Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cidden pahalimi abla, gidis donus ama, temmuz diye heralde
Biletleri okeylemediyseniz eşim bi baksın, çok pahalı canım. Yaz sezonu açılmadığı içindir. Bizde takipteyiz, ne zaman uygun bulursak o zaman alacağız.
Ocak sonunda eşimle gideceğiz, iki kişi 350 euro

geçmiş olsun canım sıkıntın her neyse Rabbim içine ferahlık versin

Esmahan38 altın kızlara hoşgeldin canım

kızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış

Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte

Rabbim gönlüne ferahlık versin

Abla çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah

Iyiki farketmissin canım yaa, büyük geçmiş olsun

Geçmiş olsun saram
Yıllar evvel geçirdim yüz felcinörolog yüzümün çeşitli noktalarına birkaç seans iğnelerle tedavi uygulamıştı. Kortizon vs. Almadım. Bir hafta 10 gün içinde kendiliğinden düzelir demişti yüz felci için.

Iyiki farketmissin canım yaa, büyük geçmiş olsun

sağol canım evet en başından farkettim ama hatam nöroloji yerine KBB doktoruna gitmek oldu ama yüz felcinde KBB doktoru göz doktoru ve nöroloji birlikte hareket eder normal şartlarda şükür nöroloji doktorum çok iyi ve bilgili çıktıda kulağıma gözüme baktı onlarda bir sorun yok sadece gözümde büyüme var biraz onun içinde damla başladık

çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun canım benimde bu ikinci oldu tekrarladı malesef dün daha iyiydim bugün yanağımı hareket ettirmede zorlanıyorum ama geçecek yarın kortizonlara başlayalım bakalım seninki tamamen geçti değilmi

Evet geçti hamdolsun. Simetri gelmiyor bana, gerçi benim tüm vücudum simetri değil. Yüzümün yarısını hissetmiyordum. Rüzgardan hala korkar ve kollarım kendimi, korkusu geçmedi

Evet geçti hamdolsun. Simetri gelmiyor bana, gerçi benim tüm vücudum simetri değil. Yüzümün yarısını hissetmiyordum. Rüzgardan hala korkar ve kollarım kendimi, korkusu geçmedi

tekrardan geçmiş olsun canım inşallah bende atlatacam

konuşurken zorlanıyomuydun monicim bende bugün başladı bazı harfleri çıkarırken ağzım yana kayıyor zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…