Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah korusun canım, sabır, bebişe bisey olmadan sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ahh canım yaa inşallah bebegin seni bırakmaz sağlıkla çıkarsınız hastahaneden.Allah şifa versin

Ben de menü yazayım saat : 17.00
1 tabak makarna
1 gözleme
2 litre su...
Bu kadar
Gece 00.00a kadar 3 litreye tamamlanacak su
Karbonhidrat ağırlıklı olmus tek öğün olunca
Insallah canım zaten artık yaptirmazsal tehlikeli çok teşekkür ederim sen ne zaman sütü biraktiracaksin ben sunnetten 1 2 ay sonra sütten kesecegim
Ben iki yaşına girmesini bekliyorum canm nasipse martta iki yasina girecek sonrasında hemen kesmeyi planlıyorum cok da bagli nasil yapacağım bilmiyorm

DÜNKÜ MENUM

SABAH
1 yumurta

ÖĞLEN
1 kofte

İKİNDİ
1 sütlü kahve

AKSAM
1 köfte 3 yer elmasi

GÜN BOYU
1 beyaz çay 1 maden suyu

SPOR
Yok

Bugünkü MENUM

SABAH
9yk yumurtali yufka.5 zeytin.yeşillik .1 tk bal

ÖĞLEN
1 kase sütlü bulgur çorbası. Az tursu

İKİNDİ
1 bardak süt ile kahve

AKSAM
50 g. Tavuk siş. 1 bardak ayran.1 yk pilav. 3 yk rus salatası

GÜN BOYU
1 maden suyu.1 beyaz çay. Türk kahvesi

SPOR
Spor yok

@gezegenfeza aeben

Amin ablam çok korktum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bi daha yaşatmasin

Hercai91 çok geçmiş olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah canım
Menü
Sabah
Salçalı yumurta
5 zeytin
KK peynir
Maydanoz
2 dilim ekmek
Ögle
Yarım portakal
3 kaşık dereotlu yoğurt
Akşam
Ispanak
Tavuk salata
Su 3 lt
sara_28 canım kahvaltı yı 10 gibi yiyorum Aksamı da 5 6 gibi yiyorum
Günler kısa diye heralde arada acıkmıyorum meyve yeterli oluyor

sonra yaz tatili derken ucundan kıyısından hoop 95 ve üstü, ne zaman aldım inan anlamadım.
yine verirsin. ben de kaç yıl önce 65 e inmiştim düzenli diyetle. 60 tı hayalim ama olsun dedim. azcık koruyayım yine devam ederim dedim. 1-1,5 yıl en fazla 68-69 oldum. sonra 7 ler geldi anlamadım. ve sonra 80 ler….. nasıl geldi ben şok.... insan gerçekten anlamıyor.
hadi hepsini geç... geçen aylarda 77 ye indim ve sonra kaç kere 80 e çıkıp 79 a 78 e ama ertesi haftalar hemen 80 lere yeniden.... kızdığım nokta daha aşağıya inemesem bile bari 77-78 de kalaydım ve biliyor musun şu an 77-78 e acilen ihtiyacım var. geçen yılbaşında biri mont biri uzun kaban şeklinde iki adet dış giyim aldım. hem de çok beğenerek. biraz dar almıştım veririm diye. şimdi giyemiyorum onları önü çok zor kapanıyor olmuyor. onları geçen kış giyemedim. bu kış mutlaka giyeceğim
çok zaman kaybettim. bazen bu beceriksizliğime ve iradesizliğime ağlayasım geliyor
kontrol edip düzenledim, bugünkü menünü göremedim spor var ama
dün terslik oldu. kahvaltı götüremedim. öğlen dışarı çıkamadım sipariş de veremedim toplantı gelen giden vs. o yüzden sabah ve öğlen börek yedim akşam da köfteli lebbeniye çorbası ve karnabahar köftesi yedim az yoğurtla. yazmak istemedim açıkçası. dünkü menüm bu

Yaaa ne kadarlik bebisin canm ?
Aksam patates

İkindi ara ögünü cok olmamis mi canm

Bazen insan başa sarıyor tam bsylere alıştım derken hooop yeniden geliyor ayni istekler
canım şu an kaç kiloydun sen ve boy kaç?

sabah
1 dilim pastırma
1 kk tulum peyniri
2 topi peynir
9 yeşil zeytin
domates salatalık
2 tk tahin pekmez karışımı

1 dilim ekmek

öğlen
1 poğaça
1 ceviz
1/3 kurutulmuş cennet hurması

akşam
fırında balık
turp otu salatası
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez karışımı

ara
1 mandalina
1 dilim ayva
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa ıhlamur çayı

50 dk yürüyüş moni

wuhuuu ne kadar çok konuşmuşsunuz çoğunu okumadım diyim.

Menümü yazayım

Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin

Öğle
2 yemek kaşığı kısır

Akşam
Izgara tavuk
Salata

Aralar
1 kase yoğurt

Su
3600 litre su

Spor
15 dakika eliptik = 75 puan
Bölgesel çalışma = 25 sumo squat, 40 yan squat, 40 squat lunge, 40 side slip squat, 40 saniye V duruşu, 20 mekik, 20 karın kaldırma, 15 masa pozisyonu= Toplam 200 hareket = 80 puan
10293 adım = 80 puan

Toplam = 235 puan

Menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
Ara kuru üzüm 10 findik
Öglen 1 tabak fasulye 1 kase cacik
Ara 1bardak süt 3 hurma
Aksam 1 tabak pirasa 1 kase yogurt
Ara 1 kepekli grisini
Su 2.5
Spor yarim saat yürüyüş

oy kuzum çok geçmiş olsun, rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah vakti saatinde sağlıcakla kucağına al inşallah
aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…