- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hadi bakalimmerhaba kızlar yarın ki tartı için çok heycanlııyımm :)
Saracım çok geçmiş olsun , iyiki fark etmişsin.geçmiş olsun canım sıkıntın her neyse Rabbim içine ferahlık versin
ne kadan güzel bir sayı11111 . Sayfadaymışız
Derken 11112 olmuşşş
Saracım çok geçmiş olsun , iyiki fark etmişsin.
Çok tşk ederim obezim darısı sizlere inşallah
Yok artık olur mu öyle şey
ay canım çok geçmiş olsun..sakin olmaya çalış. .önemli olan bence beyninde zayıflama olayını askıya almamak. .kızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış
Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte
Sağol esmahancımAylin42Konya hayırlı olsun kuzum :)
Maşallaahh benim de rekorum 14 km.10 km altına pek düşmezdi.Ama artık çok yürüyemiyorım.Hem havalar çok soğudu hemde buzda düşmekten çok korkarımBu gün 8 km yürüyüş yaptım
Yarım portakal yedim arkasından da dereotlu yoğurt yiyorumYe kuşum, ama yanında mutlaka az yoğurt, süt ya da sıcak su tüket
10 km süre olarak ne kadarMaşallaahh benim de rekorum 14 km.10 km altına pek düşmezdi.Ama artık çok yürüyemiyorım.Hem havalar çok soğudu hemde buzda düşmekten çok korkarım
ay canım çok geçmiş olsun..sakin olmaya çalış. .önemli olan bence beyninde zayıflama olayını askıya almamak. .
tartı eninde sonunda sana adaletli yüzünü gösterici. ..
önemli olan senin iyi ve aramızda olman
Rabbim sıkıntını tez zamanda gidersin inşallah obezimKızlar belim kasıldı, evde kas gevşetici de yok
Birkac gündür bazı sinir bozucu olaylar yaşıyorum, büyük ihtimal hepsinin birikimi oldu.canım ne spor ne diet yapmak istedi bugün.dietime sadık kaldım taa ki ikindiye kadar.ikindide üç beş tuzlu kurabiye yedim maalesefmoralim çok bozuk
Sağol canım zayıflama işini askıya almam hiç bir zaman evlat sahibi olmak için kilo vermek istiyorum ben onu ihmal edermiyim ama işte arada aksaklıklar çıkıyorya bu da geçecek inşallah
Aa süper canım.Hangi şehire geliyorsunIyi aksamlar kizlarr, nasil gidiyor.
Biz bugun biletleri aldik, yazin Allah nasip ederse Turkiyeye geliyoruz cok mutluyummmm
Saraam çok geçmiş olsun canım benim.İyi ki erken farketmişin.Dr a kalsan daha kötü olacaktıkızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış
Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte
Yarım portakal yedim arkasından da dereotlu yoğurt yiyorum
ben söz dinlerim
Cok cabuk iyilesiyorlar hic gözünüz korkmasin biz 7.ayimizda yaptirdik 2.gün bile baya toparladiYa benim ocakta izin almam çok zor olacak O yuzden bende bilmiyorum en yakin zamanda yaptirmamiz gerekiyo eylülde havale geçirdi idrar yolu enfeksiyonu vardı 2 ay içinde yaptırın demişlerdi geç bile kaldık
Masallah Allah bagislasin benimde oglum 21.ay sonunda:) hala emziriyormusun canm masalalh2 yaşını geçiyor . bebeklikten çıktı aslında olsun hala bebek sayılır dimi bu arada günaydın herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?