Mefkurem hgdin bacim gene buralardasin nasilsin?1.liginizden dolayı tebrik ederiz sevgili 10.takimcim
Bireysel derecelere ayrıca tebrikler
9.Takimdan sevgilerle
Kaptanim bunu okurken kendimin yaptigi hatayi okudum ogluma zayif diye habire diktim simdide obez cocugum kilo versin diye gozunun icine bakiyom.Rabbim kimseyi kiloyla sınamasınİnan ben özellikle benim ufaklığa doğduğundan beri aşıladım ve kolay kolay ekmek bile yemez asla aaa yemek yemedin aç kalacaksın diye panik yapmadım ( büyük kızda yaptım hep o hatayı ve fast food da yedi geçmişte ) Ufaklık Fast Food nedir bilmez 8 yaşında en fazla 2 kere yada 3 kere kuzenleriyle birlikteyken almıştır onuda yemeden bıraktı sadece patatesini yedi ona dışarda yemek yiyeceğiz dediğimde direk ben Mercimek çorbası yada Domates çorbası içerim der et yiyecekse de tavuk sote şu meşhur Tavuk dünyasında çoğu zaman makarnasını bile yemez
Aslında hep diyorum benim annem daha ben bebekken hata yapmışben uyurken biraz fazla uyurmuşum tabi buda anam çocuk açlıktan bayıldı diye hemen mama hazırlayıp ben uyurken ağzıma tıkarmış eeee bende ne yapayım cuk cuk emermişim sonra ufakken beni doktora götürmüş bu çocuğum iştahı çok kesecek bir şurup yokmu diye birde doktordan fırça yemiş sen çocuğun midesini genişlet sonrada iştah kesici şurup iste diye
Peşimden 11 ay sonra kızlardeşim doğunca oda benden az zayıf diye bu sefer benden kaçırıp ona yedirmeye çalışmalar ona özel beslemeler hatta hastayken ona fazladan meyveler falan tabi ben yermiyimçakal gibi daha 3 yaşındayken kızkardeşimin pundunu yakaladığım an bu sefer de onun biberonuyla benimkini değiştirirmişim ( benimkine yarım koyarmış kiloluyum ya )
Valla bazen büyük kızıma anlatıyorum da kız Anne ciddi ciddi senelerce evlat ayrımı yapmış ya Anannem eee senin psikolojin daha çocukken bozulmuştur diyor
Anam bir cümle kurdun hayatımı anlattacağım neredeyseneyse başınızı şişirmiyeyim ama inşallah kimsecikler kilo derdi yaşamaz
Hgdin canim aramiza menun kotu degil ama su gece yemelerini birakin onun yerine tarcinli sut ic vs yada yoğurt ama ekmek yerine geçen bişey yeme..Ilkgün menüm (sonunda başlamak nasip oldu şükür )
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta -peynir domates
Öğle evde yoktum o yüzden
Çeyrek ayva
Akşam
Bir kase çorba
Tavuk haşlama kücük patates haşlama
Salata ayran
Gece
Bir iki avuç patlamış mısır
L3 su 45 dk yurüyüş
AminnnnnnnnnnBende sizleri çok seviyorum
Maşallahınız var valla harika kilolar verilmiş bu haftaBen hesapta bugün sıkı tuttum ama yine gitmedi yine gitmedi bir yerde bir hata var ama nerde hayır sonrada oturup deli gibi kendimi yemeğe veresim geliyor hatta eşim bile Aşkım seninde sınavın kilo sanırım artık kasma bu kadar kendini diyor ama işte kasmasam ne olurum bilmiyorum
Rabbim bana da çok daha zayıf günler nasip etsin inşallahhhhhhhhh….Aminnnnnnn
( son cümleyi lütfen koro halinde sesli bir şekilde söyleyin)
expertimiz geldiHim küçük bir açıklama ekmek dilimi ile alakalı
1 kase çorba 2 dilim ekmek
3 4 kasik pilav makarna 1 dilim ekmek
5 kestane 1 dilim ekmek
1 çay bardağı leblebi 2 dilim ekmek
5 sarma 1 dilim ekmek gibi vs vs ekmek değişimleri bakmak lazım yani diyetisyeniniz 7 dilim ekmek verdiyse 7 dilimi yemiyorsunuz yani çorba içtiyseniz öğünde ve makarna pilav varsa ekmek yok ogunde bunhn gibi.
