- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sağol Wydram5000 adimi 40 puan
Sagolasin tatlimMoral bozmak yok.Ooo daha verilecek 30 kilom var şeklinde asla düşünmeyin mefkurem.Küçük hedeflerle ilerleyin.
Sagolasin tatlim
Yok bozmuyorum
gecmise bi sunger cektim onume bakiyorum
Allah izin verirse ins. Bu yaz 65 kiloyum :))
Benim yasima boyuma yeterli geliyor
Süpersin canım işte bu yaa.Önüne bakanları çok severim.Boyun kaç peki?Sagolasin tatlim
Yok bozmuyorum
hamuru mayalayıp fırında da yapabilirsin ekmeği. makinaya gerek yok. dikdörtgen kek kalıbında pişirirsin canım.yok evde yapamıyorum ekmek,hem makina bozuk hem vakit yok,ben zaten pek yemiyorum ,wasalar da ne çok çeşitlenmiş demek uzun zamandır almadım
aslında evet karbonla fazla samimiyim bu aralarbızımla dağılsınfulyaa karbon karbon karbon
Cok sukur motivasyon problemim yok cnm. Zaten takimda olunca boyle bi luksumde yok :))Kendinize güvenin ve asla vazgeçmeyin. Başarırsınız. İmkansız şey değil kilo vermek sadece sabır ve inanç istiyor.
Fulyaaaa sen kimi tutuyonaslında evet karbonla fazla samimiyim bu aralar
Boy 170 cnmSüpersin canım işte bu yaa.Önüne bakanları çok severim.Boyun kaç peki?
Bi resim gönder olsun bitsin ustam.Kilon kaç,boyun kaçYakında saçın ne renk ,uzun mu kısa mı,gözün ne renk dersem bi resim atıverirsin gaari
Cok sukur motivasyon problemim yok cnm. Zaten takimda olunca boyle bi luksumde yok :))
Bende guveniyorum kendime, onceden nasil yaptiysam yine yapabilirim
hangi konuda anlamadımFulyaaaa sen kimi tutuyon
Zaten ne zaman takimdan uzaklastimTakımlarda da motivasyon veriliyor zaten :) Takımda da olmak da aslında bi motivasyon kaynağı bence
İnsan inanınca her şeyi yapabilir. Adamlar elektriği falan buldular mesela
Gundem antepya fatmayla benim rakip olmamhangi konuda anlamadımokumadım geçmişi bişi mi oldu
Gundem antepya fatmayla benim rakip olmam
Sizi bi tebrik edeyim dedim
Bakiverdim,kendimi yarişin icinde buldum
Sagolasin tatlim
Yok bozmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?