Evet monicim nasipse oglum martta tam 24 aylik olacak o zamani bekliyorumbebelerinize 24 ayı tam doldurun kızçeler süt için
Yogurt ara ögünde sevmedigim icin ancak süt veya kuruyemişle (ceviz badem findik) onlardan biriyle tüketiyorum canm meyveyicidden ne kadar benziyo menüler:)
kuşum meyvenin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt ya da sıcak su tüket. şekeri dengeliyor.
Bana her zaman iyi geldi burasi sanada iyi gelecek insallah yeterki vazgecmeyi düşünmeÇok çok teşekkür ederim ne kadar ilgilisiniz burası bana çok iyi gelicek hissediyorum
Ahahahahahahaha
Ahahahahahhaahah
Ne güzel bir mesajÇarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmazsa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
Canını sıkma kuzum, bu süreçte ödem oluşması çok normalMerhaba kızlar diyetisyenden geldim haberler iyi değil malesef bir kilo fazla çıktım ilk defa ama yağdan değil ödem oluşmuş yine ve diş çekimi nedeniyle içtiğim antibiyotikte ödem sebebiymiş bunuda yeni öğrendim
Dünkü lavaş muhabbetini konuştuk dünkü resmi göstererek sordum ince bir lavaş iki dilim ekmek eder dedi bu konuda netleşmiş oldu
Cumaya kadar azami dikkat gösterecem inşallah ödemim gider yoksa oluşan fazlalık benim suçum değil menülerimi sizde görüyorsunuz
moni
Ay canım gözlerim doldu okurken cok etkilendim...hep birlikte olucak buna inanıyorum ...
Sadece uzun zaman geçti bazı püf noktaları unutuyor insan
Akşam nette okudum ben de geceleri meyve yağa dönüşüyor Muş gerçekten
Merhaba kızlar diyetisyenden geldim haberler iyi değil malesef bir kilo fazla çıktım ilk defa ama yağdan değil ödem oluşmuş yine ve diş çekimi nedeniyle içtiğim antibiyotikte ödem sebebiymiş bunuda yeni öğrendim
Dünkü lavaş muhabbetini konuştuk dünkü resmi göstererek sordum ince bir lavaş iki dilim ekmek eder dedi bu konuda netleşmiş oldu
Cumaya kadar azami dikkat gösterecem inşallah ödemim gider yoksa oluşan fazlalık benim suçum değil menülerimi sizde görüyorsunuz
moni
Eşim de 105 kilo zatenKilo verince sende onlarla dalga geçersin artik canm ben basaracagini düşünüyorum
o kadar iyi geldin bana anlatamam canımCanım buraya gelen arkadaşlar önemlidir ama menim için 100 kilo üzeri arkadaşlarım daha önemlidir çünkü damdan düşenin halini ancak yaşayan bilir fiziksel psikolojik vs ne çok konuyu etkiliyor bu kilolar
Tabiki buraya geldiğimde birçok arkadaşım nasıl bu süreçte desteklemiş de bizde yeni gelen kardeşlerimizin kurtulmaları için destek olmak istiyoruz
Geçenlerde ablam takıldı bı inemedin 100 altına diye bak böyle olmaz moral ve destek verip yapabilirsin demek gerek neyse dedim takıldım bana dünyanın birçok yerinden Türkiye'nin birçok yerinden destek geliyor sen desteklemededim
Yapicaz inşallah canım
Kiloları mız yakın bu haftaki yarusim bitsin birara seninle de yarisalim tatlı bir rekabet le
Canım daha önce de yaşadın bu durumu sonra hem baskulde hem yağ oranında değişme oldu sen elinden geleni yaptın vücudunda üstüne düşeni hep yaptı yine yapacaktır
Sana irade azmine maşallah canim
Bence de canım vücudun dişinden dolayı kendini korumaya almış benceMerhaba kızlar diyetisyenden geldim haberler iyi değil malesef bir kilo fazla çıktım ilk defa ama yağdan değil ödem oluşmuş yine ve diş çekimi nedeniyle içtiğim antibiyotikte ödem sebebiymiş bunuda yeni öğrendim
moni
Meyvanın yanında kahvede içebilirsin.Evet monicim nasipse oglum martta tam 24 aylik olacak o zamani bekliyorum
Yogurt ara ögünde sevmedigim icin ancak süt veya kuruyemişle (ceviz badem findik) onlardan biriyle tüketiyorum canm meyveyi
Kupan hayırlı olsun AylinseaBahAR
10. TakımdanAylin42Konya 21 haftada 22,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Aylin42Konya 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 5,5
Eylül / 3,5
Ekim / 5,7
Kasım / 5,5
Aralık / 2,5
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 22,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (580. Etap) ( 82,0 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 59,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 27,68% )
Toplam Süre ( 21 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,31% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.892 )
Bilgi:
Sevgili Aylin42konya 27 Temmuz 2018 tarihinde (580. etap) deneme sürecine alınmış ve 583. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 22,7 kilo vererek ve 63 kilo olan hedefini 119% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 62 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 63 olarak revize etmiştir.
