Ben şimdi yazsam nerelerde oldugumuOo kimleri görüyorum
Nerdesiniz çok mesgul arkadaşımız, insan arada bir selam verir
Heee bu arAda diyetisyene kös kös gittim çünki kilo veremedimdiamaaa geçen aya göre 1,6 kg hemide hepsi yağdan gitmiş hiçç kas kaybım olmamış ay nasıl sevindirik oldum .
donmuş bamya almıştım onu yaptım çok iyi bağırsak çalışıtırıyor. kuru bamya da olurkızlar sebze yemeği olarak neler tüketiyorsunuz ben sebzeden baya kıtım da hiç tadına bakmadığım bir sürü sey var haliyle aklım agelmiyor akşam sebze yemem lazım bulamıyorum bişeyler
Allah güç kuvvet versin ama burayı da unutmaBen şimdi yazsam nerelerde oldugumudur yazayım en iyisi halimi anlarsınız
Sabah oğlanı okula bırak , diyetisyene gittim, arabayı yıkattım, bi arkadaşa ugradım kahve içimlik geçmiş olsuna, öğlen binada yasin vardı komşumun eşi vefat etmişti, sonra ordan çıktım aylık kitap günüm vardı .
Şimdide eve geldim perdeleri yıkamaya attım
Aradada ev işleri ve yemek faslını saymıyorum tabe , ha birde kargo gelip beni bulamamış tekrar kargoya gittim akşam .
Sorduguna pişman oldun demi obezim.
çok güzel bi haber buHeee bu arAda diyetisyene kös kös gittim çünki kilo veremedimdiamaaa geçen aya göre 1,6 kg hemide hepsi yağdan gitmiş hiçç kas kaybım olmamış ay nasıl sevindirik oldum .
günaydın canım nasılsın bugün
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah geç kalktım yapamadım
Öğle
2 hs yumurta
Peynir
Ara
Yoğurt
Akşam
Et köftesi
Marul
Yoğurt
Ara
1 ceviz
Acikirsam yoğurt yiyebilirim
moni
İyiyim canım hamdolsun oğlum gelmişti onu gönderdim canım ondan bugün spora gitnedim
Menüm
Sabah
2 çeri domates
2 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 ton balıklı salata
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Aralar
Yarım küçük ayva
1 tane havuç
3 yemek kaşığı yoğurt
Su
3600 litre
Spor
10000 adım
Senin adına çok sevindimHeee bu arAda diyetisyene kös kös gittim çünki kilo veremedimdiamaaa geçen aya göre 1,6 kg hemide hepsi yağdan gitmiş hiçç kas kaybım olmamış ay nasıl sevindirik oldum .
Meğer ne çok çeşit varmışdonmuş bamya almıştım onu yaptım çok iyi bağırsak çalışıtırıyor. kuru bamya da olur
kabak sote/çorba/ kavurma/ mücver
mantar kavurma /kaşarlı fırın
lahana kapuska/ lahana çorbası
patlıcan yemeği/ köz
kırmızı biber köz
taze faulye
brokoli salatası/çorbası/yumurtalı kavurma
karnabahar yemeği/salatası/ yumurtalı kavurma/kısırı
pırasa ımmmmahh
kereviz etlisi/ zeytn yağlısı/ salatası /çorbası
ıspanak yemeği/ yumurtalı ıspanak
pazı
enginar konserve
yer elması*** unutmamak lazım tam mevsimi ama hep çiğ yedim
şimdilik bu kadar geldi aklıma, sebze önemli diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?