Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

valla gidisin pek hayırlı degil aylin.neden? Vitaminsizlikten açlıktan bi gün bi yerde düser kalırsın ne atomlugun kalır ne karıncalığın.zaten mide küçük olduğu için yeterince gıda alman mümkün değil sen hicbir yakıt atmıyorsun motora.ee nereye kadar götürecek bu vücut seni?? Şaibeli sağliktan önemli bir sey yok, sağlığının kıymetini bil

yoook

ay bu çok güzelmiş

Çok geçmiş olsun saran.Çürük mü 20 lik falan mı

Sağol canım 20 lik değil bu sefer en arkada köklü bir diş çektirdim ama hala çok ağrıyor

Sağol canım

hoşgeldin canım,seni hatırlıyorum ben yıllar evvel bi topiğiniz vardı birkaç kere yazmıştım,6 lı bişeylere inmiştin galiba yada 7 li unuttum,sen de benim gibi epey almışsın
Evet bi ara günlüğüm vardi o zaman 7 lerdeydim sonra 68 e dusmustum
Malesef aldim

Yürüyüşün kaç adımı kaç puan canım?Geçmişi aramak istemedim

Menümü yazayım
Sabah
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir fincan zerdaçallı süt

Öğle
Üç kaşık esmer pirinçli pilav üstü nohut

Ara
İki bardak kefir

Akşam
Üç kaşık esmer pirinçli pilav üstü nohut
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir fincan kefir yada süt içmeyi düşünüyorum

Su 3.5 litre spor yok

moni aeben yasom7272

Çok doğru diyorsun obezim.Yakıt misalinde çok güzeldi.

Yimemi yidim ustam
3 kaşık z.yağlı kereviz
1 kaşık yoğurt
3 tane de fındık kadar çeri domates

Olmuşmu beğendin mi
obezzto

Allah razı olsun
Gerçekten artık ruhum daralmaya başladı
Gezom benim hiç canını sıkma arkadaşım.Bunlar her ne kadar canını sıksa da basit şeyler.Rabbim dermansız dert vermesin.Herşeyin bir çaresi çözümü var bir ölüme çare yok. Biraz daha geniş ( rahat ) olmaya çalış.Boş veer ne zaman kurulursa kurulsun,önemli olan sağlık bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…