- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah korusun canım, sabır, bebişe bisey olmadan sağlıkla kucağına alırsın inşallahHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
Ahh canım yaaHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
aminn kuzumAhh canım yaainşallah bebegin seni bırakmaz sağlıkla çıkarsınız hastahaneden.Allah şifa versin
Karbonhidrat ağırlıklı olmus tek öğün oluncaBen de menü yazayım saat : 17.00
1 tabak makarna
1 gözleme
2 litre su...
Bu kadar
Gece 00.00a kadar 3 litreye tamamlanacak su
Ben iki yaşına girmesini bekliyorum canm nasipse martta iki yasina girecek sonrasında hemen kesmeyi planlıyorum cok da bagli nasil yapacağım bilmiyormInsallah canım zaten artık yaptirmazsal tehlikeli çok teşekkür ederim sen ne zaman sütü biraktiracaksin ben sunnetten 1 2 ay sonra sütten kesecegim
Aminnn ablacım dua edin banaAllah korusun canım, sabır, bebişe bisey olmadan sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aminnn ALLAH'IN izniyle bitanemÇok geçmiş olsun, sağsalim, sağlıkla, sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin ablam çok korktum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bi daha yaşatmasinCanım benim çok geçmiş olsun kanamadan korkma tüp bebeklerde oluyor böyle benimde şakır şakır kanama olmuştıda bebeğime bişey olmamıştı kalbimi ferah tut stres yapma ve yerinden kalkma Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bebeğimi kucağına alırsın gülüm benim
Amin bitanem ALLAH c.c razı olsunSaglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah Rabbim bebeginizi size bağışlasın
Bayaaa hafif olmus yarin nasil geleceksin cok meraktaym inan ki
Amin ALLAH'IN izniyle ablam dua edin bana ve bebeğimeCanım rabbim yardımcın olsun
İnşallah hayırlısıyla geçer bu günler sağ salim bebeğini kucağına alırsın
Aminnn ablamAyy canım gecmis olsun bebisini sağlıcakla almayı nasip eylesin Rabbim
canım ben 80 e kadar inmiştim, 112.5 kilodan. 80 de kilom takıldı ne yapıp ettiysem 79,9 u göremedim. hatta o dönem o kadar sıkılmıştım ki 80 den saçımı kesmeyi bile düşündüm 79 u ucundan da görebileyim diye, kesmedim ama:))
yine verirsin. ben de kaç yıl önce 65 e inmiştim düzenli diyetle. 60 tı hayalim ama olsun dedim. azcık koruyayım yine devam ederim dedim. 1-1,5 yıl en fazla 68-69 oldum. sonra 7 ler geldi anlamadım. ve sonra 80 ler….. nasıl geldi ben şok.... insan gerçekten anlamıyor.sonra yaz tatili derken ucundan kıyısından hoop 95 ve üstü, ne zaman aldım inan anlamadım.
dün terslik oldu. kahvaltı götüremedim. öğlen dışarı çıkamadım sipariş de veremedim toplantı gelen giden vs. o yüzden sabah ve öğlen börek yedimkontrol edip düzenledim,bugünkü menünü göremedim spor var ama
Yaaane kadarlik bebisin canm ?
canım şu an kaç kiloydun sen ve boy kaç?Aksam patates
İkindi ara ögünü cok olmamis mi canm
Bazen insan başa sarıyor tam bsylere alıştım derken hooop yeniden geliyor ayni istekler
geçmiş olsun canım. Allah büyükAmin ablam çok korktum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bi daha yaşatmasin
oy kuzum çok geçmiş olsun, rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?