- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Medine hurması. Trabzon hurmasını ayda yılda bir anca yerim çok sevmen.geçmiş olsun canım, doktor neden yasakladı sporu neyin var?
menün genel olarak güzel.
hurma trabzon hurması mı, medine hurması mı? eğer trabzon sa diyette çok önerilmiyor özellikle insülin direnci olanlara, arada yarım yenebilir. bu da genel bi bilgi olsun.
Kiz kalbimi mi okuyon:))Canım kiloları mız yakın birara istersen bı yarış yapalım ne dersin bı heyecan olur takimlar arasi
Amin inşallahBu olgunluğu, bu yürek güzelliğini ben de istiyorum. Rabbim senin gibi insanların sayısını artırsın bizlerle de hep yolları kesişsin.moni moni moni moni moni
Bu kadar yogunluk arasinda o kadar yuruyus yapabiliyorsa o da ayri bi basari tabiaylinin mide kücük mefkuş.operasyon olmuş bizim kadar yiyemiyor.bir de kadın zaten o kadar mesgul ki yemek yemeye pek vakti olmuyor, artı her gün 10 bin 20 bin adım yürüyor Allah ne verdiyse..e artık o vermesin de biz mi verelim
Kaptanım nasılsınCanım senmiydin bu durumu yaşayan.. Rabbim yardımcın/yardımcımız olsun..
Paylaşımda bi anlık üzüntü ile yazdın ve şu anki özrünü samimi buluyorum.. Dilersen paylaşımda da belirt bu özrünü
Birbirimizi kırmadan dökmeden çözelim sorunları ve senin paylaşımda yazacağın cümleler, kaptanını zor durumda bırakır. Senmoni kaptanına güven
Tamda bundan bahsetmiştimHim küçük bir açıklama ekmek dilimi ile alakalı
1 kase çorba 2 dilim ekmek
3 4 kasik pilav makarna 1 dilim ekmek
5 kestane 1 dilim ekmek
1 çay bardağı leblebi 2 dilim ekmek
5 sarma 1 dilim ekmek gibi vs vs ekmek değişimleri bakmak lazım yani diyetisyeniniz 7 dilim ekmek verdiyse 7 dilimi yemiyorsunuz yani çorba içtiyseniz öğünde ve makarna pilav varsa ekmek yok ogunde bunhn gibi.
bizde öpüyoruz kocamanından
kız ben 55 i hafızamdan sileli çok olduo ne ki yeniyo mu
Kuyruk nerde obezim yakalayamıyorumhadi yüzdün yuzdün kuyruguna geldin gezo.kolay gele..
tebrik ederim canım
Bunu ben yazmışımyedik yedik bu hale geldik, birazda seyredelim olurmu
Geçmiş olsun canımDişim çok ağrıyor doktora gidiyorum
Fatmanurr inan şu anda seni gorunce sana yazacaktim, kalp kalbe karsiymis :) )
Cok tesekkur ederim cnm
Malesef gelirken kilolarida yanimizda getirdik
Ikimizde senelerdir bi kurtulamadik
Sen nasilsin, kilo disinda iyimisin :)
Kiz kalbimi mi okuyon:))
Ayni sey benim aklimdan gectide...
metobolizmanin icine ettim bu al-ver lerle
Artik Cok zorlaniyorum
Ay çok ozledim inan hepinizi gene ödemim var saracim azıcık geçen turşunun tadına baktim balon gibi oldum. Neyse ne yapalim hayirlisi spor yapamiyom şu icemiyom oyyyBende seni çok özledim yasocum buralar sensiz olmaz
Mefkurem o kadına gicigim konuşma onnlaAylinin o kiloda nasil bu kadar verdigini bende merak ediyorum :)) masallahi var
Valla helal olsun
geçmiş olsun kuzum, çok hafif yürüyüşler iyi gelecektirMedine hurması. Trabzon hurmasını ayda yılda bir anca yerim çok sevmen.
Troidlerim çok hızlı çalışıyor bu da çarpıntı yapıyor. Kalp atışlarım 120-130 civarı. Bu yüzden kalp atışları düzene girene kadar yasak.
harika bir fikirCanım kiloları mız yakın birara istersen bı yarış yapalım ne dersin bı heyecan olur takimlar arasi
yarışma, çekişme görsün.Kiz kalbimi mi okuyon:))
Ayni sey benim aklimdan gectide...
metobolizmanin icine ettim bu al-ver lerle
Artik Cok zorlaniyorum
oy oyy geçmiş olsun kuzumDişim çok ağrıyor doktora gidiyorum
güzel haberDiyetisyenimden mutlu haberlerle geldimdiyetisyenimin tartısıyla 1.500 kg vermişim bunun 1.100 kg tamamı yağdan diyet listesi yine değişti 1600 kalorilik ne yoki kestane,kısır,gözleme,içli köfte,çiğ köfte.
moni Pazartesi Salı karbon ağırlıklı beslenirim Çarşamba Perşembe sebze protein ağırlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?