- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende yarından itibaren yemeyi unutacamAllah senin iyiliğini versin emi.Sen beni gülmekten öldürücen.Ne kadar matrak şiysin gı sen seviyom seni
Obezim gerçekten de yemeye vaktim olmuyor.Doğrumu tabii ki değil.Mesela perşembe sipariş götürdüm,kahvaltıya zaman mı var.Ancak adamı doyur.Ben de yumurta haşladım arabada yedim.Sonra da akşam yemeğigezo yasmin moni dövmeden ben kendimi dövdüm.
Aaa sahi ben bugün ne yedim,bir hş yumurta başka bişey yine yememişim.Gerçekten yemeyi unutuyorum normal değil bu, durum vahim
Fırtına aylinBenim tarafım bana atom karınca ve hacı yatmaz derler.Mahallede mantıcı Aylin,pazarda patikçi,eşimin akrabaları örgücü.
Burda da fırtına Aylin
Tamam pisicim
Tamam bugün bitti, ağzıma fermuar diktiriyorum. ama yarın sabah 7 de camiye lahmacun yapmaya gidecemNaaayynnyemek yok.İstediğini yersen istediğni giyemezsin.Geçenlerde moni paylaşmıştı çok hoşuma gitti
Ooooo aylın neler neler vardı.Eyvahh
Ne kadar rahat oldum biliyonmu?Gezom benim hiç canını sıkma arkadaşım.Bunlar her ne kadar canını sıksa da basit şeyler.Rabbim dermansız dert vermesin.Herşeyin bir çaresi çözümü var bir ölüme çare yok. Biraz daha geniş ( rahat ) olmaya çalış.Boş veer ne zaman kurulursa kurulsun,önemli olan sağlık bi tanem
Biz seni tuttuysak arkadaşımızıda atmadıkBizim takimda oyle bi ozgurluk yok
Itinayla satarızCanım inşallah en kısa zamanda sağlıcakla tekrar inersin
İşte butakum arkadaşım canım fulyam iyi günde kötü günde her türlü yarışta biz takimuz
İçimizden bazıları satış yapsafa
Bugun bizim sayfada yazdim da gormedin heralde cnm
Burdakilerin beni tutmasi sadece latife :))
Seni hirslandirmak icin
Tabiki seni tutuyolar
Ama ben bu tuzaklara dusermiyim
Hergün tartılırsan fark varmı, yokmu belli olurHanımlar bu yulaf unlu krep e taktım iki gündür acayip tok tutuyor ve bayıldım tadına acaba kilo vermemde bi eksi olur muyarım bardak süt bir yumurta ile 3 kaşık yulaf unu kullanıyorum ve yanına ekmek almıyorum zaten çok doyurucu oluyor
MantıklıHergün tartılırsan fark varmı, yokmu belli olur
Teşekkür ederim ablam limona tikim var ama elma icebilirsimBenim dişim çok ağrıyordu canım bugün çektirdim o yüzden içemedim sen su içemiyorsan içine elma tarçın limon gibi şeyler katarak içmeyi dene hem ödem atarsın hemde su içmeyi keyifli hale getirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?