Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü vereyim

Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 salatalık
2 çeri domates

Öğle
Tavuklu siyez bulgurlu pilav

Akşam
Beyaz peynirli salata

Aralar
1 havuç
1 salatalık
1 avuç beyaz leblebi

Su
4000 litre

Sporlar
1 mil leslie = 60
30 dk eliptik = 150
12 dk kardiyo = 48
10546 adım = 80

Toplam = 338 puan

Diyet yaptığım zaman eve kapanmak istiyorum diyeti bozmadan yesen bile ısrarlar can sıkıcı diyetteyim desen bir türlü değilim desem bir türlü
Sinsi olmak lazim.diyetteyim demeden az ye düşman çatlat

44 yaş 2 torun muuuu
Ben 37 yim 44 yaşıma geldiğimde büyük oğlum 17 yaşında olacak

Aslında sizleri zayıflama takımında görmek bana moral oldu

40a doğru giderken kendimi yaşlı hissetmeye başladım
Hep kadınlarda 30 yaş erkeklerde 40 yaş sendromu olur denir ya bende 35ten sonra başladı

Bazı sıkıntılar yaşadım kilo da aldım. 35 yaşımda yanımda çocuklar yokken otobüste öğrenci parası almışlardı , aynı günlerde bankacı kız kimliğime bakıp yüzüme bakıyordu hiç yaşını göstermiyorsunuz falan drmisti pek bi hoşuma gitmişti. Sonra Kilo aldım. Yarım pardesu -kap giyiyordum genelde .klasik kıyafet giyip çıkınca bana Yenge deneye başladılar artık uzun eşofmanla dolaşıyorum her daim

Son zamanlarda 40 yaş üzeri ama genç ruhlu insanları inceliyorum

Çok İlginç tespitlerim var

Misal annem 57 yaşında sadece tekefon kullanmayı biliyor ama aynı yaş ve kültür düzeyinde olup watsapp durumda youtube videosunun linkini paylaşan akrabalarım var

Sağlıklı yaş almak , teknolojiden ve hayattan kopmamak önemli

Bu arada yasin çok büyük değil tam uretkenlik yasindasin sadece torun sahibi olman değişik geliyor kaynana mevzulari

2 hafta biraz zor. Yılbaşı tatili var, eşim ve çocuklar evde.
Sonra inşallah düzeltmeye çalışırım

Biolojik yaşım 43.11
Ruh yaşım 27
Kemik yaşım tahmini 50
Eskiden bende 40 yaşında olan birini duyunca yaşlanmış derdim
Şimdi hiç öyle düşünmüyorum.
Allah hayırlı, sağlıklı ömür versin.
Önceleri hep birilerini razı etmek için yaşamıştım, şimdi biraz olsun kendim için biseyler yapıyorum.
Çesitli faaliyetler varda, ben bana yakın olan ve yaptıkça beni mutlu edenlere katılıyorum. Daha doğrusu anca yetişiyorum.

fulyacım daha öncede bunun muhabbeti geçti ama bilimsel bir dayanağı var mı acep?
var canım. bu konuda aidin salihin gerçek tıp, Mehmet ali bulutun can boğazdan çıkar ve peter J D'adamo nun kan gruplarına göre beslenme ve kan gruplarına göre diyet kitaplarına bakmanı tavsiye ederim.

önceden ben de çok dikkate almıyordum ama bunu uygulayan çok kişi hem kilo vermiş hem de hastalıklarından şifa bulmuş.
fulyacım mıhlama bende çok severim ama diyette çok önerilmez seninde bildiğin gibi.
makarnana bişi demicem karnabaharla karıştırıp yemesini çok severim
haklısın monicim. sürekli yapmıyoruz. senede bir
evet karnıbaharla makarna süper gidiyor

ayten nerden çıktı yahu
Ayben daha iyiydi aylinin taktıgı .D

sabah
1,5 yumurtadan 1 dilim pastırmadan mozzarellalı omlet
3 zeytin
domates salatalık
1 çk kayısı reçeli
1/2 simit

öğlen
İskender (2 dilim ekmek kadar pidesinden ve 2 yk yoğurdundan)

ara
2 çk şekersiz fıstık ezmesi
3 hurma

akşam
5 Tekirdağ köfte
3 yk makarna
acı biber turşusu (pişmiş soslu)
domates salatalık

ara
bitter çiko

yatana kadar 2 lt su
akşam 2 kupa yeşilçay

100 dk yürüyüş moni aeben

Az evvel bev de bi konu okudum, biri yorum yapmış. Almanyayi çok sevdim, yeterki geliyim ne iş olursa yaparım demiş.
Buyursunlar. Güzelim vatanımda 2 gün içinde evin bütün mobilyaları ( mutfak hariç) getirdi kurdular.
Perdelerim takıldı, tabak, tencere takımımı eve kadar çıkardılar, beyaz eşyalarım geldi, kuruldu.
Burda 3 aydır çabalıyorum.
Halı aldık, transport için extra para ödedik.
Mobilya aldık, normalde transport paraliydi, aldığım mağaza bi müddet ücreti kaldırmış. Ama kurum yok. 2 gün evde kartınla bekledik. Gelen kişi yapamadı, pazartesi başka biri gelecek. Yapabilirse 100 euro ya kuracak. Oda kuramazsa aldığımız yerden adam getirtecez 3 katına.
Yurtdışı isteyenler, bize özenenler , iyi yonleride var ama olumsuz yönü çok fazla.
Inanın biz sizlere ne kadar özeniyoruz .

Ayy canım Rabbim yardımcınız olsun özellikle gurbet zordur

Sabah
Iki dilim ekmek yumurta klasik kahvaltı
Ara portakal
Akşam
Balık-salata
Ara portakal +çeyrek ayva+yumurta (ufak)
Su 3lt-spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…