Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

DÜNKÜ MENÜM

SABAH
1 haş yumurta+2 dilim hellim peyniri+ 8 zeytin+yeşil biber+1 dilim tb ekmeği

ÖĞLEN
1,5 yufkadan ıspanaklı börek+2 kk kek+8 zeytin

İKİNDİ
1 dilim ballı kabak tatlısı+1 bardak süt ile kahve

AKSAM
1 dilim tatsız tutsuz kabak tatlısı

GÜN BOYU
türk kahvesi+1 maden suyu

SPOR
60+40 dk yürüyüş (böreği abarttım diye 40 d daha yürüdüm)

Ben kac dakika yurudum diye saymiyorum adimlara da puan versek ya ben adim sayiyorum yururken de

Ve gunaydinlaarr
kuzum adım işi biraz karışık. yürüyüş amaçlı çıkılırsa sayılabilir. diyelim ki saatlerce dışarıdasın, o saatlerin yürüyüş sayılabilecek bir kısmını yazabiliriz. ama rutin gün içi adımlar sayılmaz.

canım öncelikle burdan açıkça BÜYÜK Bİ ÖZÜR DİLİYORUM az önceki msj için çünkü gerçekten içimi en samimi biçimde açtım burdan ama o bayan bunu samimi bulmadı belki inandırıcı bulmadı kurduğum cümle sonradan benide çok üzdü ancak gerçekten özür diliyorum ondanda sizlerdende dediğim gibi bu öyle masaya yatırılıp deşilecek bi konu değil herkesin içinde ne kadar üzüldüğümü anlatmanın yolu yok bu koca bir özür mesajı söylediklerimden pişman oldum bi anlık kızgınlıkla....

Kardeş takımım hepinizi yürekten kutluyorum. Bu sayfada bir mucize bir sır var bize de bulaşsin diye sık sık ziyaret ediyorum. Hepinize hayranım. Aylin42Konya arkadaşımızın menülerine bakmak istedim ama bulamadım. 2.5 kilo az bir oran değil maşallah. Kaptanım moni çok tebrik ederim canım. Motivasyon mesajını bizde de paylaşmıştın ama umarım etkisi bu hafta bizi harekete geçirir.

üzme kendini canım, olur böyle şeyler olay bi anda amacını aştı, böyle olmasını düşünemedik.
bitti gitti diyelim önümüze bakalım

senin dünkü menü nerede bakim hı

üzme kendini canım, olur böyle şeyler olay bi anda amacını aştı, böyle olmasını düşünemedik.
bitti gitti diyelim önümüze bakalım

senin dünkü menü nerede bakim hı
Bu olgunluğu, bu yürek güzelliğini ben de istiyorum. Rabbim senin gibi insanların sayısını artırsın bizlerle de hep yolları kesişsin. moni moni moni moni moni

teşekkür ederiz canımcım
aylin takımda fırtına gibi esip mezun oldu
bi süredir menüleri yok, benden izinliydi. çok yoğun işleri sebebiyle. ama geçmiş menülerine bakabilirsin. Aylin anlatılmaz yaşanır.@Aylin42Konya

dünki menümü paylaşıyorum o halde
sabah
bir haşlanmış yumurta
5 çeri domates
5 zeytin
2kk peynir
2 şekersiz çay

öğle

bir kase mercimek çorbası

akşam

bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon fırında peynir ve tereyağlı mantar

gün içinde üç litre su 5 km yürüyüş

Canım senmiydin bu durumu yaşayan.. Rabbim yardımcın/yardımcımız olsun..
Paylaşımda bi anlık üzüntü ile yazdın ve şu anki özrünü samimi buluyorum.. Dilersen paylaşımda da belirt bu özrünü
Birbirimizi kırmadan dökmeden çözelim sorunları ve senin paylaşımda yazacağın cümleler, kaptanını zor durumda bırakır. Sen moni kaptanına güven

Geçmiş menülerini hep okumuştum. 60'li kilolardan aşağı zor iniliyor bunu başarması gerçekten takdire değer. Bir sirri var mi merak ettim belki bunu paylaşır bekleyelim. Mantı işiyle uğraşıyordu arkadaşımız Allah işini gücünü rast getirsin hayırlı bereketli kazançlar versin.

Ona güveniyorum ve o ufacık kelimeye takılan arkadaş umarım pişman olmuştur yazdığına ben senide dinleyip orayada yazacağım

7 dilim ekmek sadece ekmek demek deyilmiş biliyormusun? Ekmeğe eşdeğer bazı yemekler var. @aeben ve yasom7272 sana daha güzel açıklama yaparlar
Him küçük bir açıklama ekmek dilimi ile alakalı
1 kase çorba 2 dilim ekmek
3 4 kasik pilav makarna 1 dilim ekmek
5 kestane 1 dilim ekmek
1 çay bardağı leblebi 2 dilim ekmek
5 sarma 1 dilim ekmek gibi vs vs ekmek değişimleri bakmak lazım yani diyetisyeniniz 7 dilim ekmek verdiyse 7 dilimi yemiyorsunuz yani çorba içtiyseniz öğünde ve makarna pilav varsa ekmek yok ogunde bunhn gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…