Selam Aleykum, hayirli haftalar
Ben telefunken dijital kullanıyorum, memnunum. İlk aldığımızda boy, kilo, yaş ve cinsiyet ayarı yaptık. Kilo, vucut yağ oranı, kas oranı, günlük alman kaloriyi falan gösteriyor.Kızlar bana yanılma payı az olan tartı önerisi lazım ?
Eşim kaç gündür lahmacun deyip duruyor.Tarifini yazar mısın?Tamam bugün bitti, ağzıma fermuar diktiriyorum. ama yarın sabah 7 de camiye lahmacun yapmaya gidecem
Unutmazsam yemem
Helal olsun sana be gezom.Ooooo aylın neler neler vardı.
Kadın aklına geleni yapmış. Normalde tıka basa yerdim, iyi tuttum kendimi
Ne kadar rahat oldum biliyonmu?
Bi fırsat olsada babam anlatsa sen dinlesen.
Evde çocukların tüllere yaklaşması bile yasaktı, bozulacaklar diye. Dolaplarımın içi kitap gibiydi, sabah akşam süpürge yapardım, şimdi en fazla haftada 3 defa yapıyorum. Şu an 3 oda karton dolu, dolaplarım karışık. Mobilyalar kurulsa 2 günlük işim var. Temizlik yapmayı çok seviyorum. Evdeki düzensizlikten yapamıyorum. Sinir oluyorum artık. Eskiye göre yine iyiyim. Eskiden olsa birilerine sarardım
Hamuru içinEşim kaç gündür lahmacun deyip duruyor.Tarifini yazar mısın?
Itinayla satarız
Yinede şiştim ama.Helal olsun sana be gezom.
Evet, tülleri ben dikmiştim form vermiştim. Ilmini bilmeyen bozuyordu.Sabah akşam süpürge,perdelere yaklaşamıyorlar....
Ee ben ölçüleri nasıl ayarlıcam.7-8 tane yaparsam,herhalde yarım kilo undan yoğurmam lazımHamuru için
Sıvı yağ
Süt
Su
Tuz
Çok az maya
Un
Malzeme
Kıyma
Soğan
Kapya biber
Yeşil biber
Domates konservesi
Biber salçası
Maydanoz
Sıvıyağ
Baharat ( tuz, pul biber, kara biber)
Hepsi ölçülü, biz fazla yaptığımız için az ölçü veremem.
Mesela bugün 18 kilo un dan yaptık.
Ben evde yapınca soğan yerine 2 diş sarımsak koyuyorum
Becerikli kadının hali başka maşallah sanaEvet, tülleri ben dikmiştim form vermiştim. Ilmini bilmeyen bozuyordu.
O bile çok heraldeEe ben ölçüleri nasıl ayarlıcam.7-8 tane yaparsam,herhalde yarım kilo undan yoğurmam lazım
Hosbuldum Fatmammm.ozledim sizleri :)Ooo hulyam hoşgeldin canım ne iyi ettin de geldin canım çok sevindim seni gordugune
hoşgeldin canım, tabiiki katılabilirsin. bize kendini tanıtır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?