Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin

Sağol canım benim

Amin ablam çok korktum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere bi daha yaşatmasin

Amin canım

Anladım canım afiyet olsun

Ben de menü yazayım saat : 17.00
1 tabak makarna
1 gözleme
2 litre su...
Bu kadar
Gece 00.00a kadar 3 litreye tamamlanacak su
bu nasıl menü kızdaha doğrusu menü nerde.
tüm gün aç mıydın, uyuyo muydun? bugünün bi açıklamasını istiyorum canım
diyettesin ve bir tabak makarna + gözleme..
hani kahvaltı ve diğer öğünler

Şimdi 16.00a kadar uyuduk hani benim oglanla sabah 6da yattık şırup verdim demiştim ya. Ayrıca da alerjisi oldugu için makarna pilav vs. Ara sıra yiyorum ama bu sefer abartmadım kğçük bir tabak ve gözlwme dedigim de hazır yufka ince bşr parcasını ısıttım az yap ile yedim. 15 dakika da yürüyüş yaptık.normalde sebze+bakliyat ile besleniyoruz ama buhun acil hızlı hızlı bunları pişirdim gece plöadan parka ywtişmek için 3 litre de su

Afiyet olsun canım güzel bir gün gecirmissin

zaten kiloyu koruyabilmek için 5 yıl boyunca aynı kiloda kalmak gerekiyormuş 6 7 ay 80 82 arası kaldım hiç 85 üstüne çıkmamıştım ne olduysa birkaç ay içinde oluverdi şaka gibi yeminle
geçen kış 2 tane kap almıştım ve çok severek giydim. hatta bu kış daha zayıf olup onlar büyük gelecek giyemeyeceğim için üzülüyordum. çok zor bulmuştum beğendiğim yegane şeylerdi, bu sene ikisine de giremedimşu an neredeyse hiç kıyafetim yok gibi bi şi, tüm büyükleri dağıttım bir daha kilo alırsam çuval giyerim artık demiştim. nasıl tekrar bu hale geldim ve bunları yazıyorum inan bilmiyorum.

peki şimdi acıkmadın mı? ara öğün yoğurt meyve bi şi yemedin mi? çok az bir gün için yediklerin, güçsüz düşersin.

Antepia27 huuu huuu rakibem neler yaptın

Bir haftayı geride bıraktık
Yarin inşallahh güzel eksiler goruruz ikimizde
Benimki 100 gr fazla olabili

İnşallah canım güzel kilolar veririz
Yarın gerçekten çok merak ediyorum
Güzel bir hafta geçirdik keyifli bir yarıştı canm
Tabii seni yenersem daha keyifli olur

seaBahAR

Zre_ 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 5,6
Nisan / 1,9
Mayıs / 2,2
Haziran / 0,8
Temmuz / 0,7
Ağustos / -1,2
Eylül / 3,4
Ekim / 1,2
Kasım / 3,8
Aralık / 2,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (559. Etap) ( 107,5 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 86,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,26% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 493 )

Bilgi:
Sevgili Zhre_ 28 Şubat 2018 tarihinde (595. etap) deneme sürecine alınmış ve 561. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 20,7 kilo vererek ve 87 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 69 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 87 olarak revize etmiştir.

10. Takımdan Zre_ 42 haftada 20,7 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

peki şimdi acıkmadın mı? ara öğün yoğurt meyve bi şi yemedin mi? çok az bir gün için yediklerin, güçsüz düşersin.
Yoğurt yemek neredeee . alerji. Ama elma yiyebiliyorum meyvelerden sadece. Onu da canım istemiyor şu an. Su tok tutuyor sanırsam. Zaten ders çalışacağım kafayı ona verince yemek gelmez aklımabu arada tekrar sorayım gözden kaçtı herhalde. Tartı fotosu yolluyor muyuz yarın

Tebrik ederim kuzum Zre_ bu ilk mezuniyetin bak ikinci için hemen başlıyorsun bırakmadan tamam mi

Monicim ekimde aynı durumdaydim

ilkbaharda 73 kilo olduğumda büyük olan her şeyimi atmıstım.kilomu koruyamayıp tekrar obezliğe geçince kaldım mı dımdızlak ortada.üzerime geçirecek hicbir şeyim yoktu.inat ettim bir kapla gezdim durdum, bir şey almadım kendime.şimdi hepsine giremesemde yarısına girebiliyorum kıyafetlerimin.buna da şükür..

Bi makarnayla nasıl emziriyorsun, su içmesen demek çocuk aç kalcak babaanne olarak kaynanalık yapayım:))
kuzum güçsüz kalma da aman
tartı fotosu zorunlu değil, isteyen ekleyebilir.

Hedefim özel bir menümü uyguluyorsun ? Bugun neysede dün ne etmişsin öyle aç aç , hani yiyip kilon gidiyordu önceki hafta ? Niye böyle bir yol seçtin?

Rabbım esirgesin hemşom ...

Kızlar merhaba menü bildiriyorum

Sabah kahvaltısı
Yulaf unlu krep
İki ince dilim süzme peynir
5 yeşil zeytin
İki çeri domates

Öğlen yemeği
Bir tabak yoğurtlu karnabahar ve brokoli

Akşam
İki kaşık tavuk sote
Üç kaşık yoğurt
Top peynirli Bol salata (4 tane top peynir yedim)

Ara
2 tane hurma topu (kakao hurma yulaf ile kendim yaptım)
Sade Türk kahvesi

Su 1,5 litre
Spor
45 dakika pilates
20 dakika yürüyüş bandı (tempolu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…