Ne kadar güzel motive edici bir yaziiş yerinden bir arkadaş geçen sene benim diyetisyenime gitmiş ama hiç kilo verememiş bu sene benim kilo verdiğimi görünce oda heveslendi yaklaşık üç aydır benimle beraber oda benim diyetisyenime geliyor ve 9-10 kilo civarı kilo verdi bugün bir diğer arkadaşta beni örnek alarak benim diyetisyenime geldi çok sevindim diyetisyenimle konuştuk bu konuyu oda teşekkür etti beni güzel temsil ediyorsun diye önemli olan irade azim ve sabır daha önce aynı diyetisyene gidip tavsiyelerini dinlemeyip kilo vermeyen biri şimdi gittiğinde kilo veriyorsa bu kişinin disipliniyle alakalıdır
bizler azimli iradeli disiplinli ve de kararlı olursak kilolar korksun bizden ara ara düşsek te dibe vursak ta ayağa kalkıp sıçramak ve yolumuza daha istikrarlı bir şekilde devam edebilmek için fırsat olduğunu bilmeliyiz bu düşmelerin
kilo vermek sabır işidir irade işidir disiplin işidir biz kadınlar güçlüyüz her zorluğa göğüs gerdiğimiz gibi sağlığımız için güzelliğimiz için özgüvenimiz için kilolarımızdan kurtulabiliriz daha sağlıklı daha mutlu daha özgüvenli bireyler olarak yarınlarımızı daha güzel yaşayabiliriz
Öglen neden yok menülerinde canmIyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah
2dilim ekmek, yumurta ile kk
Ara
Çeyrek ayva
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
Tavuk
Küçük haşlanmış patates
Yoğurt salata
Az kelem turşusu
Ara
Yarım muz 1 bardak süt
Su 2 lt
Monicim sen diyetisyene gtmiyordun demibugün
uyanınca
ılık limonlu su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 t kaşığı labne
1 ince dilim beyaz peynir
3 çeri domates
1 minik salatalık
5 zeytin
birkaç dal maydanoz
1 d çavdarlı ekmek
ara
1 minik elma
2 kaşık yoğurt
öğlen
salata
ızgara köfte
ara
sade Türk kahvesi
1 hurma
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 d. ananas
yoğurt
su:2 litre
spor:yok
Aksam niye öyle oldu kiBen de menümü vereyim
Sabah
1 elma
1 haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt
Öğle
Yarım tabak siyez bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 dilim börek
Yarım dilim kek
1 kurabiye
Ara
1 kase yoğurt
Su
3600 litre
Spor
8041 adım = 60
41 dakika eliptik = 205
Toplam = 265 puan
Canını birde diyete sıkma zaten moral bozukmuş iyice bozma yarin telafi edersin canmKızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
Çabuk git kus
Yaz sezonu açıldımı zehra? Biletleri kaça aldınız?Iyi aksamlar kizlarr, nasil gidiyor.
Biz bugun biletleri aldik, yazin Allah nasip ederse Turkiyeye geliyoruz cok mutluyummmm
Abla ben bu hafta çok yoğunummenü ve paylaşım eksikliklerinden de anlaşıldığı üzre takım çok boşlandı farkındaysanız.
hep aynı kişiler üzerinden devam ediyoruz. Alıcam elime merdaneyi
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineKızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
Yok kuzum birkaç aydır gitmiyorum ama önceki listelerime uygun yemeye çalışıyorum.Monicim sen diyetisyene gtmiyordun demimenüler diyetisyen menüsü gibi
Hadi gözün aydınIyi aksamlar kizlarr, nasil gidiyor.
Biz bugun biletleri aldik, yazin Allah nasip ederse Turkiyeye geliyoruz cok mutluyummmm
Kullandığım ilaç mide bulantısı yapıyor bişey yiyemiyorum ki doğru düzgün. Yarından itibaren ara öğünler eklemeye çalışıcam çünkü kilo vermem durdu yine.Canım çok çok az yiyorsun bu sağlıklı değil bu gidişle kilo vermek yerine hasta olursun
Evet abla gunden gune degisiyor ama turk hava yollari 582 euroya aldik almanyadan ucacaz amsterdam daha pahaliydiYaz sezonu açıldımı zehra? Biletleri kaça aldınız?
Sagol ablaHadi gözün aydın
Evet abla gunden gune degisiyor ama turk hava yollari 582 euroya aldik almanyadan ucacaz amsterdam daha pahaliydi
Aksam niye öyle oldu ki
Canını birde diyete sıkma zaten moral bozukmuş iyice bozma yarin telafi edersin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?