Okudum simdi :) tekrar cok tebrikler cnmÇok tşk ederim mefkurem.Normal yürümeyi unuttum desem yeri yaani.Evde bile koşarak iş yapıyorum yetiştiremiyorum.Hatta eşim ve oğlum yavaş niye koşuyorsun acelen ne diyorlar.Dün akşam babamlar bizdelerdi su istedi.Yarı koşar vaziyette,babam yavaş yavaaş kızım napıyorsun diyor.
Kısacası koşturmaca az yeme booolll yürüyüş 10 km ve üstü gibi... 1. Ler sırlarını paylaşıyorda yazdım cnm.300 gr daha gitmiş 59 olmuşum.Artık durdurmam lazım.İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya gelirsiniz
bir bakmışız aylın yok, sadece 42konya kalmış
Hayır cnm spor olsun diye yürüyorum.Arabayı kullanmıyorum artık.Ne bileyim ben hiç sıkılmıyorum kulaklık falan da takmam aslında müzik fena bir fikir değilOkudum simdi :) tekrar cok tebrikler cnm
Yalniz merak ettigim bisey var
Bu uzun yuruyusleri bi yerden bi yere giderkenmi yapiyosun yoksa spor olsun diye cikip ektra yuruyomusun
Sure uzayinca ben biraz sikiliyorum da
Onun icin sordum :)
Hayır cnm spor olsun diye yürüyorum.Arabayı kullanmıyorum artık.Ne bileyim ben hiç sıkılmıyorum kulaklık falan da takmam aslında müzik fena bir fikir değil
oyy kuzummAyyy monicim listede adımı göremeyince kötü oldum bee
hakettin mii hakettinAylin nasılsın canım geçen hafta seninle yaptığım yarışta havlu attım diye arkadaşlarım rakip takımdaki rakibimi tutuyor
Haklı olarak
Hayır cnm spor olsun diye yürüyorum.Arabayı kullanmıyorum artık.Ne bileyim ben hiç sıkılmıyorum kulaklık falan da takmam aslında müzik fena bir fikir değil
Tşk ederim yasminimSlm arkadaşlar kilo veren ve vermek için mücadele eden herkesi kutluyorum kusura bakmayin ben bugün tartılamadım @ moni cim ama kilo almadım onu biliyorum yarın tartılayım olurmu
Aylin42Konya canim tbr ederim cnm mezun oluyorsun
@sara_28 canim menünü yorumlayamadım özür.79 olmuşsun tbr ederim
Evet doğruya doğru haklılar.Ama onları yanıltmak sana düşüyor.Hadi göster kendini bu seferde yapamazsan yarım bırakırsan çok ayıp olur sana bu yakışmazAylin nasılsın canım geçen hafta seninle yaptığım yarışta havlu attım diye arkadaşlarım rakip takımdaki rakibimi tutuyor
Haklı olarak
Ben müziksiz yürüyemem alışmışım resmen hemen kulaklıklar takılır annem önceden aha kablo döşüyor derdi artık demiyor çünkü bluetooth kulaklığa geçtim
Rica ederim monicim büyük bir zevkle.Bütün takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.Ayrıca senin de emeğin çok çok fazla özellikle bu hafta.Seninde emeğine sağlık tşk ler kaptanım601. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
601. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 2. TAKIM
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 601. Etap birincisi 10.Takımdan Aylin42konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 601. Etap sonuncusu 3. Takımdan Hepfitim
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan violin35 mezun oldu, tebrikler!
- 8. Takımdan sonundaoldu mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takımdan Aylin42konya mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takımdan zhre_ mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.
Rapor Kaynağı
Yükselen Yıldızlar Nedir?
Tşk ederimYarışmamız 601. Etap birincisi 10.TakımdanAylin42Konya e
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Ben cumartesi bildirim yaptim ama keki poğacayı menüden saymadın zaar monişko :)Dünkü menüler nerde
[tr][tr][tr][[/tr][/tr][/tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr]
moni + + . . . . . @sara_28 + + . . . . . Antepia27 + + . . . . . @Pamukprncess + + . . . . . @ozlemkartal - - . . . . . obezzto - - . . . . . @60kiloyum + + . . . . . @Efser + + . . . . . @phalanx + + . . . . . @hedef56 + + . . . . . Wydra + + . . . . . @gezegenfeza - - . . . . . @divinity + - . . . . . @Ya habibi - - . . . . . @krankenschwester - - . . . . . @gulsahhh01 - - . . . . . @optumkibbye + + . . . . . @Esmahan38 + m . . . . . @Musabinannesi - - . . . . . @IKokunhuzur - + . . . . . @GIDI + + . . . . . @april1109 - - . . . . .
[th]21-27 ARALIK MENÜ BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr]
Canım benim okurken o kadar duygulandım ki anlatamam.inan ki şu anda gözlerim dolu dolu.Çoookk tşk ederim aebenim hemde çook.Sizlerin de emeği sayesinde hep yanımda oldunuz,motive ettiniz.Hatta ben buranın adını terapi merkezi koydum.Bütün arkadaşlarıma çok tşk ederim.Zamanım oldukça hep burda olucam,sizlere çok alıştım.Bugünü kendime ve size ayırdım.Ayleminde dediği gibi onun sırrı mantıda börekte
Mefkürem bacım aylin dışarı mantı vs yapıyor ve siparişleri okadar yogun oluyorki yemek yemeyi unutuyor
Birde deli gibi spor yapar kendisi. Bu mezuniyet haftasıydı vedası dereceyle olsun istediki zaten derece linki aylini iyi tanir.
Mezüniyetini tebrik ederimAylin42Konya Artık estetik orerasyon zamanı fotolarını merakla bekliyorum
sen kendinden vazgeçmessen biz senden vazgeçmeyiz
Kokusundan doyuyor muyum neValla yapip da yememek buyuk basari
Cunku istahli insanlari pek yogunluk etkilemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?