Canım bu hafta 9 düşmeyi çok istiyorum yarışta bayağı motive etti
P.tesi artiyla başladım inşallah cumaya güzel bir eksim gelir 9 gorurum
@moni menüm
sabah
2 dilim ekmek, yumurta ile klasik kahvaltı
Ara
Çeyrek ayva
Akşam
1 dilim ekmek, salata, yoğurt, tavuk, orta boy haşlanmış patates
Ara
Iki avuç içi mısır, 1 kayısı +1 ceviz içi
Su 3 litre
Ablam pasta yapmış bu akşam bi çatal bile tatmadım
yaa yine mi ..ama patlamış mısırı diyetlere veriyorlar diye biliyordum benAfiyet olsun canım ancak ekmek patates mısır hepsi aynı gün içinde fazla olmuş
Aynen öyle ama yıldım artik ya kocaman oldu bıraksın gayli :)Bebek açısından bakarsak hic te memnun olmayacağı bir hediye olacak gibi :)
Aa bizde 22.ayimiza girecegiz 1 ocakta nasipse.. sünneti ne zaman yaptiracaksiniz :)Benimde büyük 20 aylık canım ben sünnet yaptıracağım ondan sonra keseceğim ki benim oğlum meme manyağı tüm gece meme istiyor süt olsada olmasa da emiyor
Abaaaa 3kilo mu bende pek cok zati baska bsy isteBenki kilodan 3 ünü sana veriyim, başka bisey istemem
Deneyince tecrübeni yazarsan sevinirim
yaa yine mi ..ama patlamış mısırı diyetlere veriyorlar diye biliyordum ben
Bence düşmüşsündür canım menülerin çok güzel son iki günü gördümCanım bu hafta 9 düşmeyi çok istiyorum yarışta bayağı motive etti
Yaaaİşe başlayalı beri iki gündür çok yoruluyorum... bebeğimi çok özlüyorum
Aksam patatesBu günkü menüm. Sabah kahvaltısı -5 zeytin iki dilim peynir 2 dilim domates - ÖĞLE - pilav üstü kavurma bir tabak ve bol salata AKŞAM - bir tabak patates salatası GÜN BOYU 2 litre su 5 km yürüyüş bilgisayarom daha yapılmadı kusura bakmayın ...
İkindi ara ögünü cok olmamis mi canmMENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
1 yumurta+1 dilim tulum+1 yeşil biber+1/2 dilim ekmek+1 dilim şekersiz kabak
ÖĞLEN
1 kase işkembe çorba
İKİNDİ
1/2 cennet hurması+1 dilim şekersiz kabak+1 küçük yer elması+1 bardak süt ile kahve
AKŞAM
mercimek çorbası+1 çinekop+8 hamsi+salata+1 dilim şekersiz kabak
GÜN BOYU
2 maden suyu+1 beyaz çay+1 türk kahvesi
SPOR
81 dk yürüyüş
@gezegenfeza, @moni ,@aeben
Bazen insan başa sarıyor tam bsylere alıştım derken hooop yeniden geliyor ayni istekleraslında akşam yemelerini kesmiştim. son birkaç haftadır hortladı. neden anlamıyorum.
Dün
Sabah : yumurta peynir zeytin süt çayı
Öğle : rezene çayı + 3 kandil simidi
Akşam : 2 kase yayla çorbası
2lt su
Bugün
Sabah : yumurta
Ara : kk fıstıklı helva
Öğle-akşam : 5 köfte , makarna
Ara : 4 petibör bisküvi 1 bardak süt
Su : 1,5lt
moni
Sen artık koruma modunda kal yoksa eriyip biteceksin
Ohh miss kapuskaBugunkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Öğle: bir kepçe kapuska, beş kaşık nohut, bir dilim ekmek
Aksam: bir parça kızarmıs tavuk, bir cherry
Su:2 litre
Spor: yok
Zaten ipin ucu bi kaçtı mi sonra geri nasil geliyor o kilolae kaşla göz arasında anlamıyorum benmde öyle oldu en son kilo aldim derken 75i gördüm bi sonra bir daha tartildigimda 82.5 gördüm şaka gibicanım ben 80 e kadar inmiştim, 112.5 kilodan. 80 de kilom takıldı ne yapıp ettiysem 79,9 u göremedim. hatta o dönem o kadar sıkılmıştım ki 80 den saçımı kesmeyi bile düşündüm 79 u ucundan da görebileyim diye, kesmedim ama:))
sonra yaz tatili derken ucundan kıyısından hoop 95 ve üstü, ne zaman aldım inan anlamadım.
