- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
hoşgeldin canım,seni hatırlıyorum ben yıllar evvel bi topiğiniz vardı birkaç kere yazmıştım,6 lı bişeylere inmiştin galiba yada 7 li unuttum,sen de benim gibi epey almışsınCuma gunu 98.8 dim cnm
Amin canım inşallah.Tebriğin için tşk ler
valla gidisin pek hayırlı degil aylin.neden? Vitaminsizlikten açlıktan bi gün bi yerde düser kalırsın ne atomlugun kalır ne karıncalığın.zaten mide küçük olduğu için yeterince gıda alman mümkün değil sen hicbir yakıt atmıyorsun motora.ee nereye kadar götürecek bu vücut seni?? ŞaibeliAllah senin iyiliğini versin emi.Sen beni gülmekten öldürücen.Ne kadar matrak şiysin gı sen seviyom seni
Obezim gerçekten de yemeye vaktim olmuyor.Doğrumu tabii ki değil.Mesela perşembe sipariş götürdüm,kahvaltıya zaman mı var.Ancak adamı doyur.Ben de yumurta haşladım arabada yedim.Sonra da akşam yemeğigezo yasmin moni dövmeden ben kendimi dövdüm.
Aaa sahi ben bugün ne yedim,bir hş yumurta başka bişey yine yememişim.Gerçekten yemeyi unutuyorum normal değil bu, durum vahim
yoookDünkü menü ve sporlar nerde
[tr][tr][tr]
moni +120p +60p . . . . . sara_28 + +180p . . . . . Antepia27 + + . . . . . @Pamukprncess + + . . . . . ozlemkartal - - . . . . . obezzto - + . . . . . @60kiloyum +105p +300p . . . . . @Efser + + . . . . . @phalanx + + . . . . . @hedef56 +300p +360p . . . . . Wydra +80 p +338p . . . . . @gezegenfeza - - . . . . . @divinity + - . . . . . @Ya habibi - - . . . . . @krankenschwester - - . . . . . @gulsahhh01 - - . . . . . @optumkibbye + +90p . . . . . @Esmahan38 +50p m . . . . . @Musabinannesi - - . . . . . @IKokunhuzur - + . . . . . @GIDI + +135p . . . . . @april1109 - - . . . . .
[th]21-27 ARALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr]
[/tr][/tr][/tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr]
ay bu çok güzelmiş
Bencede bak bende seni tutuyorum fatmaE hadi yanılt bizi o vakit
Çok geçmiş olsun saran.Çürük mü 20 lik falan mı
geçmiş olsun canım
cuma avm den geç geldik sonra eşimi yolculamak için hazırlık yaptım o gidince sızdım,cuma çok yorgun oluyorum zaten bide ekstradan 2 saat çalışmıştım,dün de kalkamadım tabi,bugün evi dip köşe temizledim şimdi oturdum biraz
takımımızı kutluyorum,Aylin42Konya ve @Zhre_ canım tebrik ederim mezuniyetinizi,darısı başımıza inşallah
Evet bi ara günlüğüm vardi o zaman 7 lerdeydim sonra 68 e dusmustumhoşgeldin canım,seni hatırlıyorum ben yıllar evvel bi topiğiniz vardı birkaç kere yazmıştım,6 lı bişeylere inmiştin galiba yada 7 li unuttum,sen de benim gibi epey almışsın
bugünkü menüm
12.00 2 yumurta,çok az sosis 2 çatal,3 zeytin,1 kk peynir,3 çeri domates,2 kuru kayısı
16.00 1 kase et kavurma,salata
açlık hissedersem az sütlü kahve içerim
spor bol ev işi,su 2.5 litremoni
Yürüyüşün kaç adımı kaç puan canım?Geçmişi aramak istemedimMenümü vereyim
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 salatalık
2 çeri domates
Öğle
Tavuklu siyez bulgurlu pilav
Akşam
Beyaz peynirli salata
Aralar
1 havuç
1 salatalık
1 avuç beyaz leblebi
Su
4000 litre
Sporlar
1 mil leslie = 60
30 dk eliptik = 150
12 dk kardiyo = 48
10546 adım = 80
Toplam = 338 puan
Hadi bakalım fatma herkese kendini gösterme vakti.Bu fırsatı kaçırma ve bizlerin güvenini kazan.Ama ben herşeye rağmen seni tutuyorum ve sana güveniyorum.Güvenimi boşa çıkarma lütfen
Çok doğru diyorsun obezim.Yakıt misalinde çok güzeldi.valla gidisin pek hayırlı degil aylin.neden? Vitaminsizlikten açlıktan bi gün bi yerde düser kalırsın ne atomlugun kalır ne karıncalığın.zaten mide küçük olduğu için yeterince gıda alman mümkün değil sen hicbir yakıt atmıyorsun motora.ee nereye kadar götürecek bu vücut seni?? Şaibelisağliktan önemli bir sey yok, sağlığının kıymetini bil
yoook
ay bu çok güzelmiş
Moral bozmak yok.Ooo daha verilecek 30 kilom var şeklinde asla düşünmeyin mefkurem.Küçük hedeflerle ilerleyin.Evet bi ara günlüğüm vardi o zaman 7 lerdeydim sonra 68 e dusmustum
Malesef aldim
Kolay gelsin aybenim.Ama kolaysa başıma gelmesin mümkünsePerde ütülüyom
B si var ayben daha güzelayten nerden çıktı yahu
Ayben daha iyiydi aylinin taktıgı.D
Hayırlıyısıyla bi kurulsaydı sende düzenini kursaydın gezom.Taşınıyor gibi çok zor gerçekten anlıyorum seni
Gezom benim hiç canını sıkma arkadaşım.Bunlar her ne kadar canını sıksa da basit şeyler.Rabbim dermansız dert vermesin.Herşeyin bir çaresi çözümü var bir ölüme çare yok. Biraz daha geniş ( rahat ) olmaya çalış.Boş veer ne zaman kurulursa kurulsun,önemli olan sağlık bi tanemAllah razı olsun
Gerçekten artık ruhum daralmaya başladı
Zaten zeytinyağlı yiyorsun niye 3 kaşık?bence azÇok doğru diyorsun obezim.Yakıt misalinde çok güzeldi.
Yimemi yidim ustam
3 kaşık z.yağlı kereviz
1 kaşık yoğurt
3 tane de fındık kadar çeri domates
Olmuşmu beğendin mi
obezzto
5000 adimi 40 puanYürüyüşün kaç adımı kaç puan canım?Geçmişi aramak istemedim
Ben haaa size küsmek haaaa.Sizler benim bir tanecik arkadaşlarımsınız,canlarım benimAylin42Konya kuzum küstün mü bize nerelerdesin
ozlemkartal cumadan beri yoksun canım
@vorones11 aralıktan beri yoksun
@gitsinkilolar0130 kasımdan beri yoksun
@krankenschwesterçarşambadan beri yoksun
@guziss35takıma uğramıyorsun
@Musabinannesisalıdan beri yoksun
@april1109geldiğin gibi yok oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?