hoşgeldin canımSelam kizlar..
Benimkiler burdadir diye yazayim dedim..Antepia27 yasom7272 aeben Sarayca
Uzun zaman oldu hic gelemedim...diyet falanda yapmadim tabi bu arada aldim basimi gittim ..3 gundur basladim artik insulin direnci hasimoto yordu beni sonra dedim ki siz mi buyuksunuz ben mi yenecem sizi. 3 gunde iyide gitti moral oldu..esimin kardesinin dugunu olacak o zamana hedef koydum daha dogrusu esim onu hedef al aaa Hulya noldu sana desinler tamam dedim bende. Manken gibi olacagim :)) cok sık gelemem arada ugrarim aksamlati tamamen Ataya ayiriyorum oturup ders calisiyorum fizik matematik
Cuma kilomu yazarim simdilik menu yazmayayim ama sasiracaksiniz sok falan degil bildiginiz coook saglikli besleniyorum..opuyorum tum takimi
Hosbuldum Monicimhoşgeldin canım
süpersin, azimli hatunları severim
Antepia27 100,5 >>101,3
dünkü menünü yaz fatmacım, kilon neden artmış görelim.bu hafta mefkuremle yarıştasınız unutma bu cuma 9o lar gelecek başka şansın yok
Selam kizlar..
Benimkiler burdadir diye yazayim dedim..Antepia27 yasom7272 aeben Sarayca
Uzun zaman oldu hic gelemedim...diyet falanda yapmadim tabi bu arada aldim basimi gittim ..3 gundur basladim artik insulin direnci hasimoto yordu beni sonra dedim ki siz mi buyuksunuz ben mi yenecem sizi. 3 gunde iyide gitti moral oldu..esimin kardesinin dugunu olacak o zamana hedef koydum daha dogrusu esim onu hedef al aaa Hulya noldu sana desinler tamam dedim bende. Manken gibi olacagim :)) cok sık gelemem arada ugrarim aksamlati tamamen Ataya ayiriyorum oturup ders calisiyorum fizik matematik
Cuma kilomu yazarim simdilik menu yazmayayim ama sasiracaksiniz sok falan degil bildiginiz coook saglikli besleniyorum..opuyorum tum takimi
Kahve isteyen
Bi an gözümde canlandı
Kızlar bana yanılma payı az olan tartı önerisi lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?