Menümüz bugün ne kadar da benziyor aksam haric :)bugünkü menüm:
uyanınca
ılık limonlu su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 t kaşığı labne
3 çeri domates
1 minik salatalık
5 zeytin
birkaç dal maydanoz
1 d çavdarlı ekmek
ara
1 dilim ananas
2 kaşık yoğurt
öğlen
salata
ızgara köfte
ara
sade Türk kahvesi
1 hurma
akşam
5 adet çiğ köfte, bol yeşillikle.(eşimin yüzünden)
ara
1 d. ananas
yoğurt
su:2,5litre
spor:1 saat yürüyüş
Yaa cok teşekkür ederim dün soracktm unutmuşum iyi oldu yazdiginBu arada yeni gelen kızçeler için yazmak istedim.
takımımızın kitap okuma topiği var, alttaki linkden ulaşıp işleyiş hakkında bilgilenebilirsiniz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hem-zayifliyoruz-hem-okuyoruz.1061414/
Cok gecmis olsun Allah sifa versinGeldim canlarim memleketden kaynanam geldi küçük kaynim ameliyat oldu bu sabah hastaneden çıktı zor bir ameliyat geçirdi hic vakit bulamadım yazmaya her gün 30 dk yürüyüş yapiyom.akşama kadar hiç oturmuyom.Çok yorgunum
Aksam dolmanin yaninda ekmek iyidiBugünkü menum
Sabah
Kara lahana diblesi
Çay
2 dilim ekmek
Ara
3 ceviz
Öyle
Eriste çorbası
Tavuk sote
Ara
Şekersiz cay
Akşam
8dolma sarma
1 küçük dilim koy ekmeği
Kaynanam yapmış zor tutdum kendimi
Sağol canım aslında ekmeği hiç yemesem akşamları iyi olucak sanki çok ödem yapıyor banaBenim diyetisyenim vermiyor bitanem bende bilgim dahilinde söylüyorum ayrıca ekmeği patatesi aynı anda yememelisin kalorisi çok fazla olduğu gibi kilo yapar
Evet sormuştunantalyalıyım eşim Kayserili :)
Harika vallaSınav kağıtlarıyla uğraşmaktan anca girebildim
Menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
Öğle
Peynirli salata
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Aralar
1 kase yoğurt
2 kare %80 bitter çikolata
Su
3000 litre
Spor
10 dakika eliptik = 50
10000 adım = 80
Toplam = 130 puan
Cok güzel canm masallahMenu veriyorum
Sabah
Peynir
2 hs yumurta
Öğle
Salata
Et koftesi
Ara
1 bardak süt
3 ceviz
Akşam
Çorba
Salata
Yogurt
Bugün ki menüm
Sabah
Yumurta
Zeytin
Ceviz
Peynir
Ara
1 bardak süt
3 k.kayisi
Ögle
Balık
Salata
Akşam
Corba
Şu 2.5 3 lt civarında
İnsallah göreceksin inşallahCanım bu hafta 9 düşmeyi çok istiyorum yarışta bayağı motive etti
İradenden ötürü tebrik ederm ama mısır patates ayni gün icinde olmasaydi güzel olacakti :/@moni menüm
sabah
2 dilim ekmek, yumurta ile klasik kahvaltı
Ara
Çeyrek ayva
Akşam
1 dilim ekmek, salata, yoğurt, tavuk, orta boy haşlanmış patates
Ara
Iki avuç içi mısır, 1 kayısı +1 ceviz içi
Su 3 litre
Ablam pasta yapmış bu akşam bi çatal bile tatmadım
Aynen benim diyetisyen de vermiyorduBenim diyetisyenim vermiyor bitanem bende bilgim dahilinde söylüyorum ayrıca ekmeği patatesi aynı anda yememelisin kalorisi çok fazla olduğu gibi kilo yapar
Hadi inşallahCanım bu hafta 9 düşmeyi çok istiyorum yarışta bayağı motive etti
Sen diyete patlamış mısır ekle, moni seni listeye ekler diye çok bekleyaa yine mi ..ama patlamış mısırı diyetlere veriyorlar diye biliyordum ben
Akşam güldüm ama bu akşam yaptım işe yaradı ben pastadan bir yudum bile tamam sayende Teşekkürler canımGerçekten diyom şaka deyil
Tv de dinledim, heralde tek kulaklı ama hangisiydi hatırlamıyorum. Ondan iki kulak dedim
Rica ederim.Akşam güldüm ama bu akşam yaptım işe yaradı ben pastadan bir yudum bile tamam sayende Teşekkürler canım
13 yaşımdan beri kiloluyum zayıflıcam diye diye 40 oldukSen diyete patlamış mısır ekle, moni seni listeye ekler diye çok bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?