- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Öyle, yapacak şey yok, mecbur bekleyeceğimIyi geceler. .buraya girip sayfaları okudukça motivasyonum arttı gibi hissettim bu da bana iyi geldi
gezegenfeza cok kolay gelsin zaman herşeyin ilacı. .Sağlık olsun yeter ki hepsi yoluna girer canım
bu konuda seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evimizi eşimle ben yaptık baştan aşağı herşeyini. Sıvası, boyası, yer karosu-fayansı, asma tavanı... Akla gelecek herşeyi. Yurtdışında tesisat, elektrik, boya-badana, kurulum gibi işler akılalmaz derecede pahalı.Az evvel bev de bi konu okudum, biri yorum yapmış. Almanyayi çok sevdim, yeterki geliyim ne iş olursa yaparım demiş.
Buyursunlar. Güzelim vatanımda 2 gün içinde evin bütün mobilyaları ( mutfak hariç) getirdi kurdular.
Perdelerim takıldı, tabak, tencere takımımı eve kadar çıkardılar, beyaz eşyalarım geldi, kuruldu.
Burda 3 aydır çabalıyorum.
Halı aldık, transport için extra para ödedik.
Mobilya aldık, normalde transport paraliydi, aldığım mağaza bi müddet ücreti kaldırmış. Ama kurum yok. 2 gün evde kartınla bekledik. Gelen kişi yapamadı, pazartesi başka biri gelecek. Yapabilirse 100 euro ya kuracak. Oda kuramazsa aldığımız yerden adam getirtecez 3 katına.
Yurtdışı isteyenler, bize özenenler , iyi yonleride var ama olumsuz yönü çok fazla.
Inanın biz sizlere ne kadar özeniyoruz .
Güle güle oturun canım. Ne eşim, ne ben, ne oğullarım, hiçbirimiz bu tür işlerden anlamıyoruz malesefbu konuda seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evimizi eşimle ben yaptık baştan aşağı herşeyini. Sıvası, boyası, yer karosu-fayansı, asma tavanı... Akla gelecek herşeyi. Yurtdışında tesisat, elektrik, boya-badana, kurulum gibi işler akılalmaz derecede pahalı.
Sağol canım bende zerre anlamazdım da 10 metrelik duvar boyamaya 800 euro istediklerinde öğrenmeye başladımGüle güle oturun canım. Ne eşim, ne ben, ne oğullarım, hiçbirimiz bu tür işlerden anlamıyoruz malesef
Saracim afiyet olsun dün hafta sonu olunca yemek saatlerin şaşmış benim gibi ama sebzen yok yada salatan diyim az yiyorsun canim az yiyerek kilo vermiyoz unutma onun dışında gayet iyiMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
İki yumurtadan omlet
İki üç dilim sarı ve kırmızı biber
Bir tane domates
4 tane zeytin
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Su 1 litre spor yok
yasom7272
moni @aeben
Canim afiyet olsun gözüme takıldığı için yazayim evet taze sıkılmış portakal super ama soyle bir sıkıntı var bir bardak portakal suyu için kaç portakal sıkıyorsun dusun en az 3 yada 4 ıçindeki şekeri yani fruktoz dusun ve bunu ekmek dilimi olarak değerlendirirsek 3 dilim ekmek yemissin bence meyve porsiyonu olarak ye ve posasindanda faydalan nacizane fikrimMenümü yazayım hemen.
Sabah; bir ince dilim gorgonzola peyniri, üç cherry domates, bir küçük salatalık, iki dilim tahıllı ekmek, bir büyük fincan çay.
Öğle; üç büyük medine hurması
Akşam; uzun bir aradan sonra iki kaşık şehriyeli pirinç pilavı, beş yemek kaşığı tavuk sote
Gün içinde bir bardak taze portakal suyu. Su 3 lt. Spor yarım saat bisiklet sürdüm.
Saracim afiyet olsun dün hafta sonu olunca yemek saatlerin şaşmış benim gibi ama sebzen yok yada salatan diyim az yiyorsun canim az yiyerek kilo vermiyoz unutma onun dışında gayet iyi
acaba neden böyle bir şey yapmış olabiliriz fatmacım?? Hadi bi hırslan hadi bizi bi yanılt..gücünü gösterme vakti fatmaaaEvet canım bugün yarışın başladığını bilseydim daha dikkatli olurdum
Ya çok teşekkürler arkadaşlar rakip takımdan rakubimi tutunuz ya
Yaa nezaman yarışta yanilttim bı Aylin'le oldu p.tesi tartısini görünce tistim p.tesi bu kadar veren cumaya nekadar verir diye
Sonra pisman oldum Aylin o hafta sabit geldi
Saka bir yana tabiki istediginiz yarışmacıyı tutarsiniz
Gideyim de kendime 9. Takımdan destek bulayım bari
Yasin yaşıma kilom kiloma uygun canım
Ayyy canım arkadaşım iyi günde kötü günde havlu atsada kazansada bırakmayam takım arkadaşim cokk teşekkürler
aybenden sıkıldım ayten daha eğlenceli :))ayten nerden çıktı yahu
Ayben daha iyiydi aylinin taktıgı.D
Sağol canım bende zerre anlamazdım da 10 metrelik duvar boyamaya 800 euro istediklerinde öğrenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?