Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay canım çok geçmiş olsun..sakin olmaya çalış. .önemli olan bence beyninde zayıflama olayını askıya almamak. .
tartı eninde sonunda sana adaletli yüzünü gösterici. ..
önemli olan senin iyi ve aramızda olman

Sağol canım zayıflama işini askıya almam hiç bir zaman evlat sahibi olmak için kilo vermek istiyorum ben onu ihmal edermiyim ama işte arada aksaklıklar çıkıyorya bu da geçecek inşallah

Rabbim sıkıntını tez zamanda gidersin inşallah obezim

Son düzenleme:
Saraam çok geçmiş olsun canım benim.İyi ki erken farketmişin.Dr a kalsan daha kötü olacaktı
Çok üzüldüm kendine dikkat et aman ha

Ya benim ocakta izin almam çok zor olacak O yuzden bende bilmiyorum en yakin zamanda yaptirmamiz gerekiyo eylülde havale geçirdi idrar yolu enfeksiyonu vardı 2 ay içinde yaptırın demişlerdi geç bile kaldık
Cok cabuk iyilesiyorlar hic gözünüz korkmasin biz 7.ayimizda yaptirdik 2.gün bile baya toparladi
2 yaşını geçiyor . bebeklikten çıktı aslında olsun hala bebek sayılır dimi bu arada günaydın herkesee
Masallah Allah bagislasin benimde oglum 21.ay sonunda:) hala emziriyormusun canm masalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…