Ya akşam yimedim işte.bu benim normalde yediğimiz 1/3 ü , arada 1 öğün nostalji yapıyorumkız bu nasıl menü
Geçmiş olsun canım doktora git kendini ihmal etme
Öyle ablacim randevu aldım pedekoktan ayin 10na ins çocuk düzelir yoksa ben delircam...maalesef insanlar çok anlayışsız ve acımasız olabiliyorlarbir öğretmenin bunu yapması hele hiç kabul edilebilir değil.
Allah yardımcın olsun canım, gönlüne ferahlık versin.
Ablam su çok az diyonda bu havalarda normal bende icemiyorumMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
İki yumurtadan omlet
İki üç dilim sarı ve kırmızı biber
Bir tane domates
4 tane zeytin
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Su 1 litre spor yok
@yasom7272
moni @aeben
neredeyse tüm takımlarda bizden bahsediliyor
Ablam su çok az diyonda bu havalarda normal bende icemiyorum
Yarin akşam kaynanam geliyo sabah çocuğu okula bıraktıktan sonra bol bol yururum arrik
Bana dua edersen acırımGeceler çok uzunacı bana
EtmezmiyimBana dua edersen acırım
Moni seni gaza getirmek icin firsati kacirmadi :)))oo kaptanim startı verdi burdan çıkış yokkk
Basladik canım cumaya daha çok var isinirizda kosarizda
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı( diyetisyenden sonra dışarıdaki işlerim vard, kahvaltıyı dışarda yaptım.Saat 12 de olduğu için öğlenlen yemeği gibi oldu )
Peynir çeşitlerinden 1 k.k beyaz peynir, 2 dilim köy peyniri 1 Top minik peynir.
1 közde kapya biber 1,2 çatal köz patlıcan
6 tane zeytin.
4 kaşık kadar melemen
2 avuç içi kadar pide ( sanırım biraz fazla acıktım)
Ara: 2 dilim ananas,1 çay bardağı süt,1 Türk kahvesi
Akşam
Fırında Mantarlı yarım tavuk göğsü
Yarım hata çeyrek diyebilirim cevizli kömbe ( mayalı hamurdan börek tarzı yöresel bir yemek)
Ara 1 elma,1 parça ananas,1 su bardağı süt
3 kestane.
Spor konusunda kimse beni örnek almasın.bu konuda diyetisyende şaşkınkas oranımda minimum seviyede azalma var o da belirli aralıklarla artıyor bazende azalıyor burda tanıyan arkadaşlarda bilirler benim bu durumumu bir ara başlarım banada bir motive olur diyip spor salonuna yazıldım bende maalesef terst depti tamamen genetik yatkınlık spor konusunu diyetisyenim düşüncesi ilerleyen zamanlarda kilo verişime göre hareket etmek
moni sabah bir ara Sodadan bahsetmişsin tansiyon hastaları için zarlarını var olduğunu okudum ama diğer kilo serüvenimde çok tükettim aksine bana ödemi azalttığı gibime geliyor yada tamamen psikolojik bir durum galiba
Bende dun fazla yemistimMenü veriyorum
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ogle
3 ceviz
1 mandalina
Yarım portakal
1/4 elma
1 bardak süt
Akşam
2 dlm tam buğday ekmeği
Balık salata
Şu 2-2.5 lt civarında su
moni
Etmezmiyimmetobolizmalarımıza jet motoru takılsın benzinimizde bol oksijen olsun!aminnnnnnn!!!!
AminEtmezmiyimmetobolizmalarımıza jet motoru takılsın benzinimizde bol oksijen olsun!aminnnnnnn!!!!
Benimki bir hafta fazla kilo verince diğer haftayı dengeliyor.haftalık hep 500 gr ideal kilo veriştir diyor benim metobolizma hızlanınca frene basması için diğer haftayı karbon ağırlıklı oluyorAfiyet olsun canım
Senin diyetisyende benimki gibi bu hafta karbona ağırlık vermiş benimkide çiğ köfteyi sınırsız yiyebilirsin dedi iki kestane bir dilim ekmek eder ona göre ye dedi ve bu hafta kalori hesabı yapma dedi hayrolsun
Sizi tanımıyorum ama ben sizi tuttumMoni seni gaza getirmek icin firsati kacirmadi :)))
Peki o zaman cnm
Artik fazla veremiyor olsamda elimden geleni yapicam
Ben de mefkuşcuyum bu seferSizi tanımıyorum ama ben sizi tuttum
Fatmayı zamanında çok tuttum fakat beni yanılttı. Bakalım bu seferde yanıltacakmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?