Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Medine hurması. Trabzon hurmasını ayda yılda bir anca yerim çok sevmen.

Troidlerim çok hızlı çalışıyor bu da çarpıntı yapıyor. Kalp atışlarım 120-130 civarı. Bu yüzden kalp atışları düzene girene kadar yasak.

Canım kiloları mız yakın birara istersen bı yarış yapalım ne dersin bı heyecan olur takimlar arasi
Kiz kalbimi mi okuyon:))
Ayni sey benim aklimdan gectide...
metobolizmanin icine ettim bu al-ver lerle
Artik Cok zorlaniyorum

Bu kadar yogunluk arasinda o kadar yuruyus yapabiliyorsa o da ayri bi basari tabi

Kaptanım nasılsın

Tamda bundan bahsetmiştim

Fatmanurr inan şu anda seni gorunce sana yazacaktim, kalp kalbe karsiymis :) )
Cok tesekkur ederim cnm

Malesef gelirken kilolarida yanimizda getirdik
Ikimizde senelerdir bi kurtulamadik

Sen nasilsin, kilo disinda iyimisin :)

İyiyim canım çok şükür ev çocuklar diyet spor uğraşıyorum
Aynen canım kalp kalbe karşı senin basarini buralara ilk geldiğimde heyecan la taktirle okudum etkilendim

Artik Cok zorlaniyorum

Başardık yine yaparız canım
Bak yinede pes etmedik vazgecmedik
Kendimizden
Her zaman bekleriz canım

Aylinin o kiloda nasil bu kadar verdigini bende merak ediyorum :)) masallahi var
Valla helal olsun
Mefkurem o kadına gicigim konuşma onnla ayinde masallah bir meto var rabbim bozmasın çok iyi veriyor aynı zamanda başladık beni solladı gitti mefkurem bende kilo aldim 10 kilo sukur verdim hala verecek kilo varda bakalim ıns verecem.

geçmiş olsun kuzum, çok hafif yürüyüşler iyi gelecektir

Canım kiloları mız yakın birara istersen bı yarış yapalım ne dersin bı heyecan olur takimlar arasi
harika bir fikir

ben seni tutuyorum

Artik Cok zorlaniyorum
yarışma, çekişme görsün.

ben seni tutuyorum

STARTI VERİYORUM, VEE YARIŞ BAŞLASIN

Diyetisyenimden mutlu haberlerle geldim diyetisyenimin tartısıyla 1.500 kg vermişim bunun 1.100 kg tamamı yağdan diyet listesi yine değişti 1600 kalorilik ne yokikestane,kısır,gözleme,içli köfte,çiğ köfte.
moni Pazartesi Salı karbon ağırlıklı beslenirim Çarşamba Perşembe sebze protein ağırlıklı olur

güzel haber
oh oh baya baya gün modu liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…