Günaydın kızlar
Eşimi doktora yolladım, biraz uykuyu dağıtıp kalkarım
GÜNÜnüz hayr olsun güzel hanımlar
umarım yaa cidden şöyle bıngıl bıngıl gezmekten sıkıldımhoşgeldin canım burada kalıcı olursan emin ol istediğin kiloya yakında kavuşursun
umarım yaa cidden şöyle bıngıl bıngıl gezmekten sıkıldımhoşbuldum buarada :)
evet istikrar önemli bakalım bir hafta olacak daha bir kaçamak yapmadımBenden de bi hoşgeldin. Kendine inandıktan ve istikrarını bozmadıktan sonra hemen verirsin kilolarını
Bir şey varsa da kendi kendine iyileşti desene monimaalesef, teşhis tedavi için muayene lazım o da yok
kolumu tam kaldıramıyorum, ağrı zaman zaman hareket ederken oluyo. devamlı olan ağrılar geçti hamdolsun.
Orada da buluyorsun yani gezo.ilginç o kadar boğazıma düşkün biriyim hiç alayım da yapayım demedim.annem de hiç bilmezJillian bende yapamıyorum, ya dizlerim ağrımaya başladı, yada hâlâ kas ağrım var. Zaten halsizlikte var, hoca biraz beklesin.
Madımak ıspanak gibi fakat biraz daha keskin. Kokusu ve tadıyla. Eşim sever, bak epeydir yapmıyordum. Bugün yapıyımda adam yesin.
Yalniz pastırma yada kemikli etle güzel oluyor
Oo kimleri görüyorumGÜNÜnüz hayr olsun güzel hanımlar
hoşbuldumm :)
Türkiye den kurusunu getiriyoruzOrada da buluyorsun yani gezo.ilginç o kadar boğazıma düşkün biriyim hiç alayım da yapayım demedim.annem de hiç bilmezafiyet olsun size
Hangisini yiyorsun?kızlar sebze yemeği olarak neler tüketiyorsunuz ben sebzeden baya kıtım da hiç tadına bakmadığım bir sürü sey var haliyle aklım agelmiyor akşam sebze yemem lazım bulamıyorum bişeyler
Ay kaptanım çok sekersinillede doktorlardami buluşacaksınız . Yokmu kafe filan
konu her neyse umarım senin lehine sonuçlanır canım Allah yardımcın olsun
Aaaa Ayşem kahve istesin yeterki ♡♡♡♡ ona can kurban ♡♡♡♡
AMİNNNNN canım inşallah3 sene oldu artık biter bugün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?