hoşgeldin canım, sohbete her zaman beklerizmerhaba kızlar oncelıkle Allah hepimizin yardımcısı olsun kılo vermek gercekten cok zor kac kere 15 kılo verıp 30 kilo geri aldım sıze katılmak cok ısterdım ama malesef net her zman olmuyo inşallah bı gun kafama dank ederde yenıden zayıflamaya baslarım
Sağol canım.Ben bugünü tembellik günü ilan ettimBugün günlerden temizlik Antep te çok güzel bir hava var
Babada hepinize de kolay gelsin canım takimim
Ben cumartesi bildirim yaptim ama keki poğacayı menüden saymadın zaar monişko :)
detaylı kan tahlili yaptır canımcım, vitaminlerine de baktır. gerekirse takviye alırsın.Canım benim okurken o kadar duygulandım ki anlatamam.inan ki şu anda gözlerim dolu dolu.Çoookk tşk ederim aebenim hemde çook.Sizlerin de emeği sayesinde hep yanımda oldunuz,motive ettiniz.Hatta ben buranın adını terapi merkezi koydum.Bütün arkadaşlarıma çok tşk ederim.Zamanım oldukça hep burda olucam,sizlere çok alıştım.Bugünü kendime ve size ayırdım.
Bazayı açtım kıyafetlerimi ayırmam lazım.Ne giyeceğimi şaşırıyorum.Ama yarın yapıcam.Çünkü burada olmak istiyorum.
Aebenim bişey sorucam.Şu anda 59 kiloyum.Ve halsizim bu kilo bünyeme az mı geldi acaba?Zamanla alışır mıyım?1 saat yürüdüm beliki iyi gelir diye.Hep uyumak istiyorum
Allah senin iyiliğini versin emi.Sen beni gülmekten öldürücen.Ne kadar matrak şiysin gı sen seviyom senihaa tamam o zaman.cabuk dön bak..
aylinin mide kücük mefkuş.operasyon olmuş bizim kadar yiyemiyor.bir de kadın zaten o kadar mesgul ki yemek yemeye pek vakti olmuyor, artı her gün 10 bin 20 bin adım yürüyor Allah ne verdiyse..e artık o vermesin de biz mi verelim
bundan sonra senin adın ayten @aeben ben onu bilir onu söylerim
| +120p | +60p | . | . | . | . | . |
| + | +180p | . | . | . | . | . |
| + | + | . | . | . | . | . |
| - | - | . | . | . | . | . |
| - | + | . | . | . | . | . |
| +105p | +300p | . | . | . | . | . |
| +300p | +360p | . | . | . | . | . |
| +80 p | +338p | . | . | . | . | . |
| + | - | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | - | . | . | . | . | . |
K krankenschwester | - | - | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | - | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | +90p | . | . | . | . | . |
| +50p | m | . | . | . | . | . |
@Musabinannesi | - | - | . | . | . | . | . |
| - | + | . | . | . | . | . |
| + | +135p | . | . | . | . | . |
Aylinim yapma böyle şekerin tansiyonun düşer Allah korusun.Allah senin iyiliğini versin emi.Sen beni gülmekten öldürücen.Ne kadar matrak şiysin gı sen seviyom seni
Obezim gerçekten de yemeye vaktim olmuyor.Doğrumu tabii ki değil.Mesela perşembe sipariş götürdüm,kahvaltıya zaman mı var.Ancak adamı doyur.Ben de yumurta haşladım arabada yedim.Sonra da akşam yemeğigezo yasmin moni dövmeden ben kendimi dövdüm.
Aaa sahi ben bugün ne yedim,bir hş yumurta başka bişey yine yememişim.Gerçekten yemeyi unutuyorum normal değil bu, durum vahim
yalan mı kız fırtına Aylin
Sağol Ayşem Allah razı olsun.Bende okuyım tmm cnmdetaylı kan tahlili yaptır canımcım, vitaminlerine de baktır. gerekirse takviye alırsın.
maşallah subhanallah sana
bu hafta herkesin gözü üstünde .okuyalım seni sen de kendini bol bol oku.
Tmm kaptanım hemen gidiyorumAylinim yapma böyle şekerin tansiyonun düşer Allah korusun.sağlıklı güzel beslen .
koş bişiler ye çabuk
Aa ben 3 kestane bir dilim ekmek sanıyordum.Haberlerde duymuştum.Asla 4 tane yememişimdir.Neyse ben yine 3 bileyimTamda bundan bahsetmiştim
yedik yedik bu hale geldik, birazda seyredelim olurmu
Çok geçmiş olsun saran.Çürük mü 20 lik falan mıDişim çok ağrıyor doktora gidiyorum
Naaayynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?