Sinsi olmak lazim.diyetteyim demeden az ye düşman çatlatDiyet yaptığım zaman eve kapanmak istiyorumdiyeti bozmadan yesen bile ısrarlar can sıkıcı diyetteyim desen bir türlü değilim desem bir türlü
Bende 1 ay sonra 44 olacağım inşallah
3 çocuk 2 torunda bende var
Bende bu yaz hedef kiloma düşüp mezun olmuştum, koruyamadım. 8 kilo fazlam var, hâlâ diyet moduna giremedim. Oysaki 31 aralıkta 70 olmayı ne çok isterdim.
2 hafta biraz zor. Yılbaşı tatili var, eşim ve çocuklar evde.Bunun etkisi olabilir...uyku dinlemek en büyük ödem atıcı kendi açımdan bünyeme çok iyi geliyor.çoğu hormon uykuda aktive oluyor buna benzer bir sürü faydası var.bence uyku düzene sok papatya çayı,lavanta çayı,anason çaylarını uykudan önce tüket ve lavantanın kokusu yastığının arasına koy sakınleştiriçi özelliği var denemekte fayda var ...
Nerdesin bacıİyi gecelerrrr
Biolojik yaşım 43.11Sinsi olmak lazim.diyetteyim demeden az ye düşman çatlat
44 yaş 2 torun muuuu
Ben 37 yim 44 yaşıma geldiğimde büyük oğlum 17 yaşında olacak
Aslında sizleri zayıflama takımında görmek bana moral oldu
40a doğru giderken kendimi yaşlı hissetmeye başladım
Hep kadınlarda 30 yaş erkeklerde 40 yaş sendromu olur denir ya bende 35ten sonra başladı
Bazı sıkıntılar yaşadım kilo da aldım. 35 yaşımda yanımda çocuklar yokken otobüste öğrenci parası almışlardı , aynı günlerde bankacı kız kimliğime bakıp yüzüme bakıyordu hiç yaşını göstermiyorsunuz falan drmisti pek bi hoşuma gitmişti. Sonra Kilo aldım. Yarım pardesu -kap giyiyordum genelde .klasik kıyafet giyip çıkınca bana Yenge deneye başladılarartık uzun eşofmanla dolaşıyorum her daim
Son zamanlarda 40 yaş üzeri ama genç ruhlu insanları inceliyorum
Çok İlginç tespitlerim var
Misal annem 57 yaşında sadece tekefon kullanmayı biliyor ama aynı yaş ve kültür düzeyinde olup watsapp durumda youtube videosunun linkini paylaşan akrabalarım var
Sağlıklı yaş almak , teknolojiden ve hayattan kopmamak önemli
Bu arada yasin çok büyük değil tam uretkenlik yasindasin sadece torun sahibi olman değişik geliyorkaynana mevzulari
Perde ütülüyomNerdesin bacı
var canım. bu konuda aidin salihin gerçek tıp, Mehmet ali bulutun can boğazdan çıkar ve peter J D'adamo nun kan gruplarına göre beslenme ve kan gruplarına göre diyet kitaplarına bakmanı tavsiye ederim.fulyacım daha öncede bunun muhabbeti geçti ama bilimsel bir dayanağı var mı acep?
fulyacım mıhlama bende çok severim ama diyette çok önerilmez seninde bildiğin gibi.
haklısın monicim. sürekli yapmıyoruz. senede birmakarnana bişi demicem karnabaharla karıştırıp yemesini çok severim
Ben ütü bile yapamıyomPerde ütülüyom
Senin mobilyalar niye böyle oldu?Ben ütü bile yapamıyom
ayten nerden çıktı yahuhaa tamam o zaman.cabuk dön bak..
aylinin mide kücük mefkuş.operasyon olmuş bizim kadar yiyemiyor.bir de kadın zaten o kadar mesgul ki yemek yemeye pek vakti olmuyor, artı her gün 10 bin 20 bin adım yürüyor Allah ne verdiyse..e artık o vermesin de biz mi verelim
bundan sonra senin adın aytenaeben ben onu bilir onu söylerim
Az evvel bev de bi konu okudum, biri yorum yapmış. Almanyayi çok sevdim, yeterki geliyim ne iş olursa yaparım demiş.
Buyursunlar. Güzelim vatanımda 2 gün içinde evin bütün mobilyaları ( mutfak hariç) getirdi kurdular.
Perdelerim takıldı, tabak, tencere takımımı eve kadar çıkardılar, beyaz eşyalarım geldi, kuruldu.
Burda 3 aydır çabalıyorum.
Halı aldık, transport için extra para ödedik.
Mobilya aldık, normalde transport paraliydi, aldığım mağaza bi müddet ücreti kaldırmış. Ama kurum yok. 2 gün evde kartınla bekledik. Gelen kişi yapamadı, pazartesi başka biri gelecek. Yapabilirse 100 euro ya kuracak. Oda kuramazsa aldığımız yerden adam getirtecez 3 katına.
Yurtdışı isteyenler, bize özenenler , iyi yonleride var ama olumsuz yönü çok fazla.
Inanın biz sizlere ne kadar özeniyoruz .
Allah razı olsunAyy canım Rabbim yardımcınız olsun özellikle gurbet zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?