fatmam çok geçmiş olsun canımMenü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
İkindi
Et koftköf salata
Akşam
1 tane mercimekli köfte
Ara
Yoğurt
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin
Amin ablam çok korktum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bi daha yaşatmasin
@Ssy8491 çok geçmiş olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah canım
Menü
Sabah
Salçalı yumurta
5 zeytin
KK peynir
Maydanoz
2 dilim ekmek
Ögle
Yarım portakal
3 kaşık dereotlu yoğurt
Akşam
Ispanak
Tavuk salata
Su 3 lt
sara_28 canım kahvaltı yı 10 gibi yiyorum Aksamı da 5 6 gibi yiyorum
Günler kısa diye heralde arada acıkmıyorum meyve yeterli oluyor
bu nasıl menü kızBen de menü yazayım saat : 17.00
1 tabak makarna
1 gözleme
2 litre su...
Bu kadar
Gece 00.00a kadar 3 litreye tamamlanacak su
sen nasılsın obezim, daha iyisindir inşallahBugünku menüm
Sabah 11.00
Menemen, peynir, zeytin, turp, bir dilim ekmek
Ara: elma
Ikindi 17.30
Iki kepçe çorba, karnabahar
Akşam
Peynir, altınbaşak
Su: iki litre
Spor: yok
bu nasıl menü kızdaha doğrusu menü nerde.
tüm gün aç mıydın, uyuyo muydun? bugünün bi açıklamasını istiyorum canım
diyettesin ve bir tabak makarna + gözleme..
hani kahvaltı ve diğer öğünler
Menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
Ara kuru üzüm 10 findik
Öglen 1 tabak fasulye 1 kase cacik
Ara 1bardak süt 3 hurma
Aksam 1 tabak pirasa 1 kase yogurt
Ara 1 kepekli grisini
Su 2.5
Spor yarim saat yürüyüş
zaten kiloyu koruyabilmek için 5 yıl boyunca aynı kiloda kalmak gerekiyormuşyine verirsin. ben de kaç yıl önce 65 e inmiştim düzenli diyetle. 60 tı hayalim ama olsun dedim. azcık koruyayım yine devam ederim dedim. 1-1,5 yıl en fazla 68-69 oldum. sonra 7 ler geldi anlamadım. ve sonra 80 ler….. nasıl geldi ben şok.... insan gerçekten anlamıyor.
hadi hepsini geç... geçen aylarda 77 ye indim ve sonra kaç kere 80 e çıkıp 79 a 78 e ama ertesi haftalar hemen 80 lere yeniden.... kızdığım nokta daha aşağıya inemesem bile bari 77-78 de kalaydımve biliyor musun şu an 77-78 e acilen ihtiyacım var. geçen yılbaşında biri mont biri uzun kaban şeklinde iki adet dış giyim aldım. hem de çok beğenerek. biraz dar almıştım veririm diye. şimdi giyemiyorum onları önü çok zor kapanıyor olmuyor. onları geçen kış giyemedim. bu kış mutlaka giyeceğim
çok zaman kaybettim. bazen bu beceriksizliğime ve iradesizliğime ağlayasım geliyor
dün terslik oldu. kahvaltı götüremedim. öğlen dışarı çıkamadım sipariş de veremedim toplantı gelen giden vs. o yüzden sabah ve öğlen börek yedimakşam da köfteli lebbeniye çorbası ve karnabahar köftesi yedim az yoğurtla. yazmak istemedim açıkçası. dünkü menüm bu
canım şu an kaç kiloydun sen ve boy kaç?
