Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeni bir detoks suyu deniyorum ve tadını çok sevdim akşamdan iki litre suyun içine iki dilim elma iki dilim portakal iki dilim limonu kabuklarıyla beraber attım ikide çubuk tarçın bir tutam maydanoz ve bir şişe sade maden suyunu ekledim sabahtan içmeye başladım tadı kokusu mükemmel suyu sevmeyene bile sevdirir hemde ödem attırır bir hafta içecem diyetisyenim önermişti yapmamıştım bugün deniyorum ve çok sevdim

Orada da buluyorsun yani gezo.ilginç o kadar boğazıma düşkün biriyim hiç alayım da yapayım demedim.annem de hiç bilmez afiyet olsun size

kızlar sebze yemeği olarak neler tüketiyorsunuz ben sebzeden baya kıtım da hiç tadına bakmadığım bir sürü sey var haliyle aklım agelmiyor akşam sebze yemem lazım bulamıyorum bişeyler

kızlar sebze yemeği olarak neler tüketiyorsunuz ben sebzeden baya kıtım da hiç tadına bakmadığım bir sürü sey var haliyle aklım agelmiyor akşam sebze yemem lazım bulamıyorum bişeyler
Hangisini yiyorsun?
Ben taze fasulye, pırasa, kabak, karnıbahar severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…