Ayy kaptanim start verdiğini bilseydim akşam ekmeğimi yemezdim
Bu arada gözümden kaçmadı kimleri tuttugun
İnşaallah canım benim
Ooo kaptanim startı verdi burdan çıkış yokkk
Basladik canım cumaya daha çok var isinirizda kosarizda
Geçmiş olsun canım
Menü veriyorum
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ogle
3 ceviz
1 mandalina
Yarım portakal
1/4 elma
1 bardak süt
Akşam
2 dlm tam buğday ekmeği
Balık salata
Şu 2-2.5 lt civarında su
moni
Olsun canım. Ağrın geçsin de, sporun kalsınKaç gündür çenem ağrıyordu kulağıma ve başımada vuruyordu ağrısı bugün dahada fazlalaşınca eşim doktora gidelim diye ısrar etti bana kalsa ağrı kesiciyle falan ertelerdim neyse gittik ve dişim çekildi ama çok ağrıyor hala bi çorba içip ilaçlarımı içecem bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım ama hiç aç değilim antibiyotik olmasa yemek yemezdim bugün sporda yapamadım......
Kaç gündür çenem ağrıyordu kulağıma ve başımada vuruyordu ağrısı bugün dahada fazlalaşınca eşim doktora gidelim diye ısrar etti bana kalsa ağrı kesiciyle falan ertelerdim neyse gittik ve dişim çekildi ama çok ağrıyor hala bi çorba içip ilaçlarımı içecem bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım ama hiç aç değilim antibiyotik olmasa yemek yemezdim bugün sporda yapamadım......
Ayy kaptanim start verdiğini bilseydim akşam ekmeğimi yemezdim
Bu arada gözümden kaçmadı kimleri tuttugun
Zor işler onlar.. Zor ama sonucu çok güzel olur. Güle güle oturun..Bende iyiyim şükür.
Bi eve bakım yapıp mobilya alalım dedik, burnumuzdan geldi. Hâlâ uğraşıyoruz.
Bugün mobilyalar kurulacaktı, olmadı. Pazartesi başkası gelip bakacak.
Inşallah bu sefer olurda artık düzene girerim
yemicenn yemicennnnAy yaşlılık süt kaynatmistim kaymagindan yedim unutmuş um yazmayi
Olsun canım. Ağrın geçsin de, sporun kalsın
| + | . | . | . | . | . | . |
| - | . | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | . | . | . | . | . | . |
K krankenschwester | - | . | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | . | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | . | . | . | . | . | . |
@Musabinannesi | - | . | . | . | . | . | . |
oy kuzum benimBiliyormusun Ayşecim bu smileyi çok seviyorum annem yanımda değil benden kilometrelerce uzakta onu çok özlüyorum sen bana her bu smileyi yazdığında ben annem bana sarılmış gibi hissediyorum seni sırf bu yüzden bile çok seviyorum
canım Allah kolaylık versinKaptanım bir gün diyet yapıp iki gün kacamakli geçiyor açıkçası kendimi kontrol edemiyorumspor çok isterken yapamamak çocuklara kosustururken kendime sağlıklı yiyecekler hazırlamak zor geliyor iş yeri desen kontrol dışı. Evet istersem herşeyin bir çaresini bulurum sıkınti değil ancak sporu kendimi yirtsamda iki tane uyumayan bebekle (biri 2.5 yaş o daha zor.) yapamam ve benim moral motivasyonu dusuren en önemli şey de bu odaklanmaya her akşam burayı okumaya çalışıyorum. Mükemmel geçen günler zoraki vakit bulup spor yaptığım da oldu ama yazmaya firsat vermediler çocuklar ben onları uyuturken uyuyakaldim hep böyle işte dahası var ama uzun oldu yeterince kendimi toparlayıp mezun olmayı çok istiyorum
Geceler çok uzunBugün rüyanda seni kovalamam, rahat uyu.
Bak bende sevinmişim
oy kuzum benim
bende çok seviyorum ve sık kullanıyorum, bazen bir çok kelimeden cümleden bile çok şey anlatıyor
neredeyse tüm takımlarda bizden bahsediliyor
bazen huysuz görünsemde, hepinizi çok fazla seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?