Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende yarından itibaren yemeyi unutacam

Naaayynn yemek yok.İstediğini yersen istediğni giyemezsin.Geçenlerde moni paylaşmıştı çok hoşuma gitti
Tamam bugün bitti, ağzıma fermuar diktiriyorum. ama yarın sabah 7 de camiye lahmacun yapmaya gidecem
Unutmazsam yemem

Son düzenleme:
Ne kadar rahat oldum biliyonmu?
Bi fırsat olsada babam anlatsa sen dinlesen.
Evde çocukların tüllere yaklaşması bile yasaktı, bozulacaklar diye. Dolaplarımın içi kitap gibiydi, sabah akşam süpürge yapardım, şimdi en fazla haftada 3 defa yapıyorum. Şu an 3 oda karton dolu, dolaplarım karışık. Mobilyalar kurulsa 2 günlük işim var. Temizlik yapmayı çok seviyorum. Evdeki düzensizlikten yapamıyorum. Sinir oluyorum artık. Eskiye göre yine iyiyim. Eskiden olsa birilerine sarardım

Son düzenleme:
İyi geceler canlar benim bebeler yeni uyudu gelebildim az kaldı oğlumun keyfi yerine gelsin daha altif olacağım burada

Menümü paylaşayım hemencik

Sabah kahvaltısı
Yulaf unlu krep
Süzme peynir yarım kk
Çok az kırmızı biber
4 dilim sucuk
Ekmek yok

Öğlen
Ton balıklı salata
Ekmek yok

Akşam
Büyük bir kase tavuklu yoğurtlu göbek salata

Ara
Bir avuç çekirdek

Spor yok
Su 1.5 tl

Hanımlar bu yulaf unlu krep e taktım iki gündür acayip tok tutuyor ve bayıldım tadına acaba kilo vermemde bi eksi olur mu yarım bardak süt bir yumurta ile 3 kaşık yulaf unu kullanıyorum ve yanına ekmek almıyorum zaten çok doyurucu oluyor

Hergün tartılırsan fark varmı, yokmu belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…