Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fotoğrafı yükleyemedim ay

Eklentiler

• 20C1202D-65F2-406C-B9FD-25F516B6E8A6.webp
    15 KB · Görüntüleme: 38
İyi akşamlar hanımlar.

Sabah; 1 ince dilim çedar ve birkaç ince dilim kaşar peyniri, 1 küçük domates, 5 adet zeytin iki dilim ekmek, 1 bardak yeşil çay

Öğle; 3 büyük medine hurması, 1 bardak laktozsuz süt

Akşam; 1 küçük dilim lazanya, bir kase salata

Gün içinde 2 lt su ama yatana kadar 3’ü geçer. İki fincan sütlü filtre kahve.

Iyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah
2dilim ekmek, yumurta ile kk
Ara
Çeyrek ayva
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
Tavuk
Küçük haşlanmış patates
Yoğurt salata
Az kelem turşusu
Ara
Yarım muz 1 bardak süt
Su 2 lt

Afiyet olsun canım sabah kahvaltın az imkanların ölçüsünde yeşillik eklemelisin kahvaltına ve zeytin

Öğle öğünün niye yok öğün atlayarak kilo veremezsin vücut aç kaldığını düşünürse kıtlık modunda geçer ve kilo vermeyi durdurur ama az az küçük porsiyonlarını halinde yemek yersen vücur diyette olduğunu anlamadan kilo vermeye başlarsın

Bide mercimek çorbası karbonhidrat ağırlıklıdır bildiğim kadarıyla onun yanında patates olmamış canım patatesi akşam yeme salata yemişsin ne güzel özellikle yeşil salata ye ve turşu ödemin sebebidir canım heleki akşam olmamış bir müddet turşuyu menünden çıkarmalısın

Canım çok çok az yiyorsun bu sağlıklı değil bu gidişle kilo vermek yerine hasta olursun

Afiyet olsun canım füme salam sosis diyete uygun yiyecekler değil canım onun dışında menün güzel sporunda öyle bide su miktarını yazsan süper olacak

iyiakşamlar hatunlar :) bu gün kü menümü paylaşayım
SABAH

1kk peynir
3 zeytin
4-5dal maydonoz
1 haşlanmış yumurta

ÖĞLE

bi kase ananaslı yoğurt

AKŞAM

1 kase tarhana çorbası
2 yk zeytin yağlı barbunya
bolca yeşillik salatası

gün içinde8 km yürüyüş 3 litre su 4-5 kupa sade nescafe .....

iki gün banlandıysak diyeti bırakmadık

Yeniden hoşgeldin aramıza menün güzel sadece 4-5 kupa neskafe çok sağlıklı değil bana göre bide öğlen öğünün az olmuş canım bunun dışında suyunda sporunda çok güzel süpersin

Yeniden hoşgeldin aramıza menün güzel sadece 4-5 kupa neskafe çok sağlıklı değil bana göre bide öğlen öğünün az olmuş canım bunun dışında suyunda sporunda çok güzel süpersin
Hoşbuldum canım :) evet o kadar kahve sağlıksız ama kahve olmadan asla ... öğle menüm çok düşük evet öğlen yemeği molam çok kısaydı hiç biiey yememekten iyidir

Hoşbuldum canım :) evet o kadar kahve sağlıksız ama kahve olmadan asla ... öğle menüm çok düşük evet öğlen yemeği molam çok kısaydı hiç biiey yememekten iyidir
Kuzum kahve olarak sade Türk kahvesi ve filtre kahve içebilirsin. Nescafeler çok sağlıksız.
Dersen kii şyerinde nerden bulayım filtre kahveyi, hemen bi press french edinirsen kahveni 2 dakika da hazırlarsın. bi kahveciden alacağın çekilmiş filtre kahvenin üzerine sıcak su ekleyip 2 dakika demlemeye bırakacaksın. Ohh misss

Aslında şade nescafe değil çekirdek kahve ama teferruatı yazmak istemedim yoksa taze çekirdekleri makina öğütüp anında pressleyip enfes kokulu kahve içiyorum

bugün
uyanınca
ılık limonlu su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 t kaşığı labne
1 ince dilim beyaz peynir
3 çeri domates
1 minik salatalık
5 zeytin
birkaç dal maydanoz
1 d çavdarlı ekmek

ara
1 minik elma
2 kaşık yoğurt

öğlen
salata
ızgara köfte

ara
sade Türk kahvesi
1 hurma

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 d. ananas
yoğurt

su:2 litre
spor:yok

menü ve sporlar nerede

moni +120p+60p++40p+180p+.
sara_28 ++180p++260p++.
Antepia27 +++150p++-.
Pamukprncess ++-+--.
ozlemkartal --+++-.
obezzto -++70p+330p+-.
60kiloyum +105p+300p++180p-180p-.
Efser ++++180p++.
phalanx +++++-.
hedef56 +300p+360p+180p++243p-.
Wydra +80 p+338p+355p+467p+130p-.
gezegenfeza ------.
divinity +-----.
Y Ya habibi ----+-.
K krankenschwester ------.
G gulsahhh01 +180p++180p+--.
O optumkibbye ++90p+90p++-.
Esmahan38 +50pmmm+60p+85p.
@Musabinannesi ------.
IKokunhuzur -++++40 p+40.
GIDI ++135p+360p+90p++.
april1109 ---++-.

[th]21-27 ARALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Monicim menülerin süper bu hafta sende 8 li rakamlara çok yaklaşacaksın bence

Kaptanın menüsüne yorum yapmak hadsizlik değildir umarım

Afiyet olsun canım füme salam sosis diyete uygun yiyecekler değil canım onun dışında menün güzel sporunda öyle bide su miktarını yazsan süper olacak
Haklısın canım dikkat ederim ya su miktarı biraz sıkıntı tam hesaplamıyorum ne kadar içtiğimi çoksa fazla içemiyorum o alışkanlığı kazanamadım daha

Monicim menülerin süper bu hafta sende 8 li rakamlara çok yaklaşacaksın bence

Kaptanın menüsüne yorum yapmak hadsizlik değildir umarım
kuzum estafurulah, yorumlarınız benim için çok kıymetli
yok kuşum ya nerde 80 ler, hala şiş şiş davul misali geziniyorum ortalıkta. ilaçlardan mı ağrıdan mı nedir of of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…