Kızlar bugün hurma detoksunun etkisiyle güzel bi güne başladım ve çok motiveyim
Menümü yazıyorum
Sabah kahvaltısı
2 dilim hindi füme
5 siyah zeytin
Bi dilim süzme peynir
Ara
Bir elma
Şade Türk kahvesi
Öğlen
Üç yemek kaşığı kadar haşlanıp didilmiş tavuk
Yeşil salata
Bir yemek kaşığı havuç ve bezelye garnitürü
Ara
Bir tane çiğ köfte
Akşam (henüz yemedim)
4 adet köfte
Salata
Su yine alınırım altında
Spor
50 squat
50 mekik
Bir set aşağıdaki egzersizleri yaptım
[/url][/IMG]
Haklısın canım dikkat ederimya su miktarı biraz sıkıntı tam hesaplamıyorum ne kadar içtiğimi çoksa fazla içemiyorum o alışkanlığı kazanamadım daha
Kaptanım akşam köfte sayısını 3e düşürdüm anneciğim sütlaç yapmıştı sade kahvenin yanında yarım kase ondan yedim
Ay hiç sorma yaa taze taze yapınca annem dayanamadım ama tüm kaseyi yemedim yarım kase yedim tadımlıkKaptanım da cevsplatacaktır zaten ama bende dayanamadım yazacam akşam skşam sütlaç oldumu yarın öğlene bir öğün niyetine yeseydin ya kuzum
Afiyet olsun, hadi kalk 3 mil leslie yap yakarsın go goKaptanım akşam köfte sayısını 3e düşürdüm anneciğim sütlaç yapmıştı sade kahvenin yanında yarım kase ondan yedim
Edit : yok bide tüm kase yiyeydinAy hiç sorma yaa taze taze yapınca annem dayanamadım ama tüm kaseyi yemedim yarım kase yedim tadımlık
aferim sevdim bunuEdiptedir: yok bide tüm kase yiyeydin
Afiyet olsun, hadi kalk 3 mil leslie yap yakarsın go go
Hehehehhaferim sevdim bunu
kuzum estafurulah, yorumlarınız benim için çok kıymetli
yok kuşum ya nerde 80 ler, hala şiş şiş davul misali geziniyorum ortalıkta. ilaçlardan mı ağrıdan mı nedir of of.
hadi şimdi denemedesin, böyle dayanamazsan listeye nası gircen birrrr, kilo nası vercen ikiiiiiAy hiç sorma yaa taze taze yapınca annem dayanamadım ama tüm kaseyi yemedim yarım kase yedim tadımlık
Alçakgönüllü kocanan yürekli kaptanım
İçtiğin ilaçlarda ödem yapar canım antibiyotiğin ödem yaptığını bugün öğrendim mesela biz kilo vermek istedikçe önümüze engeller çıkıyor ama sağlık olsun sağlığımız yerinde olsunda tek derdimiz kilo vermek olsun
Hııı yaaa kaptanım ben iki gündür hurma detoksu yapıyorum valla bak 1600 gram gitti sütlaçtan sonra geri gelmediysehadi şimdi denemedesin, böyle dayanamazsan listeye nası gircen birrrr, kilo nası vercen ikiiiii
menü ve sporlar nerede
moni +120p +60p + +40p +180p + . sara_28 + +180p + +260p + + . @Antepia27 + + +150p + + - . @Pamukprncess + + - + - - . @ozlemkartal - - + + + - . obezzto - + +70p +330p + - . @60kiloyum +105p +300p + +180p -180p - . @Efser + + + +180p + + . @phalanx + + + + + - . @hedef56 +300p +360p +180p + +243p - . Wydra +80 p +338p +355p +467p +130p - . gezegenfeza - - - - - - . @divinity + - - - - - . @Ya habibi - - - - + - . @krankenschwester - - - - - - . @gulsahhh01 +180p + +180p + - - . @optumkibbye + +90p +90p + + - . @Esmahan38 +50p m m m +60p +85p . @Musabinannesi - - - - - - . IKokunhuzur - + + + +40 p +40 . @GIDI + +135p +360p +90p + + . @april1109 - - - + + - .
[th]21-27 ARALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Tv izliyoruzHu huuuuuuu nerdesiniz kızlar
Çabuk git kusHııı yaaa kaptanım ben iki gündür hurma detoksu yapıyorum valla bak 1600 gram gitti sütlaçtan sonra geri gelmediyseçok azimliyim aslında ama annemin evine bi gitseniz orda diyet yapmak çok zor bee
he ne zaman listeye giriyom bu aradadenemem bi sütlaç yüzünden kabul görmezse valla çok üzülürüm
Yarın telafi edersin Obezim, tek derdin bu olsun.Kızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?