Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tşkler canım aynen 100 lü kilolar başımızın belaları

Amin, amin, amin
Bende 1 ileri 2 geri durumundayım. Ocak sonu Türkiye ye gidecem, inşallah bi diyetisyen e görünmek istiyorum. Aslında kilomdan çokda rahatsız deyilimde, annem ve ablamda aşırı kilo ve türlü hastalık olduğundan elimden geldiğince dikkat edip bari almasam diyorum

Son düzenleme:

AMİİNN.. hepimiz okuduğumuz anda söyledik kesin koro haline olmuştur

Menümü de verem hemen gelmişken

Sabah
Chia tohumlu tam tahıllı sandviç ekmeği arasına peynir ve omlet
1 bardak yeşil çay

Öğle
1 havuç
1 salatalık
1 minik muz

Akşam
Tavuk çorbası

Aralar
1 bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
1 elma

Su
4000 litre

Spor
10000 adım

Ilkgün menüm (sonunda başlamak nasip oldu şükür )
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta -peynir domates
Öğle evde yoktum o yüzden
Çeyrek ayva
Akşam
Bir kase çorba
Tavuk haşlama kücük patates haşlama
Salata ayran
Gece
Bir iki avuç patlamış mısır
L3 su 45 dk yurüyüş

Afiyet olsun canım benim ama biraz az olmuş

Bende sizleri çok seviyorum
kan gruplarına göre beslenmeyi dene istersen.

İlk gün menün hayırlı olsun canım afiyet olsun ama öğün atlamazsan daha iyi olur yani öğlen öğünün bir meyvayla geçiştirme

Rabbim kimseyi kiloyla sınamasın İnan ben özellikle benim ufaklığa doğduğundan beri aşıladım ve kolay kolay ekmek bile yemez asla aaa yemek yemedin aç kalacaksın diye panik yapmadım ( büyük kızda yaptım hep o hatayı ve fast food da yedi geçmişte ) Ufaklık Fast Food nedir bilmez 8 yaşında en fazla 2 kere yada 3 kere kuzenleriyle birlikteyken almıştır onuda yemeden bıraktı sadece patatesini yedi ona dışarda yemek yiyeceğiz dediğimde direk ben Mercimek çorbası yada Domates çorbası içerim der et yiyecekse de tavuk sote şu meşhur Tavuk dünyasında çoğu zaman makarnasını bile yemez
Aslında hep diyorum benim annem daha ben bebekken hata yapmış ben uyurken biraz fazla uyurmuşum tabi buda anam çocuk açlıktan bayıldı diye hemen mama hazırlayıp ben uyurken ağzıma tıkarmış eeee bende ne yapayım cuk cuk emermişim sonra ufakken beni doktora götürmüş bu çocuğum iştahı çok kesecek bir şurup yokmu diye birde doktordan fırça yemiş sen çocuğun midesini genişlet sonrada iştah kesici şurup iste diye
Peşimden 11 ay sonra kızlardeşim doğunca oda benden az zayıf diye bu sefer benden kaçırıp ona yedirmeye çalışmalar ona özel beslemeler hatta hastayken ona fazladan meyveler falan tabi ben yermiyim çakal gibi daha 3 yaşındayken kızkardeşimin pundunu yakaladığım an bu sefer de onun biberonuyla benimkini değiştirirmişim ( benimkine yarım koyarmış kiloluyum ya )
Valla bazen büyük kızıma anlatıyorum da kız Anne ciddi ciddi senelerce evlat ayrımı yapmış ya Anannem eee senin psikolojin daha çocukken bozulmuştur diyor

Anam bir cümle kurdun hayatımı anlattacağım neredeyse neyse başınızı şişirmiyeyim ama inşallah kimsecikler kilo derdi yaşamaz

Ya duymuştum ama işe yarayıp yaramadığını hiç araştırmadım varmı sizlerden ona göre beslenip güzel kilo verenler
ben de daha önce duydum ama çok dikkate almadım. ama kan grubumuza uygun olmayıp yediğimiz bazı besinlerin vücudumuza zarar verdiğini öğrenince ilgilenmeye başladım. kitapları var. tavsiye ederim. mantığını anlatıyor. bununla kilo veren veya hastalıklarından şifa bulan çok insan varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…