Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar güzel motive edici bir yazi

Öglen neden yok menülerinde canm
Monicim sen diyetisyene gtmiyordun demi menüler diyetisyen menüsü gibi

Aksam niye öyle oldu ki
Canını birde diyete sıkma zaten moral bozukmuş iyice bozma yarin telafi edersin canm

Menüm
Sabah 1 yumurtadan omlet
1 dilim tulum peyniri
3 zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara 10 findik yarim ayva
Öglen 8 kaşık fasulye
1 kase yogurt
Ara 1 bardak süt 3 hurma
Aksam 1 tabak pırasa
Yoğurtlu kereviz
2 bardak cay
Su 2 litre
Spor 1 mil leslie

menü ve paylaşım eksikliklerinden de anlaşıldığı üzre takım çok boşlandı farkındaysanız.
hep aynı kişiler üzerinden devam ediyoruz. Alıcam elime merdaneyi
Abla ben bu hafta çok yoğunum
Eşim gündüzcü çalışıyor ,bir de babam yalnız olduğu için ve eşime yemek yaptığım için babamı yemeğe çağırdım 3 kere
Haliyle menüler diyet menüsü değildi
Kimsenin nefsi çekmesin diye menü yazmadım
Geçen hafta cumaya göre eksideyim çok şükür
Bu hafta böyle olsun haftaya hem spor hem menü yazarım inşallah

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Sanırsam buraya yazıyoruz bilgilerimizi.
Selam kızlar ben Baby Cat
Yaş 31
Kilo maalesef 74.8
Boy 155
Bir oğlum var, emziriyorum halen
Çalışmıyorum şu an
.....
Doğumdan sonra 27 kilo verdim ama tabi zayıfladığıma güvenerek hapur hupur yedim ve şu an bu kilodayım. İdealimdeki kilo 53.......
Şöyle bir durum var. Çocuğumun et, süt ürünleri, yumurta, elma hariç tüm meyvelere, salatalık,kuruyemişlere alerjisi var ve ben de emzirdiğim için bunları tüketemiyorum bu yüzden benim gündüz listemde zaman zaman ekmek de olabilir pilav da, çünkü zaten doyurucu olan hiçbir şey tüketemiyorum ve bazen yemek zorunda kalıyorum ama genelde tüketmemeye çalışacağım . mesela diyet liatelerinde köfte yoğurt vs olur onlaro yiyemiyoruz.sebze ve bakliyatla besleniyoruz diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…