Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah bize de göstersin..

Tebrik ederim canım Aylin42Konya

Okuduğum kitaptan alıntıladım.Eki Görüntüle 2219178
Epey önce böbrek üstü bezlerinden bahsetmiş, açıklayamamıştım. Çok güzel anlatmış.
Örnek olarak sara_28 in bugünkü kilosunu gösterelim. Eğer tartıdaki 1 kilocuk artı moralini bozarsa bu bezler kötü etkilenip ertesi gün yine kilo vermesini engeller

bu yüzden diyetisyenimde moral bozmak yok buradan mutlu mutlu işine gidiyorsun buda senin nazar boncuğun olsun dedi diyetisyenimin insani özelliğinden dolayıda çok seviyorum iyiki yolum onunla kesişti

iş yerinden bir arkadaş geçen sene benim diyetisyenime gitmiş ama hiç kilo verememiş bu sene benim kilo verdiğimi görünce oda heveslendi yaklaşık üç aydır benimle beraber oda benim diyetisyenime geliyor ve 9-10 kilo civarı kilo verdi bugün bir diğer arkadaşta beni örnek alarak benim diyetisyenime geldi çok sevindim diyetisyenimle konuştuk bu konuyu oda teşekkür etti beni güzel temsil ediyorsun diye önemli olan irade azim ve sabır daha önce aynı diyetisyene gidip tavsiyelerini dinlemeyip kilo vermeyen biri şimdi gittiğinde kilo veriyorsa bu kişinin disipliniyle alakalıdır

bizler azimli iradeli disiplinli ve de kararlı olursak kilolar korksun bizden ara ara düşsek te dibe vursak ta ayağa kalkıp sıçramak ve yolumuza daha istikrarlı bir şekilde devam edebilmek için fırsat olduğunu bilmeliyiz bu düşmelerin

kilo vermek sabır işidir irade işidir disiplin işidir biz kadınlar güçlüyüz her zorluğa göğüs gerdiğimiz gibi sağlığımız için güzelliğimiz için özgüvenimiz için kilolarımızdan kurtulabiliriz daha sağlıklı daha mutlu daha özgüvenli bireyler olarak yarınlarımızı daha güzel yaşayabiliriz

Evet aynen öyle.
Benim de her daim yüksektir kortizolum, son testlerde bakmadılar ben de söylemeyi unuttum. Kortizol ve bir kaç bakılmayan değerlerime tekrar baktırıcam. Kol tutulmamın, ağrılarımın büyük ihtimal sebebi bu. Doktora bahsetmem lazım.

Bugünkü menüm
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 k.k köy peyniri
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay

Ara 1 mandalina

Öğlen (abimin hanımı çağırdı yine spontane gelişti )
6 yemek kaşığı kısır
Biraz turşu marul
Çay

Ara biraz dut kurusu

Akşam
1 yumurta ile salata
1 kase yoğurt

Ara 1 elma ,1 bardak süt,1 avuç leblebi
moni

Tebrikler canım iradeden dolayi

Teşekkür ederim , çok motive oldum bu hurma detoksuyla iki gün yaptım -1600 gr gördüm tartıda belki birazını geri alırım yemeye başlayınca ama inanılmaz iyi hissediyorum ve inceldim sanki göbeğim söndü arada sırada tekrarlayacağım inşallah

Kızlar bugün hurma detoksunun etkisiyle güzel bi güne başladım ve çok motiveyim

Menümü yazıyorum

Sabah kahvaltısı
2 dilim hindi füme
5 siyah zeytin
Bi dilim süzme peynir

Ara
Bir elma
Şade Türk kahvesi

Öğlen
Üç yemek kaşığı kadar haşlanıp didilmiş tavuk
Yeşil salata
Bir yemek kaşığı havuç ve bezelye garnitürü

Ara
Bir tane çiğ köfte

Akşam (henüz yemedim)
4 adet köfte
Salata

Su yine alınırım altında

Spor
50 squat
50 mekik
Bir set aşağıdaki egzersizleri yaptım
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…