Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MENÜM

SABAH
1 dilim tulum peyniri+ menemen+2,5 dilim ekmek+9 zeytin

İKİNDİ
1 cennet hurması+1 bardak süt ile kahve+ yarım kase çerez

AKŞAM
Paça çorbası+yeşillik+1 dilim tambuğday ekmeği+ayran

GÜN BOYU
türk kahvesi( 1 maden suyu +beyaz çayı birazdan içerim)

SPOR
2 saat yürüyüş

Ablam su çok az diyonda bu havalarda normal bende icemiyorum

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı( diyetisyenden sonra dışarıdaki işlerim vard, kahvaltıyı dışarda yaptım.Saat 12 de olduğu için öğlenlen yemeği gibi oldu )
Peynir çeşitlerinden 1 k.k beyaz peynir, 2 dilim köy peyniri 1 Top minik peynir.
1 közde kapya biber 1,2 çatal köz patlıcan
6 tane zeytin.
4 kaşık kadar melemen
2 avuç içi kadar pide ( sanırım biraz fazla acıktım)

Ara: 2 dilim ananas,1 çay bardağı süt,1 Türk kahvesi

Akşam
Fırında Mantarlı yarım tavuk göğsü
Yarım hata çeyrek diyebilirim cevizli kömbe ( mayalı hamurdan börek tarzı yöresel bir yemek)

Ara 1 elma,1 parça ananas,1 su bardağı süt
3 kestane.

Spor konusunda kimse beni örnek almasın.bu konuda diyetisyende şaşkınkas oranımda minimum seviyede azalma var o da belirli aralıklarla artıyor bazende azalıyor burda tanıyan arkadaşlarda bilirler benim bu durumumu bir ara başlarım banada bir motive olur diyip spor salonuna yazıldım bende maalesef terst depti tamamen genetik yatkınlıkspor konusunu diyetisyenim düşüncesi ilerleyen zamanlarda kilo verişime göre hareket etmek
moni sabah bir ara Sodadan bahsetmişsin tansiyon hastaları için zarlarını var olduğunu okudum ama diğer kilo serüvenimde çok tükettim aksine bana ödemi azalttığı gibime geliyoryada tamamen psikolojik bir durum galiba

Son düzenleme:
oo kaptanim startı verdi burdan çıkış yokkk
Basladik canım cumaya daha çok var isinirizda kosarizda
Moni seni gaza getirmek icin firsati kacirmadi :)))
Peki o zaman cnm
Artik fazla veremiyor olsamda elimden geleni yapicam

Afiyet olsun canım

Senin diyetisyende benimki gibi bu hafta karbona ağırlık vermiş benimkide çiğ köfteyi sınırsız yiyebilirsin dedi iki kestane bir dilim ekmek eder ona göre ye dedi ve bu hafta kalori hesabı yapma dedi hayrolsun

Bende dun fazla yemistim
Allahtan bugun temkinliydim:))

Benimki bir hafta fazla kilo verince diğer haftayı dengeliyor.haftalık hep 500 gr ideal kilo veriştir diyor benim metobolizma hızlanınca frene basması için diğer haftayı karbon ağırlıklı oluyor

Moni seni gaza getirmek icin firsati kacirmadi :)))
Peki o zaman cnm
Artik fazla veremiyor olsamda elimden geleni yapicam
Sizi tanımıyorum ama ben sizi tuttum
Fatmayı zamanında çok tuttum fakat beni yanılttı. Bakalım bu seferde yanıltacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…