27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirimhoşgeldin canım, tabiiki katılabilirsin. bize kendini tanıtır mısın
Ben bunu kullanıyorum ve menümKızlar bana yanılma payı az olan tartı önerisi lazım ?
Memnun oldum canım. Ben Ayşe, 47 yaşındayım 2 oğlum var. uzun zamandır buralardayım.27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirim
tartıdaki rakam da pek hoş, keşke benim olsa
Bende bu tartıyı kullanıyorum 3 senedir çok memnunum
27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirim
27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirim
Ne kadar güzel bir tartıymış
Allah bağışlasın abla mi diyeyim ayse yada moni mi diyeyim :)Memnun oldum canım. Ben Ayşe, 47 yaşındayım 2 oğlum var. uzun zamandır buralardayım.
Ayyy keskeee benmde olsa ne kadar harika bir rakamtartıdaki rakam da pek hoş, keşke benim olsa
Cok aç kalmadin mi canm nasil dayandınKızlar bugün hurma detoksu yapıyorum biraz ödem atmak istiyorum
Sabah öğle akşam
Bir kase yoğurt
Her öğün 7şer adet hurma
Bol su içmeye çalışıyorum bu sefer
Spor yapmadım ama ev işi yaptım birazcık kalori yakmışımdır heralde
Hosbuldum canm insallah güzel kilolar hep beraber verebilmek nasip olurHoşgeldin canım ben sara 44 yaşındayım 10.takımda güzel kilolar verdim umarım sende bizimle beraber burada daimi olur ve istediğin kiloya gelirsin
Hosbuldum mervecm memnun oldumHoşgeldin aramıza ben de Merve, öğretmenim bekarım 28 yaşındayım
Ne kadar güzel bir tartıymış
Allah bağışlasın abla mi diyeyim ayse yada moni mi diyeyim :)
Ayyy keskeee benmde olsa ne kadar harika bir rakam
Cok aç kalmadin mi canm nasil dayandın
Hosbuldum canm insallah güzel kilolar hep beraber verebilmek nasip olur
Hosbuldum mervecm memnun oldum
Hoşgeldin canım.27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirim
yaaa kızlar ben de akşamları yeme isteği oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?