Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

yani o ona yönlendiriyo o ona ne teşhis ne tedavi olan hem zaman hem para kaybı maalesef. Kolundaki ağrı devam ediyor mu peki?
maalesef, teşhis tedavi için muayene lazım o da yok
kolumu tam kaldıramıyorum, ağrı zaman zaman hareket ederken oluyo. devamlı olan ağrılar geçti hamdolsun.

inşallah canım, sağolasın
not aldım kuzum eklicem listeye menü bildirimini.

Adım gizem :) 27 yaşındayım 158 boy 70.1 kilo
bir alman firmasının muhasebe sorumlusuyum, Evliyim bir bebem var 2 yaşında :) Emzirmeyi geçen hafta bıraktık ve kendimi diyete attım :) İzmirde yaşıyorum evlilikle beraber kilo almaya başladım üstüne hamile kalınca 89ları görüp doğum ve emzirme sürecinde 63lere kadar düştüm ama tekrar işe başlayınca kilo alıp 70leri gördüm

Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım ilk defa böyle bir katılımım oldu :)
Şu anki kilonuz:70.1
Hedef kilonuz:60

Anammmmm şahane bir menü ♡ Afiyet olsun

maalesef, teşhis tedavi için muayene lazım o da yok
kolumu tam kaldıramıyorum, ağrı zaman zaman hareket ederken oluyo. devamlı olan ağrılar geçti hamdolsun.

Ayşem acaba sende Omuz MRi mi cektirsen belki sende de yırtılma vardır inan bende düşme falan olmadığı halde oluşmuş ve dediğin gibi ağrılarım
Hani emin olursun o zaman en azından
Rabbim şifa versin hepimize

Eskiden diyetisyene giderken bulusuyorduk istersen bu sefer de seni benim doktora gotureyim inan dünya tatlısı

bebişini mutlu mesut sağlıkla büyüt canım
hadi o zaman bol paylaşım bekliyorum senden, inş en kısa sürede sağlıkla kilolar gidecek.

Hoşgeldin Gizem
İnşallah beraber veririz kiloları

Bu arada Ayşem bugün yine benim malum mahkeme var ne olur bana dua edin öğlen artık benden yana sonuçlansın şu dava da rahatliyayim 3 sene oldu
bi bitmediler anacım hadi bakalım bol şans diliyorum al tazminatını artık da bi kahve içelim
kız sana mesaj yazmıştım, kitap topiğine yazmışım
sonra senin mesajı da okudum , he ya buluşup mrcıları gezelim
'' oynakbasi34 banuşşş
omuz mr ı istedi doktor kız iyice kaderdaş olduk
buluşup omuz mr larımızı gösterek birbirimize''

bebişini mutlu mesut sağlıkla büyüt canım
hadi o zaman bol paylaşım bekliyorum senden, inş en kısa sürede sağlıkla kilolar gidecek.
ayy inşallah gitsin kilolar ilk defa ciddi bir diyete başaldım hiç istikrarlı değildim bu zamana kadar bu sefer kararlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…