Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanim bunu okurken kendimin yaptigi hatayi okudum ogluma zayif diye habire diktim simdide obez cocugum kilo versin diye gozunun icine bakiyom.

Hgdin canim aramiza menun kotu degil ama su gece yemelerini birakin onun yerine tarcinli sut ic vs yada yoğurt ama ekmek yerine geçen bişey yeme..

Aminnnnnnnnnn kilo kaderimiz degil vereceğiz ıns sen menünü burayada yaz bakalim .yorumlayalım hata nerde yapiyon

expertimiz geldi

kuzum menüler düzene giriyor ve menü paylaşıyorsun bu çok güzel

mercimekli pilavı bi süre yapma, gidip gelip yeme durumu oluşmasın.
turşudan da bi müddet uzak dur ki su tutup ödem yaptığı için tartıda mutsuz olursun.
meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt ya da bir bardak sıcak su tüket ki şekerini dengelesin.

o 99 buraya gelecek

geçmiş olsun canım, doktor neden yasakladı sporu neyin var?
menün genel olarak güzel.
hurma trabzon hurması mı, medine hurması mı? eğer trabzon sa diyette çok önerilmiyor özellikle insülin direnci olanlara, arada yarım yenebilir. bu da genel bi bilgi olsun.

menün güzel efserim
bi kural çorba içiyorsak ekmek yemiyoruz, turşu ödem sebebi bildiğin gibi.
ve diyetisyenim bana sodayı yasaklamıştı, tuz olduğu ve ödem tutup yağ yakımını engellediği için

bütünüyle muhteşem

fulyacım mıhlama bende çok severim ama diyette çok önerilmez seninde bildiğin gibi.
makarnana bişi demicem karnabaharla karıştırıp yemesini çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…