Bursaya inshaAllahAa süper canım.Hangi şehire geliyorsun
Cook gecmis olsun Allah şifalar versin tekrarini yaşatmasın
Hastanede yatıyorum monim
Hastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
kızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış
Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte
Maşallaahh benim de rekorum 14 km.10 km altına pek düşmezdi.Ama artık çok yürüyemiyorım.Hem havalar çok soğudu hemde buzda düşmekten çok korkarım
Süpersingecmis olsun bu arada canm
Afiyet olsun canım neyin var geçmiş olsun
Canım rabbim yardımcın olsunHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
Menü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
İkindi
Et koftköf salata
Akşam
1 tane mercimekli köfte
Ara
Yoğurt
Ayy saram geçmis olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Tetikleyen neymiş canim
Aylinim mezuniyet in hayırlı olsun canım
Teşekkürler canım
Öksürük ten yatamadım doğru durdür canım bugün sabah spora gidemedim
Saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah Rabbim bebeginizi size bağışlasınHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
Bayaaa hafif olmus yarin nasil geleceksin cok meraktaym inan kiMenü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
İkindi
Et koftköf salata
Akşam
1 tane mercimekli köfte
Ara
Yoğurt
Hastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
Insallah canım zaten artık yaptirmazsal tehlikeli çok teşekkür ederim sen ne zaman sütü biraktiracaksin ben sunnetten 1 2 ay sonra sütten kesecegimHiiiic korkma bende asiri korkuyordum korktuguma değmedi nasil cabuk iyilestigine inanamayacaksin :)
Çok geçmiş olsun canım iyiki hemen farketmişsin allah korumusAz önce diyetisyenimle konuştuk biraz bu süreçte nasıl beslenebilirim diye bu iki hafta bir iki kilo alabilirsin ödemden dolayı sakın panikleme hallederiz dedi sağlık olsun bu günlerde geçecek
Komşularım çağırdı birazdan oraya gidecem biraz kafam dağılsın diye gelince yazarım yine
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versinkızlar cumartesi günü dişimi çektirmiştim ama ağrısı geçmemişti demiştim sizede ama ben içten içe bunun diş ağrısı olmadığını anlamıştım ve yıllar önce yüz felci geçirdiğim için belirtilerini bildiğimden yine aynı şeymi diye şüphelenmiştim ve ne yazıkki korktuğum başıma geldi yüz felci geçiriyorum aslında bu korkularımı pazartesi günü gittiğim KBB doktoruna söyledim ama o yüz felci böyle olmaz dişini çektirmişsin ondan böyle oluyor diye oyalamış beni bugün nöroloji doktoruna gittim doktor daha ben ağzımı açmadan yüz felci geçiriyosun sen dedi testler falan yaptı orta şiddette yüz felci geçiriyomuşum kortizon tedavisine başladık sıfır tuz olacak dedi tuzsuz yemekler yapacam artık onbeş gün boyunca onbeş güne kadar belirgin bir şekilde iyileşecek dedi geçmezse yüz fizik tedavisi ile tedavisi yapılacakmış
Ben kilo vermek istedikçe önüme engeller çıkıyor ama bundada vardır bir hayır tuzu keseceğim için kortizon ödem oluşturmayacaktır diye düşünüyorum ama tuzsuz yemek nasıl olacak 15 gün boyunca onu hiç bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?