Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aahhh yasom da yasom benim bi tanesin sen.Gıcık kadın seni çok seviyo biliyon demi

harika bir fikir

ben seni tutuyorum

yarışma, çekişme görsün.

ben seni tutuyorum

STARTI VERİYORUM, VEE YARIŞ BAŞLASIN

Hadi bakalım fatma herkese kendini gösterme vakti.Bu fırsatı kaçırma ve bizlerin güvenini kazan.Ama ben herşeye rağmen seni tutuyorum ve sana güveniyorum.Güvenimi boşa çıkarma lütfen

Süpersin efserim tebrik ederim.Azmin elinden bişey kurtulmaz

Çok tşk ederim efserim.Kilomu koruduğum söylenemez çünkü 300 gr daha vermişim

Aynı yaltaymışız cnm.Ama torunum yok henüz kaygana olmadım

Kuzum dün diş çektirdim yeri çok ağrıyor bütün dişlerim uyuşuk bugün bile o yüzden yiyemedim bu sabahta sadece bir kase çorba içtim oda antibiyotik içiyorum o yüzden yoksa onu bile canım istemiyor
geçmiş olsun canım

cuma avm den geç geldik sonra eşimi yolculamak için hazırlık yaptım o gidince sızdım,cuma çok yorgun oluyorum zaten bide ekstradan 2 saat çalışmıştım,dün de kalkamadım tabi,bugün evi dip köşe temizledim şimdi oturdum biraz
takımımızı kutluyorum, Aylin42Konya ve Zre_ canım tebrik ederim mezuniyetinizi,darısı başımıza inşallah

Aylin42Konya canımcim senin 2.5 kilo vermende etkili olan birşey var mı
1. lerin sırlarında yazdım pamuğum.Psikoloji de çok önemli ben buna çok inanıyorum.Diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Boooll yürüyüş 10 km ve üzeri.Koşturmaca sipariş yap götür merdivenleri in çık.... Kısaca normal yürümeyi ve yemeyi unutuyorum

Amin canım inşallah.Tebriğin için tşk ler

yok evde yapamıyorum ekmek,hem makina bozuk hem vakit yok,ben zaten pek yemiyorum ,wasalar da ne çok çeşitlenmiş demek uzun zamandır almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…