Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu konuda seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evimizi eşimle ben yaptık baştan aşağı herşeyini. Sıvası, boyası, yer karosu-fayansı, asma tavanı... Akla gelecek herşeyi. Yurtdışında tesisat, elektrik, boya-badana, kurulum gibi işler akılalmaz derecede pahalı.

Güle güle oturun canım. Ne eşim, ne ben, ne oğullarım, hiçbirimiz bu tür işlerden anlamıyoruz malesef

Menümü yazayım hemen.
Sabah; bir ince dilim gorgonzola peyniri, üç cherry domates, bir küçük salatalık, iki dilim tahıllı ekmek, bir büyük fincan çay.

Öğle; üç büyük medine hurması

Akşam; uzun bir aradan sonra iki kaşık şehriyeli pirinç pilavı, beş yemek kaşığı tavuk sote

Gün içinde bir bardak taze portakal suyu. Su 3 lt. Spor yarım saat bisiklet sürdüm.

Saracim afiyet olsun dün hafta sonu olunca yemek saatlerin şaşmış benim gibi ama sebzen yok yada salatan diyim az yiyorsun canim az yiyerek kilo vermiyoz unutma onun dışında gayet iyi

Canim afiyet olsun gözüme takıldığı için yazayim evet taze sıkılmış portakal super ama soyle bir sıkıntı var bir bardak portakal suyu için kaç portakal sıkıyorsun dusun en az 3 yada 4 ıçindeki şekeri yani fruktoz dusun ve bunu ekmek dilimi olarak değerlendirirsek 3 dilim ekmek yemissin bence meyve porsiyonu olarak ye ve posasindanda faydalan nacizane fikrim

Saracim afiyet olsun dün hafta sonu olunca yemek saatlerin şaşmış benim gibi ama sebzen yok yada salatan diyim az yiyorsun canim az yiyerek kilo vermiyoz unutma onun dışında gayet iyi

Kuzum dün diş çektirdim yeri çok ağrıyor bütün dişlerim uyuşuk bugün bile o yüzden yiyemedim bu sabahta sadece bir kase çorba içtim oda antibiyotik içiyorum o yüzden yoksa onu bile canım istemiyor

acaba neden böyle bir şey yapmış olabiliriz fatmacım?? Hadi bi hırslan hadi bizi bi yanılt..gücünü gösterme vakti fatmaaa

ayten nerden çıktı yahu
Ayben daha iyiydi aylinin taktıgı .D
aybenden sıkıldım ayten daha eğlenceli :))

Sen tül ütülemeye devam et bakalım, sözde obezin koçuydun, ne aramak ne sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…