Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok canım hipertroit.menopoz da yok daha.bakalım verecez inşallah yavaş yavaş

Ne isterseniz var
Her hafta lahmacun yapıyoruz, arada kahvaltı yapıyoruz, çayımız, kahvemiz, herşeyimiz var
Allah kolaylık versin gezo.bakma latife yapıyorum işte..

ayy bayılazaam a dostlar!bunlar ne güzel dereceler böyle.bana bunlarla gelin bebeklerim

amiiiinnn bacım amin.hem de hepimiz için kocaman bir amin

oynakbasi34 mesela A gruplarına kırmızı et zararlıymış. 0 gruplarına ise çok faydalı.
mesela 0 gruplarına tahıl ve süt ile süt ürünlerini zararlıymış.

kan grubun neydi?

Benim Kan grubum 0 + Et zaten çok severim ama süt ürünlerini de çok tüketirim normalde özellikle yumurta bu durumda benim bu beslenmeye göre peynir, yumurta, yoğurt ve süt tarzı şeyleri tüketmemem gerekiyor anladığım kadarıyla ( kkda buldum bir sayfa da onada bakıyorum bir yandan )

oynakbasi34 mesela A gruplarına kırmızı et zararlıymış. 0 gruplarına ise çok faydalı.
mesela 0 gruplarına tahıl ve süt ile süt ürünlerini zararlıymış.

kan grubun neydi?

NEDEEEN sağlıklı olan her şey zararlı Ben a grubuyum ne demek et yemek zararlı Bana nesi etten vazgeçmem

aynen. ama valla süt ayran sorun değil de peyniri bırakamam. yoğurdu da az yerim hadi. ama peyniri bırakamam.
benim lahana, karnabahar, kuru fasulye, mercimek yememem lazımmış. 0 ların yani.

Kaptanım bir gün diyet yapıp iki gün kacamakli geçiyor açıkçası kendimi kontrol edemiyorum spor çok isterken yapamamak çocuklara kosustururken kendime sağlıklı yiyecekler hazırlamak zor geliyor iş yeri desen kontrol dışı. Evet istersem herşeyin bir çaresini bulurum sıkınti değil ancak sporu kendimi yirtsamda iki tane uyumayan bebekle (biri 2.5 yaş o daha zor.) yapamam ve benim moral motivasyonu dusuren en önemli şey de bu odaklanmaya her akşam burayı okumaya çalışıyorum. Mükemmel geçen günler zoraki vakit bulup spor yaptığım da oldu ama yazmaya firsat vermediler çocuklar ben onları uyuturken uyuyakaldim hep böyle işte dahası var ama uzun oldu yeterince kendimi toparlayıp mezun olmayı çok istiyorum

Çok tatlı anlatıyorsun yaa
Benim en küçük halamda küçüklükten kiloluymuş, hep annesini suçlardı, yedirdiler lokumu şekeri sonra böyle oldum diye.
Ben küçükken çok zayıftım. Babam tahta tabut, canlı cenaze derdi.
Ilkokul öğretmenim, sen hiç yemek yemiyormusun derdi. 50 kilo ile evlendim.
Her doğumdan sonra 3 kilo kaldı üstümde.
3. Doğumdan sonra yavaş yavaş kilom artmaya başladı. Yemek yemeyi hâlâ sevmem. Yerim evet ama gerçekten öylesine, yemiş olmak için.
Hayırlısı artık, sağlığım yerinde olsun, ben böyle çabalamaya devam ediyim diyorum

Ya duymuştum ama işe yarayıp yaramadığını hiç araştırmadım varmı sizlerden ona göre beslenip güzel kilo verenler
Bana birebir uyuyor aslında, grubuma uygun yersem kilo veriyorum da, benim zaafim kahverengi Oluyor ya, söyle şekerli mekerli, onlara dayanamıyorum napıyım.
Eskiye göre baya düzelme var amma ve lakin yeterli gelmiyor

10. Takım ya baştan birinci olur ya sondan, ortası yok.
Hep baştan birinci olalım

Menume ek ceviz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…