Kahve başlı başına bile açlığı bastırıyor bence birde meyve ile deneyeym teşekkürler canmMeyvanın yanında kahvede içebilirsin.
Ilk duyduğumda çok saçma gelmişti, deneyince tok tuttuğunu farkettim
Çok güzelmiş bayıldım
Canını sıkma kuzum, bu süreçte ödem oluşması çok normal
Bol yeşil çay ve suyunu ihmal etme. Bugün yapacağın hafif yürüyüş ödemi atmanda fayda sağlayacaktır.
hımm 2 dilim kabul edilebilir, gün içinde başka karbon almadıktan sonra.
Canım buraya gelen arkadaşlar önemlidir ama menim için 100 kilo üzeri arkadaşlarım daha önemlidir çünkü damdan düşenin halini ancak yaşayan bilir fiziksel psikolojik vs ne çok konuyu etkiliyor bu kilolar
Tabiki buraya geldiğimde birçok arkadaşım nasıl bu süreçte desteklemiş de bizde yeni gelen kardeşlerimizin kurtulmaları için destek olmak istiyoruz
Geçenlerde ablam takıldı bı inemedin 100 altına diye bak böyle olmaz moral ve destek verip yapabilirsin demek gerek neyse dedim takıldım bana dünyanın birçok yerinden Türkiye'nin birçok yerinden destek geliyor sen desteklemededim
Yapicaz inşallah canım
Kiloları mız yakın bu haftaki yarusim bitsin birara seninle de yarisalim tatlı bir rekabet le
Canım daha önce de yaşadın bu durumu sonra hem baskulde hem yağ oranında değişme oldu sen elinden geleni yaptın vücudunda üstüne düşeni hep yaptı yine yapacaktır
Sana irade azmine maşallah canim
Bence de canım vücudun dişinden dolayı kendini korumaya almış bence
Hatta ben çorbayla idare ettiğini hatırlıyorum menülerin zaten süper
Bence bu demek oluyor ki bi daha ki haftanın birincisi sen olucak sın
Meyvanın yanında kahvede içebilirsin.
Ilk duyduğumda çok saçma gelmişti, deneyince tok tuttuğunu farkettim
seaBahAR
10. TakımdanAylin42Konya 21 haftada 22,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Aylin42Konya 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 5,5
Eylül / 3,5
Ekim / 5,7
Kasım / 5,5
Aralık / 2,5
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 22,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (580. Etap) ( 82,0 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 59,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 27,68% )
Toplam Süre ( 21 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,31% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.892 )
Bilgi:
Sevgili Aylin42konya 27 Temmuz 2018 tarihinde (580. etap) deneme sürecine alınmış ve 583. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 22,7 kilo vererek ve 63 kilo olan hedefini 119% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 62 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 63 olarak revize etmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?