55 mii ay hadi inşallahhhmoni canim kaptanım yasemin kilo almış ıns çok almadan veririm
Geçen hafta 64 900
Bu hafta 65 100
Ay 55 yazdim allahmi söyletiyor nee
yaa özledik seniAy ben cok ozledim hepiniziii kacamak yazdim birazdan bizimkiler gozlerini diker gene telefon elindemi diye
Spor yapamıyor o terbiyesiz yasemin geberecem onu yemek le sıkıntı yok ama spor yapamayinca kilo alıyor slm var opuyormus55 mii ay hadi inşallahhh
söyle o yasemine hiç utanmamış mı 200 gram almayaesefle kınıyorum hıh
Anamla babam yoksa hadi gidin diyecemyaa özledik seni
misafirin kısası makbuldurçok ayıp moni sus
bizde öpüyoruz kocamanındanSpor yapamıyor o terbiyesiz yasemin geberecem onu yemek le sıkıntı yok ama spor yapamayinca kilo alıyor slm var opuyormus
Ay moni 55 olsam göbek atarim ne guzel olurdu
kuzum menüler düzene giriyor ve menü paylaşıyorsun bu çok güzelMenü veriyorum
1 öğün
2 hs yumurta
Peynir
Zeytin
1/5 civarında simit
Öğle
1 tabak mercimekli pilav
Tursu
Ara
Meyve hazırladığım tabaktan elma mandalina portakal parcalari abimle yedik azdı
Aksam
Yumurta li ıspanak
Yoğurt
Başka birşey yersem eklerim inşallah
Kaptanim yazmayı atladim geçen hafta uykudan uyanıp peynir ekmek yemistim
moni
geçmiş olsun canım, doktor neden yasakladı sporu neyin var?Doktorum belli bir süre sporu yasakladı bugün bana hoş 2 haftadır yapamıyordum zaten
Bu arada alıntı yapmayı unuttum ama yazayım cami içinde market burda da var bende ilk defa duyunca çok şaşırmıştım
Hazır burdayken menümü de yazayım.
Sabah, 1 dilim tahıllı ekmek, birkaç ince dilim kaşar peyniri ve bir ince dilim gorgonzola peynri
Öğle; iki büyük hurma, bir sütlü filtre kahve, bir küçük acıbadem kurabiyes.
Akşam; iki kepçe yeşil mercimek yemeği ve bir kase yoğurt.
Bir sütlü espresso.
Su 2 buçuk lt. Spor yok.
moni
menün güzel efserimBugünkü menüm
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k köy peyniri
6 zeytin
2 tam tahıllı ekmek
Çay
1 mandalina
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli tost
Ara bir elma,1 su bardağı süt
Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği
Karışık Turşu
Ödem olmasın diye 2 şişe soda yeşil çay
bütünüyle muhteşemMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve sarı biber
Maydanoz
7 tane topi peynir
6 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Kefirli bademli vanilyalı yoğurt
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu kinoa
Ara
Üç tane kuru erik
İki tane kuru kayısı
Bir fincan bitki çayı
Akşam
Fırında hamsi
Bir kase mercimek çorbası
Soğan salatası
Su 3.5 litre spor bir saat yürüyüş
moni @aeben yasom7272
fulyacım mıhlama bende çok severim ama diyette çok önerilmez seninde bildiğin gibi.sabah
2 yk mıhlama
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
1,5 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
öğlen
2 kepçe tavuklu şehriye çorbası
3 yk ıspanak yemeği
2 yk sarımsaklı yoğurt
ara
2 çk şekersiz fıstık ezmesi
2 hurma
akşam
3 küçük parça karnabahar kızartması
2 yk sarımsaklı yoğurt
5 yk makarna
yatana kadar 2 lt su
35 dk yürüyüşmoni @aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?