menülerin yine tabiri caizse ,dişin kavuğuna gelmeyecek kadar. akşam yemeğin nerede? canımcım lütfen dikkatli ve sağlıklı beslenSabah : yumurta - kaşar - zeytin
Öğle : tavuk şiş - mercimek çorba
Ara : süt - kuru incir
Su : 2 lt
moni
kuzum adım işi biraz karışık. yürüyüş amaçlı çıkılırsa sayılabilir. diyelim ki saatlerce dışarıdasın, o saatlerin yürüyüş sayılabilecek bir kısmını yazabiliriz. ama rutin gün içi adımlar sayılmaz.Ben kac dakika yurudum diye saymiyorum adimlara da puan versek ya ben adim sayiyorum yururken de
Ve gunaydinlaarr
Bizde sizleri tebrik ederiz canım. Basari, istikrar sizlerin.valla hepimiz harikayız bütün dereceleri kapmışız
çok mutluyum sizinle olmaktan
emeği geçen herkese teşekkür ederim
moni @aeben gezegenfeza
ohh misssGünaydın
Nihayet bugün mobilyalarım kurulacak. Öyle daraldimki artık
canım öncelikle burdan açıkça BÜYÜK Bİ ÖZÜR DİLİYORUM az önceki msj için çünkü gerçekten içimi en samimi biçimde açtım burdan ama o bayan bunu samimi bulmadı belki inandırıcı bulmadı kurduğum cümle sonradan benide çok üzdü ancak gerçekten özür diliyorum ondanda sizlerdende dediğim gibi bu öyle masaya yatırılıp deşilecek bi konu değil herkesin içinde ne kadar üzüldüğümü anlatmanın yolu yok bu koca bir özür mesajı söylediklerimden pişman oldum bi anlık kızgınlıkla....
üzme kendini canım, olur böyle şeylercanım öncelikle burdan açıkça BÜYÜK Bİ ÖZÜR DİLİYORUM az önceki msj için çünkü gerçekten içimi en samimi biçimde açtım burdan ama o bayan bunu samimi bulmadı belki inandırıcı bulmadı kurduğum cümle sonradan benide çok üzdü ancak gerçekten özür diliyorum ondanda sizlerdende dediğim gibi bu öyle masaya yatırılıp deşilecek bi konu değil herkesin içinde ne kadar üzüldüğümü anlatmanın yolu yok bu koca bir özür mesajı söylediklerimden pişman oldum bi anlık kızgınlıkla....
Bu olgunluğu, bu yürek güzelliğini ben de istiyorum. Rabbim senin gibi insanların sayısını artırsın bizlerle de hep yolları kesişsin.üzme kendini canım, olur böyle şeylerolay bi anda amacını aştı, böyle olmasını düşünemedik.
bitti gitti diyelim önümüze bakalım
senin dünkü menü nerede bakim hı
teşekkür ederiz canımcımKardeş takımım hepinizi yürekten kutluyorum. Bu sayfada bir mucize bir sır var bize de bulaşsin diye sık sık ziyaret ediyorum. Hepinize hayranım.Aylin42Konya arkadaşımızın menülerine bakmak istedim ama bulamadım. 2.5 kilo az bir oran değil maşallah. Kaptanım moni çok tebrik ederim canım. Motivasyon mesajını bizde de paylaşmıştın ama umarım etkisi bu hafta bizi harekete geçirir.
Bu olgunluğu, bu yürek güzelliğini ben de istiyorum. Rabbim senin gibi insanların sayısını artırsın bizlerle de hep yolları kesişsin.moni moni moni moni moni
Canım senmiydin bu durumu yaşayan.. Rabbim yardımcın/yardımcımız olsun..canım öncelikle burdan açıkça BÜYÜK Bİ ÖZÜR DİLİYORUM az önceki msj için çünkü gerçekten içimi en samimi biçimde açtım burdan ama o bayan bunu samimi bulmadı belki inandırıcı bulmadı kurduğum cümle sonradan benide çok üzdü ancak gerçekten özür diliyorum ondanda sizlerdende dediğim gibi bu öyle masaya yatırılıp deşilecek bi konu değil herkesin içinde ne kadar üzüldüğümü anlatmanın yolu yok bu koca bir özür mesajı söylediklerimden pişman oldum bi anlık kızgınlıkla....
Geçmiş menülerini hep okumuştum. 60'li kilolardan aşağı zor iniliyor bunu başarması gerçekten takdire değer. Bir sirri var mi merak ettim belki bunu paylaşır bekleyelim. Mantı işiyle uğraşıyordu arkadaşımız Allah işini gücünü rast getirsin hayırlı bereketli kazançlar versin.teşekkür ederiz canımcım
aylin takımda fırtına gibi esip mezun oldu
bi süredir menüleri yok, benden izinliydi. çok yoğun işleri sebebiyle. ama geçmiş menülerine bakabilirsin. Aylin anlatılmaz yaşanır.@Aylin42Konya
Ona güveniyorum ve o ufacık kelimeye takılan arkadaş umarım pişman olmuştur yazdığına ben senide dinleyip orayada yazacağımCanım senmiydin bu durumu yaşayan.. Rabbim yardımcın/yardımcımız olsun..
Paylaşımda bi anlık üzüntü ile yazdın ve şu anki özrünü samimi buluyorum.. Dilersen paylaşımda da belirt bu özrünü
Birbirimizi kırmadan dökmeden çözelim sorunları ve senin paylaşımda yazacağın cümleler, kaptanını zor durumda bırakır. Senmoni kaptanına güven
Amin insallahohh misss
huzurla mutlulukla kullan inşallah
Him küçük bir açıklama ekmek dilimi ile alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?