Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım akşam köfte sayısını 3e düşürdüm anneciğim sütlaç yapmıştı sade kahvenin yanında yarım kase ondan yedim

Haklısın canım dikkat ederim ya su miktarı biraz sıkıntı tam hesaplamıyorum ne kadar içtiğimi çoksa fazla içemiyorum o alışkanlığı kazanamadım daha

Su içmeden kilo veremezsin canım bu alışkanlığı edinmelisin sürekli elinin altında gözünün önünde su bulundur ve istesemde istemesemde içilecek bu diyerek beynine telkin gönder başlarda zorlanırsın ama sonra alışırsın

Son düzenleme:
Kaptanım da cevsplatacaktır zaten ama bende dayanamadım yazacam akşam skşam sütlaç oldumu yarın öğlene bir öğün niyetine yeseydin ya kuzum
Ay hiç sorma yaa taze taze yapınca annem dayanamadım ama tüm kaseyi yemedim yarım kase yedim tadımlık

kuzum estafurulah, yorumlarınız benim için çok kıymetli
yok kuşum ya nerde 80 ler, hala şiş şiş davul misali geziniyorum ortalıkta. ilaçlardan mı ağrıdan mı nedir of of.

Alçakgönüllü kocanan yürekli kaptanım

İçtiğin ilaçlarda ödem yapar canım antibiyotiğin ödem yaptığını bugün öğrendim mesela biz kilo vermek istedikçe önümüze engeller çıkıyor ama sağlık olsun sağlığımız yerinde olsunda tek derdimiz kilo vermek olsun

hadi şimdi denemedesin, böyle dayanamazsan listeye nası gircen birrrr, kilo nası vercen ikiiiii
Hııı yaaa kaptanım ben iki gündür hurma detoksu yapıyorum valla bak 1600 gram gitti sütlaçtan sonra geri gelmediyse çok azimliyim aslında ama annemin evine bi gitseniz orda diyet yapmak çok zor bee

he ne zaman listeye giriyom bu arada denemem bi sütlaç yüzünden kabul görmezse valla çok üzülürüm

Ben de menümü vereyim

Sabah
1 elma
1 haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt

Öğle
Yarım tabak siyez bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 dilim börek
Yarım dilim kek
1 kurabiye

Ara
1 kase yoğurt

Su
3600 litre

Spor
8041 adım = 60
41 dakika eliptik = 205

Toplam = 265 puan

Eksi almayı sevmiyorum

Kızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok

Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesef moralim çok bozuk

Çabuk git kus

Yarın telafi edersin Obezim, tek derdin bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…