hoşbuldumm evett inşşallah veririz :)Hoşgeldin Gizem
İnşallah beraber veririz kiloları
bi bitmediler anacım hadi bakalım bol şans diliyorum al tazminatını artık da bi kahve içelim
kız sana mesaj yazmıştım, kitap topiğine yazmışım
sonra senin mesajı da okudum , he ya buluşup mrcıları gezelim
''oynakbasi34 banuşşş
omuz mr ı istedi doktor kız iyice kaderdaş olduk
buluşup omuz mr larımızı gösterek birbirimize''
Jillian bende yapamıyorum, ya dizlerim ağrımaya başladı, yada hâlâ kas ağrım var. Zaten halsizlikte var, hoca biraz beklesin.yani o ona yönlendiriyo o onane teşhis ne tedavi olan hem zaman hem para kaybı maalesef. Kolundaki ağrı devam ediyor mu peki?
küflü peynir nasıl bir sey? Ben kars yöresinin küflü bir peynirini çok severim , oradan gelenlere ısmarlarım ama sen tr de değildin herhalde
en so 2.6 yağ vermiştim de beğenmemistim moni demek vücudumdan bu kadar büyük bir parça gitmiş.Insanoğlu nankör vesselam..
jillian yapan kalmadı herhalde divibende yapamıyorum..
Madımak hiç yemedim, tadını bilmem.ıspanak gibi bir sebze olduğunu biliyorum sadece
Bazen bende böyle karıp katıyom
Hoşgeldin canımAdım gizem :) 27 yaşındayım 158 boy 70.1 kilo
bir alman firmasının muhasebe sorumlusuyum, Evliyim bir bebem var 2 yaşında :) Emzirmeyi geçen hafta bıraktık ve kendimi diyete attım :) İzmirde yaşıyorum evlilikle beraber kilo almaya başladım üstüne hamile kalınca 89ları görüp doğum ve emzirme sürecinde 63lere kadar düştüm ama tekrar işe başlayınca kilo alıp 70leri gördüm
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım ilk defa böyle bir katılımım oldu :)
Şu anki kilonuz:70.1
Hedef kilonuz:60
Ay kaptanım çok sekersinAnammmmm şahane bir menü ♡ Afiyet olsun
Ayşem acaba sende Omuz MRi mi cektirsenbelki sende de yırtılma vardır inan bende düşme falan olmadığı halde oluşmuş ve dediğin gibi ağrılarım
Hani emin olursun o zaman en azından
Rabbim şifa versin hepimize
Eskiden diyetisyene giderken bulusuyorduk istersen bu sefer de seni benim doktora gotureyiminan dünya tatlısı
Menum :
Sabah 5:00
1 bardak kefir , 2 ceviz , 1 kraker ve kűflu peynir 1 tutam dereotu
12:00
zaytinyagli bamya yemegi , portakalli ispanak salatasi .
16:30 sebze corbasi ve salata
2 litre su
2 fincan emzirme cayi
30 dk Yoga
Hakkında hayırlısı neyse o olsunBu arada Ayşem bugün yine benim malum mahkeme varne olur bana dua edin öğlen artık benden yana sonuçlansın şu dava da rahatliyayim 3 sene oldu
kahvaltın baya hafif ve sağlıklı olunca akşamı dengeliyor. akşam yemeği saatin erkense süper. bir de arada detoks gibi pilavsız 12 kaşık kadar bakliyatı salata ve ayranla (ya da kefir) dene . süper oluyor iyi kilo gidiyoriyi akşamlar biraz geç dahil oldum bu akşam kusuruma bakmayın
sabah
bir kase tarhana çorbası
ÖĞLE
2 ceviz
5 fındık
3 medine hurması
3 gün kurusu kaysı
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 kase yoğurt
1 muz
1\2 elma hepsini karıştırdım iki kase çıktı oğluşumla öğle yemeğimiz buydu
AKŞAM
bir tabak pilav üstü kuru yedim bolca yeşillik salatası
Gün içinde 2.5 litre su 2 kupa kahve 3 kupa yeşilçay
Spor 50 mekik 50 ters mekik 30 squat
veee finall)))
Adım gizem :) 27 yaşındayım 158 boy 70.1 kilo
bir alman firmasının muhasebe sorumlusuyum, Evliyim bir bebem var 2 yaşında :) Emzirmeyi geçen hafta bıraktık ve kendimi diyete attım :) İzmirde yaşıyorum evlilikle beraber kilo almaya başladım üstüne hamile kalınca 89ları görüp doğum ve emzirme sürecinde 63lere kadar düştüm ama tekrar işe başlayınca kilo alıp 70leri gördüm
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım ilk defa böyle bir katılımım oldu :)
Şu anki kilonuz:70.1
Hedef kilonuz:60
Anammmmm şahane bir menü ♡ Afiyet olsun
Ayşem acaba sende Omuz MRi mi cektirsenbelki sende de yırtılma vardır inan bende düşme falan olmadığı halde oluşmuş ve dediğin gibi ağrılarım
Hani emin olursun o zaman en azından
Rabbim şifa versin hepimize
Eskiden diyetisyene giderken bulusuyorduk istersen bu sefer de seni benim doktora gotureyiminan dünya tatlısı
güzel liste+ziporBugünkü menüm
Uyanınca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 çeri domates
1 dilim çavdarlı ekmek
öğlen
çorba
ızgara köfte
salata
ara
sütlü filtre kahve
1 hurma
Akşam
1 tabak karnabahar
Salata
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara
yarım kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 60 dk yürüyüş
Bu arada Ayşem bugün yine benim malum mahkeme varne olur bana dua edin öğlen artık benden yana sonuçlansın şu dava da rahatliyayim 3 sene oldu
Bazen bende böyle karıp katıyom
Kim uğraşacak ayrı ayrı yemeye. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?