bende ünlü ünsüz diyetisyenden listeler varGözünüz aydin
Hmm belli hele bende eskiden gitmistim o menülere bakarak uymaya çalışıyorum da senin menülerde öyle olunca dikkatimi cekti
geçmiş olsun kuzum, neden yeni doğduğunda yaptırmadınız. çok rahat ediyor sonrasında.Ya benim ocakta izin almam çok zor olacak O yuzden bende bilmiyorum en yakin zamanda yaptirmamiz gerekiyo eylülde havale geçirdi idrar yolu enfeksiyonu vardı 2 ay içinde yaptırın demişlerdi geç bile kaldık
günaydın canım2 yaşını geçiyor . bebeklikten çıktı aslında olsun hala bebek sayılır dimi bu arada günaydın herkesee
| +120p | +60p | + | +40p | +180p | + | . |
| + | +180p | + | +260p | + | + | . |
| + | + | +150p | + | + | + | . |
| + | + | - | + | - | - | . |
| - | - | + | + | + | - | . |
| - | + | +70p | +330p | + | - | . |
| +105p | +300p | + | +180p | -180p | - | . |
| + | + | + | +180p | + | + | . |
| + | + | + | + | + | - | . |
| +300p | +360p | +180p | + | +243p | - | . |
| +80 p | +338p | +355p | +467p | +130p | +265p | . |
| - | - | - | - | - | - | . |
| + | - | - | - | - | - | . |
Y Ya habibi | - | - | - | - | + | - | . |
K krankenschwester | - | - | - | - | - | - | . |
G gulsahhh01 | +180p | + | +180p | + | +180p | + | . |
O optumkibbye | + | +90p | +90p | + | + | - | . |
| +50p | m | m | m | +60p | +85p | . |
@Musabinannesi | - | - | - | - | - | - | . |
| - | + | + | + | +40 p | +40 | . |
| + | +135p | +360p | +90p | + | + | . |
| - | - | - | + | + | - | . |
obezim nasıl oldun kuzum daha iyimisinKızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
Hoşgeldin canım , işin baya zormuşSanırsam buraya yazıyoruz bilgilerimizi.
Selam kızlar ben Baby Cat
Yaş 31
Kilo maalesef 74.8
Boy 155
Bir oğlum var, emziriyorum halen
Çalışmıyorum şu an
.....
Doğumdan sonra 27 kilo verdim ama tabi zayıfladığıma güvenerek hapur hupur yedim ve şu an bu kilodayım. İdealimdeki kilo 53.......
Şöyle bir durum var. Çocuğumun et, süt ürünleri, yumurta, elma hariç tüm meyvelere, salatalık,kuruyemişlere alerjisi var ve ben de emzirdiğim için bunları tüketemiyorum bu yüzden benim gündüz listemde zaman zaman ekmek de olabilir pilav da, çünkü zaten doyurucu olan hiçbir şey tüketemiyorum ve bazen yemek zorunda kalıyorum ama genelde tüketmemeye çalışacağım . mesela diyet liatelerinde köfte yoğurt vs olur onlaro yiyemiyoruz.sebze ve bakliyatla besleniyoruz diyebilirim
Cidden pahalimi abla, gidis donus ama, temmuz diye heraldegüle güle gidin gelin canım. Çok pahalıymış
SagolGözünüz aydin
Hmm belli hele bende eskiden gitmistim o menülere bakarak uymaya çalışıyorum da senin menülerde öyle olunca dikkatimi cekti
yarın cuma ve benim kızçeler ortada yok
yarın tartıda güzel sonuçlarla bi gelmeyin hele
yine hafif hafif vuruyor belime. Belki aksama gider bir igne olurumGeçmiş olsun obezim , şimdi nasılsın?
gitmedi moni.dert gitmeyince sıkıntısi da gitmiyor maalesefobezim nasıl oldun kuzum daha iyimisin
sagol kuzum. Tr biletini almışsın hayırlısıyla gel. Günler geçmek bilmez şimdi degil mi? Diet nasıl gidiyor 2. Mezuniyet ne zaman?
Kumandan !öğle 1 portakal yiyebilir miyimgeleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?