tşkler canım aynen 100 lü kilolar başımızın belalarıCanım hoşgeldin kiloları mız yakinmis
Vayy saram supersin canım tebrikler
Tebrikler canim
Maşallah der Alkislarim harikasın canım
Kaptanim gerçek ten sevinemedim ile uzun zamandır bu aralıkta durmak çok yordu
Ana hatamı biliyorum iyi bir hafta sonu iyi bir cuma günü dur inşallah hafta sonu dikkat Edip cuma ya sevinmek istiyorum
Amin, amin, aminBende sizleri çok seviyorum
Maşallahınız var valla harika kilolar verilmiş bu haftaBen hesapta bugün sıkı tuttum ama yine gitmedi yine gitmedi bir yerde bir hata var ama nerde hayır sonrada oturup deli gibi kendimi yemeğe veresim geliyor hatta eşim bile Aşkım seninde sınavın kilo sanırım artık kasma bu kadar kendini diyor ama işte kasmasam ne olurum bilmiyorum
Rabbim bana da çok daha zayıf günler nasip etsin inşallahhhhhhhhh….Aminnnnnnn
( son cümleyi lütfen koro halinde sesli bir şekilde söyleyin)
Bende sizleri çok seviyorum
Maşallahınız var valla harika kilolar verilmiş bu haftaBen hesapta bugün sıkı tuttum ama yine gitmedi yine gitmedi bir yerde bir hata var ama nerde hayır sonrada oturup deli gibi kendimi yemeğe veresim geliyor hatta eşim bile Aşkım seninde sınavın kilo sanırım artık kasma bu kadar kendini diyor ama işte kasmasam ne olurum bilmiyorum
Menümü de verem hemen gelmişken
Sabah
Chia tohumlu tam tahıllı sandviç ekmeği arasına peynir ve omlet
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 havuç
1 salatalık
1 minik muz
Akşam
Tavuk çorbası
Aralar
1 bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
1 elma
Su
4000 litre
Spor
10000 adım
Bende sizleri çok seviyorum
kan gruplarına göre beslenmeyi dene istersen.Maşallahınız var valla harika kilolar verilmiş bu haftaBen hesapta bugün sıkı tuttum ama yine gitmedi yine gitmedi bir yerde bir hata var ama nerde hayır sonrada oturup deli gibi kendimi yemeğe veresim geliyor hatta eşim bile Aşkım seninde sınavın kilo sanırım artık kasma bu kadar kendini diyor ama işte kasmasam ne olurum bilmiyorum
TabikiTakımımızı kaptanımızı ve dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum biz harikamıyız neyiz yaaa
Öylesiniz kesinlikleTakımımızı kaptanımızı ve dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum biz harikamıyız neyiz yaaa
Amin canımKilo veren herkesi dereceye girenleri çooook tebrik ediyorum darısı yeni başlayanlara inşallah
Ilkgün menüm (sonunda başlamak nasip oldu şükür )
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta -peynir domates
Öğle evde yoktum o yüzden
Çeyrek ayva
Akşam
Bir kase çorba
Tavuk haşlama kücük patates haşlama
Salata ayran
Gece
Bir iki avuç patlamış mısır
L3 su 45 dk yurüyüş
Amin, amin, amin
Bende 1 ileri 2 geri durumundayım. Ocak sonu Türkiye ye gidecem, inşallah bi diyetisyen e görünmek istiyorum. Aslında kilondan çokda rahatsız deyiminde, annem ve ablamda aşırı kilo ve türlü hastalık olduğundan elimden geldiğince dikkat edip bari almasam diyorum
kan gruplarına göre beslenmeyi dene istersen.
Tabiki
Valla artık kendimle deyil ama hala sizlerle gurur duyuyorum
ben de daha önce duydum ama çok dikkate almadım. ama kan grubumuza uygun olmayıp yediğimiz bazı besinlerin vücudumuza zarar verdiğini öğrenince ilgilenmeye başladım. kitapları var. tavsiye ederim. mantığını anlatıyor. bununla kilo veren veya hastalıklarından şifa bulan çok insan varmış.Ya duymuştum ama işe yarayıp yaramadığını hiç araştırmadımvarmı sizlerden ona göre beslenip güzel kilo verenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?