya başladım üstüne hamile kalınca 89ları görüp doğum ve emzirme sürecinde 63lere kadar düştüm ama tekrar işe başlayınca kilo alıp 70leri gördüm
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım ilk defa böyle bir katılımım oldu :)
Şu anki kilonuz:70.1
Hedef kilonuz:60
Bende özledim cnm olmadığımız kadar yogunuz eve gidince de bizimkiler yaşlı yemek çay meyve derken pat yatağayasooooom özledim seni
bi bitmediler anacım hadi bakalım bol şans diliyorum al tazminatını artık da bi kahve içelimBu arada Ayşem bugün yine benim malum mahkeme varne olur bana dua edin öğlen artık benden yana sonuçlansın şu dava da rahatliyayim 3 sene oldu
ayy inşallah gitsin kilolar ilk defa ciddi bir diyete başaldım hiç istikrarlı değildim bu zamana kadar bu sefer kararlıyım :)bebişini mutlu mesut sağlıkla büyüt canım
hadi o zaman bol paylaşım bekliyorum senden, inş en kısa sürede sağlıkla kilolar gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?