13 yaşımdan beri kiloluyum zayıflıcam diye diye 40 olduk
Yiğenim hala kabirde mi zayıflıcan diyor artık kimse inanmıyor zaten kilo verebilceğime
Kimselere çaktırmadım bu sefer diyete başladığıma utanıyorum artik
Eşim zaten sürekli dalga geçiyor
Alışığım beklemeye beklerim artık
Dün biraz abarttım ama bugün toparlayacağım cumaya iyi bir sayı görmek istiyorumKız bi günün menüsü sandım hepsini aboooo dedimsonra kibar kibar bugün biraz kaçmamış mı canım diyordum ki dün ve bugün ayrımını gördüm ama bence aralarda tatlı seçeneklerden uzak durmalısın
Kimseye söylemeden zayıflayın sürpriz olsun herkese . Ama bunu diyet moduna girerek yapamazsınız. Yeme şeklinizi kalıcı olarak değiştirmelisiniz.13 yaşımdan beri kiloluyum zayıflıcam diye diye 40 olduk
Yiğenim hala kabirde mi zayıflıcan diyor artık kimse inanmıyor zaten kilo verebilceğime
Günaydın obezztoGünaydın 10.takımın tombul ama gururlu kadınları
Uzun süredir gördüğüm en dengeli menü bravogünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
dünkü menümmoni
08.00 1 yumurtadan kaşarlı omlet,5 zeytin,1 kk peynir,1 dilim tam buğday ekmek,3 çeri domates
13.00 1 elma,1 kase yeşil mercimek
19.00 1 kase karnabahar,1 kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı,2 kuru kayısı
su 2 litre
Merhaba bugün hurma detoksuna devam tekrar menü yazmama gerek yok sanırım
Su : 1.5 litreyi anca bulurum heralde
Spor:50 mekik 50 squat
Sen artık koruma modunda kal yoksa eriyip biteceksin
İnşallah kuzum bu hafta 9 lar gelecek tüm takım arkandayız hep destek tam destek
Bence düşmüşsündür canım menülerin çok güzel son iki günü gördüm
Birazcık yürüyüş de yaparsan kesin olursun
SON II GÜN
Harika valla
Cok güzel canm masallah
İnsallah göreceksin inşallah
İradenden ötürü tebrik ederm ama mısır patates ayni gün icinde olmasaydi güzel olacakti :/
Hadi inşallah
13 yaşımdan beri kiloluyum zayıflıcam diye diye 40 olduk
Böyle düşünme hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz yeğeninide ayrıca kınıyorum sen bizi bırakma dediklerimizi dikkate al gerektiğinde sende bizi uyar birbirimize destek olarak fazlalıklarımızdan kurtulacaz bize lazım olan irade azim ve sabır
Ay canım gözlerim doldu okurken cok etkilendim...hep birlikte olucak buna inanıyorum ...Tebrikler canım iradeden dolayi
Doğru söze ne denir
Ayyy saram inşallah bu son Aralık ciddi yordu aralıkta bu aralıktan kurtulayım inşallah seneye kalmasın bu isseneye görüşürüz espridinide yaptimya
Canım hafta sonu karbonlu geçirdiğinden bu menüler ancak + temizledi inşallah canım
Ay inşallah kuzum ya kaç haftadır bekliyorum 9 lari
İnşallah gulum yaa
Canım burası gerçekten çok etkili 147 kilo ile başlayan sürecinde 137 ile takıma geldim artık değil cevremdekilerin menim bile kendime güvenim kalmamıştı 2015 haziranında ameliyat için mide ameliyatı gün aldım pijamalarimi hastane için diktirdim altinlarimi bozdurup ameliyat bparadini ayarladım ameliyat riskli idi ama 141gelmistim Dr boylb de yadamiyor ki dedim ki o iğneden bile korkarım yatış günüm için tahlilleri yaptırmaya Dr gittim Dr hastalanmış hastanede yatıyor Muş o an içime acaba hayırlı eğilimi ameliyat im deyip kendime son bir şans verdim birçoğu burda olan ozaman ki arkadaşlarım bana güvendi ve o yıl 102 düştüm
Bizim gibi fazla kilolarda en önemli olan moral ve motivasyon bunu kaybetme hepimiz az çok ne yiyip ne yemeyecegimyezi biliyoruz ama onu uygulamak önemli olan
Haa 40 kilo vermişim Dr abim var hala yapacağına inanmiyorum ameliyat olsan iyi olur diyor bacım 40 vermişsin gerisi verirsin diye motive edeceğine yapacağına inanmiyorum bu yaz geldiğinde hala çok kilolusun ameliyat ol diyor
Canım yeğeninin söylediği için yazdım gerçekten nekadar kırılıyor uz
Yaparsın canım hep birlikte yapicaz inşallah
Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmazsa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
Kilo verince sende onlarla dalga geçersin artik canm ben basaracagini düşünüyorum13 yaşımdan beri kiloluyum zayıflıcam diye diye 40 olduk
AhahaMinik ejderyalarim deyince sana mother of dragons diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?