- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Mefkurem o kadına gicigim konuşma onnlaayinde masallah bir meto var rabbim bozmasın çok iyi veriyor aynı zamanda başladık beni solladı gitti mefkurem bende kilo aldim 10 kilo sukur verdim hala verecek kilo varda bakalim ıns verecem.
Hadi bakalım fatma herkese kendini gösterme vakti.Bu fırsatı kaçırma ve bizlerin güvenini kazan.Ama ben herşeye rağmen seni tutuyorum ve sana güveniyorum.Güvenimi boşa çıkarma lütfenharika bir fikir
ben seni tutuyorum
yarışma, çekişme görsün.
ben seni tutuyorum
STARTI VERİYORUM, VEE YARIŞ BAŞLASIN
Süpersin efserim tebrik ederim.Azmin elinden bişey kurtulmazDiyetisyenimden mutlu haberlerle geldimdiyetisyenimin tartısıyla 1.500 kg vermişim bunun 1.100 kg tamamı yağdan diyet listesi yine değişti 1600 kalorilik ne yoki kestane,kısır,gözleme,içli köfte,çiğ köfte.
moni Pazartesi Salı karbon ağırlıklı beslenirim Çarşamba Perşembe sebze protein ağırlıklı olur
İkinize de başarılar mefkurem.Kaç kilosun?Gerçi yüzdeye göre kazanan belli olur da kilonu yinede merak ettimAyyyy hemen mibi isinaydik once
Çok tşk ederim efserim.Kilomu koruduğum söylenemez çünkü 300 gr daha vermişimBu arada günün yoğunluğundan fırsat bulamadım.
Takım olarak ve bireysel olarak aldığımız dereceyi tebrik ediyorummetobolizmanıza sağlık bol nice kalori yakmalarımız olsun Ayrıca mezün olan arkadaşlarıda kalıcı korumalar diliyorum
moni seninde ellerine ve emeğine sağlık
Vayy be çok nefis görünüyor canım afiyet olsunİştahım yok pek bu aralar. Bu öğlen kendime güzel bir salata yaptım. Saat 3 yediğim için hem öğle hem akşam gibi oluyor. Ama haklısın abla daha iyi beslenmeliyim.
Eki Görüntüle 2217800
Afeerriinnnnn sanaAy yaşlılık süt kaynatmistim kaymagindan yedim unutmuş um yazmayi
Bizde seni monim.Ama bana göre hiç huysuz görünmüyorsunbazen huysuz görünsemde, hepinizi çok fazla seviyorum
Valla mıı??? Hiç girip de okumadım çok sevindimneredeyse tüm takımlarda bizden bahsediliyor
Bencede saram ne güzel söyledinSenmisin huysuz keşke her huysuz senin gibi olsa
Cuma gunu 98.8 dim cnmİkinize de başarılar mefkurem.Kaç kilosun?Gerçi yüzdeye göre kazanan belli olur da kilonu yinede merak ettim
Aynı yaltaymışız cnm.Ama torunum yok henüz kaygana olmadımOooo cok guzel motivasyonla basladim :))
Teşekkür ederim cnm
Hele rakip takimdan biri beni tuttuysa daha da dikkatli olmam lazim :))
Elimden geleni yapacagimdan emin olabilirsin
Ama vücut nasil karsilik verecek bilemem
Ben Zühal 47 yasinda 3 cocuk 2 torun var
2015 den beri 9.takimdayim
Hedefimede ulasmistim ama ne zaman takimdan uzak kalsam kilo alip döndüm
Bu sefer ayni hatayi yapmayip korumada da takimda kalicam ins.
İnşalla takipde olucamBen de memnun oldum saracim
Ins. Guzel eksiler bizi bekliyor bu hafta
EyvahhYarın benimki çok kötü olacak.
Bir aileye ilk defa gideceğiz. Malûm evlendirmelere doyamadım.
Çok gelin aldık, birazda damat alalım deyilmi.
Damat adayının evine gideceğiz. Neyle karşılaşırım bilemiyorum
geçmiş olsun canımKuzum dün diş çektirdim yeri çok ağrıyor bütün dişlerim uyuşuk bugün bile o yüzden yiyemedim bu sabahta sadece bir kase çorba içtim oda antibiyotik içiyorum o yüzden yoksa onu bile canım istemiyor
cuma avm den geç geldik sonra eşimi yolculamak için hazırlık yaptım o gidince sızdım,cuma çok yorgun oluyorum zaten bide ekstradan 2 saat çalışmıştım,dün de kalkamadım tabi,bugün evi dip köşe temizledim şimdi oturdum birazAylin42Konya kuzum küstün mü bize nerelerdesin
ozlemkartal cumadan beri yoksun canım
@vorones11 aralıktan beri yoksun
@gitsinkilolar0130 kasımdan beri yoksun
@krankenschwesterçarşambadan beri yoksun
@guziss35takıma uğramıyorsun
@Musabinannesisalıdan beri yoksun
@april1109geldiğin gibi yok oldun
1. lerin sırlarında yazdım pamuğum.Psikoloji de çok önemli ben buna çok inanıyorum.Diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Boooll yürüyüş 10 km ve üzeri.Koşturmaca sipariş yap götür merdivenleri in çık.... Kısaca normal yürümeyi ve yemeyi unutuyorumAylin42Konya canımcim senin 2.5 kilo vermende etkili olan birşey var mı
Amin canım inşallah.Tebriğin için tşk lergeçmiş olsun canım
cuma avm den geç geldik sonra eşimi yolculamak için hazırlık yaptım o gidince sızdım,cuma çok yorgun oluyorum zaten bide ekstradan 2 saat çalışmıştım,dün de kalkamadım tabi,bugün evi dip köşe temizledim şimdi oturdum biraz
takımımızı kutluyorum,Aylin42Konya ve Zre_ canım tebrik ederim mezuniyetinizi,darısı başımıza inşallah
yok evde yapamıyorum ekmek,hem makina bozuk hem vakit yok,ben zaten pek yemiyorum ,wasalar da ne çok çeşitlenmiş demek uzun zamandır almadımidare eder işte
tabi saf çavdar unu olması lazım. ama hazır çavdar ekmekleri saf değil. ondan içleri kof. doğalsanın saf çavdar ununu al ya da bildik aktardan açık al. onunla yap. wasa ya gelince.... ben de kaç yıl önce almıştım şu en tatsız olanından... wasa delikatess…… düzenli yememiştim. şimdi wasa fibre ve wasa original aldım. onlar daha güzel. kahvaltılarda 1 ya da 2 yiyeceğim. yani canım istediği zaman.
Kısaca ne güzel yazmışsın ağzına sağlık gezomVar tabi
Az yemek, bol hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?