saracım ben ara öğünlerde kuru meyve ya da leblebi ya da ceviz badem falan yemeyi tercih ediyorum. 7-8 yıl önce doktora gittiğimde ilk haftalar bana öğlen ara öğünde 4 adet altınbaşak veriyordu ben de yiyordum. ama şimdi tercih etmiyorum. çünkü sonuçta altınbaşak da kıtır uno da buğday unu. kan şekerini daha yükseltiyor. yoksa kıtır unonun tadı güzel ben de seviyorum.
wasa yı sabah kahvaltı da yemeyi düşünüyorum. 2 wasa 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalori olarak. bazen 1 yeterli oluyor. çok istersem 2 adet yerim. değişiklik olur arada yani. yoksa yine evde kinoa, yulaf kepeği, karabuğday, arpa, çavdar, siyez unlarından ekmek yağacağım. yine kraker yağacağım. az az tüketeceğim.
bu arada 70 li kilolarını tebrik ederim canım. yeniden darısı bana inşallah
Wydra canım bu hafta deneme süren bitti, bol paylaşım ve kilo verme sözüne takım listesine dahil edebilirim duruma göre. ne dersin?
canım mazeretini bildirdiğinde paylaşım sorun olmaz ama yinede elinden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya özen gösterirsen sevinirim.Kilo verme sözü veriyorum. Ancak haftaya pek paylaşım yapamayabilirim. Çünkü haftaya 700 kadar öğrenciyi sınav yapacağım sınav kağıtlarını okuma ve eokul işlemleri olacağından pek paylaşım yapamam ama haftayadan sonra paylaşım yaparım.
Ayy bide camiyi market yapmışlarBen eve geldim
Acilen evi toparlayıp içli köfte yapmam lazım.
Dün birdenbire karar verdim, çoğu malzemem eksikmiş, camiden tamamladım .
En son başkana dedimki birde yapacak kadın varsa ver. Yok artik deyip gülüştüler .
Kilo veren herkesi öptüm, veremeyeni akşam belirleyecem. Hergün karabasan gibi tepesine çökecem
olur kuzumSlm arkadaşlar kilo veren ve vermek için mücadele eden herkesi kutluyorum kusura bakmayin ben bugün tartılamadım @ moni cim ama kilo almadım onu biliyorum yarın tartılayım olurmu
@Aylin42Konya canim tbr ederim cnm mezun oluyorsun
sara_28 canim menünü yorumlayamadım özür. 79 olmuşsun tbr ederim
canım mazeretini bildirdiğinde paylaşım sorun olmaz ama yinede elinden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya özen gösterirsen sevinirim.
peki cuma günü kilo bildirmeyi unutma gibi bir durum söz konusu olur mu? olursa takım çok zor durumda kalır. bu durum için sana özelden telefonumu yazsam bana mesaj ile dönüş yapabilir misin?bildirimi unutursan sana en azından mesajla ulaşabilmem için.
1 ocak 2019 da düz 79.9 olsam bari80 leri 2018 de bıraksam
Tabiiki...hoşbuldum bu arada modunuz çok güzel...
40 yaşındayım ,5.5 yaşında bir oğlum var,bursada yaşıyorum ve çalışmıyorum
Ergenliğimden beridir diyetlerle uğraşıyorum pko yu duymuşsunuzdur onun da etkileriyle
Eskiden 60 70 kilolarda gezinirken şimdi 102 yle tavan yaptım boyum 1.59
Uzun zamandır bi yerlerden başlamak istiyorum kilo vermeye bugüne kısmet
miş inşallah burası benim için bir dönüm noktası olur
Tebrikler canimGeçen hafta : 70,5
Bu hafta : 68,5
Fark : -2 kg
Yüzde : 2,83
Çok tşk ederim canım
uzun zaman sonra gelen güzel sonuç,haftaya o 99 buraya gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?