Süper haber zehoIyi aksamlar kizlarr, nasil gidiyor.
Biz bugun biletleri aldik, yazin Allah nasip ederse Turkiyeye geliyoruz cok mutluyummmm
hoşgeldin beyb.Sanırsam buraya yazıyoruz bilgilerimizi.
Selam kızlar ben Baby Cat
Yaş 31
Kilo maalesef 74.8
Boy 155
Bir oğlum var, emziriyorum halen
Çalışmıyorum şu an
.....
Doğumdan sonra 27 kilo verdim ama tabi zayıfladığıma güvenerek hapur hupur yedim ve şu an bu kilodayım. İdealimdeki kilo 53.......
Şöyle bir durum var. Çocuğumun et, süt ürünleri, yumurta, elma hariç tüm meyvelere, salatalık,kuruyemişlere alerjisi var ve ben de emzirdiğim için bunları tüketemiyorum bu yüzden benim gündüz listemde zaman zaman ekmek de olabilir pilav da, çünkü zaten doyurucu olan hiçbir şey tüketemiyorum ve bazen yemek zorunda kalıyorum ama genelde tüketmemeye çalışacağım . mesela diyet liatelerinde köfte yoğurt vs olur onlaro yiyemiyoruz.sebze ve bakliyatla besleniyoruz diyebilirim
Esma senin ora buzsa ankarayı düşünGünaydın Antalya buz gibi yaa ..
Gözünüz aydinIyi aksamlar kizlarr, nasil gidiyor.
Biz bugun biletleri aldik, yazin Allah nasip ederse Turkiyeye geliyoruz cok mutluyummmm
Hmm belli hele bende eskiden gitmistim o menülere bakarak uymaya çalışıyorum da senin menülerde öyle olunca dikkatimi cektiYok kuzum birkaç aydır gitmiyorum ama önceki listelerime uygun yemeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun obezim , şimdi nasılsın?Kızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
Abooo ne kadar pahalıymışEvet abla gunden gune degisiyor ama turk hava yollari 582 euroya aldik almanyadan ucacaz amsterdam daha pahaliydi
Hosgeldin canm Allah kolaylik versin ya alerjik bebek zor ne kadar bebegin ?Sanırsam buraya yazıyoruz bilgilerimizi.
Yaş 31
Kilo maalesef 74.8
Boy 155
Çalışmıyorum şu an
.....
Doğumdan sonra 27 kilo verdim ama tabi zayıfladığıma güvenerek hapur hupur yedim ve şu an bu kilodayım. İdealimdeki kilo 53.......
Şöyle bir durum var. Çocuğumun et, süt ürünleri, yumurta, elma hariç tüm meyvelere, salatalık,kuruyemişlere alerjisi var ve ben de emzirdiğim için bunları tüketemiyorum bu yüzden benim gündüz listemde zaman zaman ekmek de olabilir pilav da, çünkü zaten doyurucu olan hiçbir şey tüketemiyorum ve bazen yemek zorunda kalıyorum ama genelde tüketmemeye çalışacağım . mesela diyet liatelerinde köfte yoğurt vs olur onlaro yiyemiyoruz.sebze ve bakliyatla besleniyoruz diyebilirim
Aaaa bir ankarali dahaEsma senin ora buzsa ankarayı düşün
teşekkür ederim tatlım menüler fena değil ama spor olmadan bu yaşta olmuyorKimseye söylemeden zayıflayın sürpriz olsun herkese . Ama bunu diyet moduna girerek yapamazsınız. Yeme şeklinizi kalıcı olarak değiştirmelisiniz.
Günaydın obezzto
Uzun süredir gördüğüm en dengeli menü bravo
Ya benim ocakta izin almam çok zor olacak O yuzden bende bilmiyorum en yakin zamanda yaptirmamiz gerekiyo eylülde havale geçirdi idrar yolu enfeksiyonu vardı 2 ay içinde yaptırın demişlerdi geç bile kaldıkAynen öyle ama yıldım artik ya kocaman oldu bıraksın gayli :)
Aa bizde 22.ayimiza girecegiz 1 ocakta nasipse.. sünneti ne zaman yaptiracaksiniz :)
Abaaaa 3kilo mu bende pek cok zati baska bsy istetamamdir yazarim
Amin. Şu an için 5-6 yaş öncesi geçmeyecek seviyede yüksek gözüküyor tahlillerde. Bakalım en azından geçeceğine ümidimiz var şükürhoşgeldin beyb.
Allah kolaylık versin . Çocuklarda geçici alerjiler oluyor onlardanmı sizdekide?
Abooo ne kadar pahalıymış
Hosgeldin canm Allah kolaylik versin ya alerjik bebek zor ne kadar bebegin ?
Aaaa bir ankarali daha
Selam canım hoşgeldinSelammm
kuzum bir beslenme uzmanından yardım alıyor musun, almıyor isen mutlaka almalısın.Sanırsam buraya yazıyoruz bilgilerimizi.
Yaş 31
Kilo maalesef 74.8
Boy 155
Çalışmıyorum şu an
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?