Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bebelerinize 24 ayı tam doldurun kızçeler süt için
Evet monicim nasipse oglum martta tam 24 aylik olacak o zamani bekliyorum
cidden ne kadar benziyo menüler:)
kuşum meyvenin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt ya da sıcak su tüket. şekeri dengeliyor.
Yogurt ara ögünde sevmedigim icin ancak süt veya kuruyemişle (ceviz badem findik) onlardan biriyle tüketiyorum canm meyveyi

Ahahahahahhaahah
Ne güzel bir mesaj

Merhaba kızlar diyetisyenden geldim haberler iyi değil malesef bir kilo fazla çıktım ilk defa ama yağdan değil ödem oluşmuş yine ve diş çekimi nedeniyle içtiğim antibiyotikte ödem sebebiymiş bunuda yeni öğrendim

Dünkü lavaş muhabbetini konuştuk dünkü resmi göstererek sordum ince bir lavaş iki dilim ekmek eder dedi bu konuda netleşmiş oldu

Cumaya kadar azami dikkat gösterecem inşallah ödemim gider yoksa oluşan fazlalık benim suçum değil menülerimi sizde görüyorsunuz

moni

Canını sıkma kuzum, bu süreçte ödem oluşması çok normal
Bol yeşil çay ve suyunu ihmal etme. Bugün yapacağın hafif yürüyüş ödemi atmanda fayda sağlayacaktır.

hımm 2 dilim kabul edilebilir, gün içinde başka karbon almadıktan sonra.

Canım buraya gelen arkadaşlar önemlidir ama menim için 100 kilo üzeri arkadaşlarım daha önemlidir çünkü damdan düşenin halini ancak yaşayan bilir fiziksel psikolojik vs ne çok konuyu etkiliyor bu kilolar
Tabiki buraya geldiğimde birçok arkadaşım nasıl bu süreçte desteklemiş de bizde yeni gelen kardeşlerimizin kurtulmaları için destek olmak istiyoruz
Geçenlerde ablam takıldı bı inemedin 100 altına diye bak böyle olmaz moral ve destek verip yapabilirsin demek gerek neyse dedim takıldım bana dünyanın birçok yerinden Türkiye'nin birçok yerinden destek geliyor sen desteklemededim
Yapicaz inşallah canım
Kiloları mız yakın bu haftaki yarusim bitsin birara seninle de yarisalim tatlı bir rekabet le

Canım daha önce de yaşadın bu durumu sonra hem baskulde hem yağ oranında değişme oldu sen elinden geleni yaptın vücudunda üstüne düşeni hep yaptı yine yapacaktır
Sana irade azmine maşallah canim

seaBahAR

10. Takımdan Aylin42Konya 21 haftada 22,7 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Aylin42Konya 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 5,5
Eylül / 3,5
Ekim / 5,7
Kasım / 5,5
Aralık / 2,5
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 22,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (580. Etap) ( 82,0 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 59,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 27,68% )
Toplam Süre ( 21 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,31% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.892 )

Bilgi:
Sevgili Aylin42konya 27 Temmuz 2018 tarihinde (580. etap) deneme sürecine alınmış ve 583. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 22,7 kilo vererek ve 63 kilo olan hedefini 119% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 62 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 63 olarak revize etmiştir.

o kadar iyi geldin bana anlatamam canım
Oğlumun doğumundan önce hep 65 75 arasındaydım sülalesi en kilolusu ben oldum
6 yıldır bu kilolarda kalınca haliyle birikim oldu ama kilo verdikçe psikolojik toparlanıcak inanıyorum
Seninle yarışmak bile iyi gelir bana çok incesin canım

Bence de canım vücudun dişinden dolayı kendini korumaya almış bence
Hatta ben çorbayla idare ettiğini hatırlıyorum menülerin zaten süper
Bence bu demek oluyor ki bi daha ki haftanın birincisi sen olucak sın

Evet monicim nasipse oglum martta tam 24 aylik olacak o zamani bekliyorum

Yogurt ara ögünde sevmedigim icin ancak süt veya kuruyemişle (ceviz badem findik) onlardan biriyle tüketiyorum canm meyveyi
Meyvanın yanında kahvede içebilirsin.
Ilk duyduğumda çok saçma gelmişti, deneyince tok tuttuğunu farkettim

Kupan hayırlı olsun Aylin

Sağol canım desteğin o kadar önemliki bilemezsin

Suyumu yeşil çayımı içiyorum sporumuda yapacam akşama ama bugün çok halsizim dişimden dolayı ağzımı tam açıp kapatamıyorum yüz felci geçirmiş gibiyim töbe töbe

İnşallah ödemlerden kurtulacam en geç haftaya cuma güzel bir eksi olma hedefi koydum kendime

İnşallah canım bu sözleriniz öyle motive ediyorki çok sağolun

Bence de canım vücudun dişinden dolayı kendini korumaya almış bence
Hatta ben çorbayla idare ettiğini hatırlıyorum menülerin zaten süper
Bence bu demek oluyor ki bi daha ki haftanın birincisi sen olucak sın

Sağol canım haftaya sendende derece bekliyorum

Meyvanın yanında kahvede içebilirsin.
Ilk duyduğumda çok saçma gelmişti, deneyince tok tuttuğunu farkettim

Kahve tok tutuyor tecrübeyle sabittir

Aylinim sonuna kadar hakettin canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…