Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım

kuzum menün fena değil, turşu yememeye gayret edin.
suyunu mutlaka arttırmalısın, su içmezsen kilo veremessin.
şu nescafeelrden nolur uzak durun mis gibim türk kahvemiz varken
filtre kahve de içebilirsiniz

Bugünk menü sabah iki dilim ekmek haşlanmış yumurta, zeytin 10 adet, fındık ezmesi ve bal TK
Ara küçük sigara böreği
Öğlen yaprak sarma ve bir sigara böreği, iki çatal kek (misafirim vardı hep ağır şeyler di malum)
Akşam ızgara tavuk porsiyon
Ara avuç içi kuruyemiş
Spor yok şu 1.5 lt 2 ye tamamlarim

Çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

kuzum menün fena değil, turşu yememeye gayret edin.
suyunu mutlaka arttırmalısın, su içmezsen kilo veremessin.
şu nescafeelrden nolur uzak durun mis gibim türk kahvemiz varken
filtre kahve de içebilirsiniz

Ay şu biberlere karşın koyamıyorum ama doğru hem turşu yiyorum hem suyu Az içiyorum
Evet doğru bende genelde türk kahvesini tercih ediyorum ama bugün tembellik yaptım nescafe kolayıma geldi

Herşey beyinde bitiyor asıl aç olan mide degil.
Gece yatmadan uyku ile uyanıklık arası bu konuda telkinler ver kendine.bilinç altımız daha çabuk kabulleniyor...
Uyku düzeninde yok değil mi
Evet malesef
Gece geç yatıyorum, defalarca uyanıyorum, sabah geç kalkıyorum. 2 gündür erken kalkıyorum

Bende dun fazla yemistim
Allahtan bugun temkinliydim:))

Evet canım bugün yarışın başladığını bilseydim daha dikkatli olurdum

Sizi tanımıyorum ama ben sizi tuttum
Fatmayı zamanında çok tuttum fakat beni yanılttı. Bakalım bu seferde yanıltacakmı.

Ben de mefkuşcuyum bu sefer

Ya çok teşekkürler arkadaşlar rakip takımdan rakubimi tutunuz ya

Yaa nezaman yarışta yanilttim bı Aylin'le oldu p.tesi tartısini görünce tistim p.tesi bu kadar veren cumaya nekadar verir diye

Sonra pisman oldum Aylin o hafta sabit geldi

Saka bir yana tabiki istediginiz yarışmacıyı tutarsiniz

Gideyim de kendime 9. Takımdan destek bulayım bari

Yasin yaşıma kilom kiloma uygun canım

Memnun oldum bende sara 44 yaşındayım 10.takımda güzel kilolar verdim bizi bu hafta güzel bir yarış bekliyor ben fatmanuru tutuyorum ama dilerim ikinizde çok güzel kilolar verirsiniz

Ayyy canım arkadaşım iyi günde kötü günde havlu atsada kazansada bırakmayam takım arkadaşim cokk teşekkürler

E hadi yanılt bizi o vakit

Geçmiş olsun sara abla

Evet malesef
Gece geç yatıyorum, defalarca uyanıyorum, sabah geç kalkıyorum. 2 gündür erken kalkıyorum
Bunun etkisi olabilir...uyku dinlemek en büyük ödem atıcı kendi açımdan bünyeme çok iyi geliyor.çoğu hormon uykuda aktive oluyor buna benzer bir sürü faydası var.bence uyku düzene sok papatya çayı,lavanta çayı,anason çaylarını uykudan önce tüket ve lavantanın kokusu yastığının arasına koy sakınleştiriçi özelliği var denemekte fayda var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…