Ins.bu sefer son olur yaza kadar hedefe ulasiriz cnmİyiyim canım çok şükür ev çocuklar diyet spor uğraşıyorum
Aynen canım kalp kalbe karşı senin basarini buralara ilk geldiğimde heyecan la taktirle okudum etkilendim
Başardık yine yaparız canım
Bak yinede pes etmedik vazgecmedik
Kendimizden
Her zaman bekleriz canım
Sansli meto su olanlari bende kiskaniyorum :)) ne guzel vermisin cnmMefkurem o kadına gicigim konuşma onnlaayinde masallah bir meto var rabbim bozmasın çok iyi veriyor aynı zamanda başladık beni solladı gitti mefkurem bende kilo aldim 10 kilo sukur verdim hala verecek kilo varda bakalim ıns verecem.
Ayyyy hemen miharika bir fikir
ben seni tutuyorum
yarışma, çekişme görsün.
ben seni tutuyorum
STARTI VERİYORUM, VEE YARIŞ BAŞLASIN
Aynengüzel haber
oh oh baya baya gün modu liste
Teşekkürler canım. Sen nasılsın?Kaptanım nasılsın
Bu arada günün yoğunluğundan fırsat bulamadım.
Takım olarak ve bireysel olarak aldığımız dereceyi tebrik ediyorummetobolizmanıza sağlık bol nice kalori yakmalarımız olsun Ayrıca mezün olan arkadaşlarıda kalıcı korumalar diliyorum
moni seninde ellerine ve emeğine sağlık
Bende gicigimSansli meto su olanlari bende kiskaniyorum :)) ne guzel vermisin cnm
Ins. Bundan sonra hic yukarilara cikmazsin
Efserim çok sevindimDiyetisyenimden mutlu haberlerle geldimdiyetisyenimin tartısıyla 1.500 kg vermişim bunun 1.100 kg tamamı yağdan diyet listesi yine değişti 1600 kalorilik ne yoki kestane,kısır,gözleme,içli köfte,çiğ köfte.
moni Pazartesi Salı karbon ağırlıklı beslenirim Çarşamba Perşembe sebze protein ağırlıklı olur
Efserim çok sevindim
İştahım yok pek bu aralar. Bu öğlen kendime güzel bir salata yaptım. Saat 3 yediğim için hem öğle hem akşam gibi oluyor. Ama haklısın abla daha iyi beslenmeliyim.menülerin yine tabiri caizse ,dişin kavuğuna gelmeyecek kadar. akşam yemeğin nerede? canımcım lütfen dikkatli ve sağlıklı beslen
Geçmiş olsun canım
oy oyy geçmiş olsun kuzum
kızlar cuma menülerinizi bekliyorum
Bende iyiyim şükür.Teşekkürler canım. Sen nasılsın?
Uğramıyosun artık.
Bugün rüyanda seni kovalamam, rahat uyu.Benimle birlikte sevinen insanların olması çok güzel
İştahım yok pek bu aralar. Bu öğlen kendime güzel bir salata yaptım. Saat 3 yediğim için hem öğle hem akşam gibi oluyor. Ama haklısın abla daha iyi beslenmeliyim.
Eki Görüntüle 2217800
harika bir fikir
ben seni tutuyorum
yarışma, çekişme görsün.
ben seni tutuyorum
STARTI VERİYORUM, VEE YARIŞ BAŞLASIN
Ins.bu sefer son olur yaza kadar hedefe ulasiriz cnm
Ayyyy hemen mibi isinaydik once
Kaç gündür çenem ağrıyordu kulağıma ve başımada vuruyordu ağrısı bugün dahada fazlalaşınca eşim doktora gidelim diye ısrar etti bana kalsa ağrı kesiciyle falan ertelerdim neyse gittik ve dişim çekildi ama çok ağrıyor hala bi çorba içip ilaçlarımı içecem bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım ama hiç aç değilim antibiyotik olmasa yemek yemezdim bugün sporda yapamadım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?