SüpersinDünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
2 ceviz
1 kaşık nohut
Ara
3 kayısı
3 ceviz
Akşam
Tavuklu salata
1 kaşık nohut
Gece rahatsızlandım ilaç almak için 2 lokma peynir ekmek açtım
Saraam çok geçmiş olsun canım benim.İyi ki erken farketmişin.Dr a kalsan daha kötü olacaktı
Çok üzüldüm kendine dikkat et aman ha
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
2 ceviz
1 kaşık nohut
Ara
3 kayısı
3 ceviz
Akşam
Tavuklu salata
1 kaşık nohut
Gece rahatsızlandım ilaç almak için 2 lokma peynir ekmek açtım
Benim torunum da 21 aylık, mart 12 doğumlu.Cok cabuk iyilesiyorlar hic gözünüz korkmasin biz 7.ayimizda yaptirdik 2.gün bile baya toparladi
Masallah Allah bagislasin benimde oglum 21.ay sonunda:) hala emziriyormusun canm masalalh
Cook gecmis olsun Allah şifalar versin tekrarini yaşatmasınkızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış
Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte
uzuuuuuunca tedaviden sonra bende kilo verdikten sonra hamile kalmistim insallah sende hayırlısıyla kilo verdikten sonra evlat sahibi olursun Allah tüm evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallahSağol canım zayıflama işini askıya almam hiç bir zaman evlat sahibi olmak için kilo vermek istiyorum ben onu ihmal edermiyim ama işte arada aksaklıklar çıkıyorya bu da geçecek inşallah
Yaaaa bizimkide 1 mart doğumluBenim torunum da 21 aylık, mart 12 doğumlu.
kuşum, kan şekerini oynatacak bir şeyler yediysen olur. insülin direnci var mıydı ?Ben bugün cok fenayim güne aşırı aç uyanarak başladım asla doymuyorum suanda bile cok açın neden böyleyim bilemiyorum Allahm yardim et diyetimi bozmak istemiyorum kurallarım disina cikmak istemiyorum
Ya ne güzel canım ben çok korkuyorum darısı bize inşallah bir an önce olur biter herşey korkutuyor beniCok cabuk iyilesiyorlar hic gözünüz korkmasin biz 7.ayimizda yaptirdik 2.gün bile baya toparladi
Masallah Allah bagislasin benimde oglum 21.ay sonunda:) hala emziriyormusun canm masalalh
Varda hicte oynatacak birsey yedigimi hatırlamıyorum her zamanki gibi beslendim ama bilemiyorum ki neden böyleyimkuşum, kan şekerini oynatacak bir şeyler yediysen olur. insülin direnci var mıydı ?
Hiiiic korkma bende asiri korkuyordum korktuguma değmedi nasil cabuk iyilestigine inanamayacaksin :)Ya ne güzel canım ben çok korkuyorum darısı bize inşallah bir an önce olur biter herşey korkutuyor beni
açlık hissedince su iç, 10 ar dakika ara ile iş e yarıyor.Varda hicte oynatacak birsey yedigimi hatırlamıyorum her zamanki gibi beslendim ama bilemiyorum ki neden böyleyim
Taa dün gece yatarken müthiş aclik vardi su ice içe bastirdim sabah bir kalktm asiri açım tabi :/ sabahtan beride suyla felan idare ediyorm ama yok degisik bir haldeym bugün niyeyseaçlık hissedince su iç, 10 ar dakika ara ile iş e yarıyor.
kuzuya geçmiş olsun canım, rahatlamıştır inş.Ay ben sabah günaydın dedim ama sonradan uyuduk, yeni uyandık minnakla. Aslında şöyle ki; gece biraz sıkıntısı vardı kaşıntı. Çünkü dün misafir geldi. E domates salatası yaparken gördü halbuki gizli yapıyordum, ( ona domatessiz salata yapıyorum marul+mor lahana+havuç) neyse görünce verdim az bir şey . o dokundu herhalde. Sabah da mecburen şurup verdim , uyku yapıyor o da. İşte öyle birazdan parka çılarırım yürüyüş yaparız. Bu yüzden henüz bir şey yemedim canım da istemiyor hani ama kalkayım da yersem bugünkğ menüm diye yazarım. Ay böyle uzun uzun yazdım ama çok ciddi çalışan bir grup diyet konusunda. Bayıldımmm
Eksik olmayın teşekkürler. Ama Allah'ın izniyle 3 lt su cepte. Çünkü hiç eksik etmem birazdan başlarım suyakuzuya geçmiş olsun canım, rahatlamıştır inş.
yaz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?