fatmam çok geçmiş olsun canım
peki şimdi acıkmadın mı? ara öğün yoğurt meyve bi şi yemedin mi? çok az bir gün için yediklerin, güçsüz düşersin.Şimdi 16.00a kadar uyuduk hani benim oglanla sabah 6da yattık şırup verdim demiştim ya. Ayrıca da alerjisi oldugu için makarna pilav vs. Ara sıra yiyorum ama bu sefer abartmadım kğçük bir tabak ve gözlwme dedigim de hazır yufka ince bşr parcasını ısıttım az yap ile yedim. 15 dakika da yürüyüş yaptık.normalde sebze+bakliyat ile besleniyoruz ama buhun acil hızlı hızlı bunları pişirdim gece plöadan parka ywtişmek için 3 litre de su
Antepia27 huuu huuu rakibem neler yaptın
Bir haftayı geride bıraktık
Yarin inşallahh güzel eksiler goruruz ikimizde
Benimki 100 gr fazla olabili
Yoğurt yemek neredeee . alerji. Ama elma yiyebiliyorum meyvelerden sadece. Onu da canım istemiyor şu an. Su tok tutuyor sanırsam. Zaten ders çalışacağım kafayı ona verince yemek gelmez aklımapeki şimdi acıkmadın mı? ara öğün yoğurt meyve bi şi yemedin mi? çok az bir gün için yediklerin, güçsüz düşersin.
Düne göre daha iyiyim monim.diete devam ama spor yapamadım maalesefsen nasılsın obezim, daha iyisindir inşallah
Tebrik ederim kuzumseaBahAR
Zre_ 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 5,6
Nisan / 1,9
Mayıs / 2,2
Haziran / 0,8
Temmuz / 0,7
Ağustos / -1,2
Eylül / 3,4
Ekim / 1,2
Kasım / 3,8
Aralık / 2,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (559. Etap) ( 107,5 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 86,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,26% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 493 )
Bilgi:
Sevgili Zhre_ 28 Şubat 2018 tarihinde (595. etap) deneme sürecine alınmış ve 561. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 20,7 kilo vererek ve 87 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 69 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 87 olarak revize etmiştir.
10. TakımdanZre_ 42 haftada 20,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Monicim ekimde aynı durumdaydimzaten kiloyu koruyabilmek için 5 yıl boyunca aynı kiloda kalmak gerekiyormuş6 7 ay 80 82 arası kaldım hiç 85 üstüne çıkmamıştım ne olduysa birkaç ay içinde oluverdi şaka gibi yeminle
geçen kış 2 tane kap almıştım ve çok severek giydim. hatta bu kış daha zayıf olup onlar büyük gelecek giyemeyeceğim için üzülüyordum. çok zor bulmuştum beğendiğim yegane şeylerdi, bu sene ikisine de giremedimşu an neredeyse hiç kıyafetim yok gibi bi şi, tüm büyükleri dağıttım bir daha kilo alırsam çuval giyerim artık demiştim. nasıl tekrar bu hale geldim ve bunları yazıyorum inan bilmiyorum.
Bi makarnayla nasıl emziriyorsun, su içmesen demek çocuk aç kalcakYoğurt yemek neredeee . alerji. Ama elma yiyebiliyorum meyvelerden sadece. Onu da canım istemiyor şu an. Su tok tutuyor sanırsam. Zaten ders çalışacağım kafayı ona verince yemek gelmez aklımabu arada tekrar sorayım gözden kaçtı herhalde. Tartı fotosu yolluyor muyuz yarın
Hedefim özel bir menümü uyguluyorsun ? Bugun neysede dün ne etmişsin öyle aç aç , hani yiyip kilon gidiyordu önceki hafta ? Niye böyle bir yol seçtin?DÜNKÜ MENUM
SABAH
1 yumurta
ÖĞLEN
1 kofte
İKİNDİ
1 sütlü kahve
AKSAM
1 köfte 3 yer elmasi
GÜN BOYU
1 beyaz çay 1 maden suyu
SPOR
Yok
Bugünkü MENUM
SABAH
9yk yumurtali yufka.5 zeytin.yeşillik .1 tk bal
ÖĞLEN
1 kase sütlü bulgur çorbası. Az tursu
İKİNDİ
1 bardak süt ile kahve
AKSAM
50 g. Tavuk siş. 1 bardak ayran.1 yk pilav. 3 yk rus salatası
GÜN BOYU
1 maden suyu.1 beyaz çay. Türk kahvesi
SPOR
Spor yok
@gezegenfezaaeben
Rabbım esirgesin hemşom ...Hastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?