- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahHastanede yatıyorum monimağir düşük tehlikesi varmiş dün bi kanama geçirdim baya bi yoğundu pihtiliydi ama RABBIME şükürler olsun bebeğimde bende iyiyim yataktan kaldırmıyorlar tuvalette dahil olmak üzere nolur bana dua edin
Baktirdim ablam pek iyi konuşmadı ameliyat der kesin nodullrr büyümüş diyetisyenede gorundum liste verdi ona göre baslicam yeni diyete kan verdim ultrason verdi gidicemgüzel sonuçlarla gel inşallah
gitmişken diğer kan tahlillerine ve vitaminlerine de baktır canım.
Aç kalmaz merak etmeyin çok şükür süt şelaleBi makarnayla nasıl emziriyorsun, su içmesen demek çocuk aç kalcakbabaanne olarak kaynanalık yapayım:))
kuzum güçsüz kalma da aman
tartı fotosu zorunlu değil, isteyen ekleyebilir.
Hay maşallah monimBenim torunum da 21 aylık, mart 12 doğumlu.
Benim oğlumda 8 mart doğumlu 25 aylık, ay pardonuzuuuuuunca tedaviden sonra bende kilo verdikten sonra hamile kalmistim insallah sende hayırlısıyla kilo verdikten sonra evlat sahibi olursun Allah tüm evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Yaaaa bizimkide 1 mart doğumlu
Bugün bende çok acıktım doymak bilmedim hafif şeylerle geçiştirmek istedim.Ama tatlı krizini yenemedim kalın bir dilim yaş pasta yedim uff yaa kaç aydır böyle bişey yapmıyordum.Ben bugün cok fenayim güne aşırı aç uyanarak başladım asla doymuyorum suanda bile cok açın neden böyleyim bilemiyorum Allahm yardim et diyetimi bozmak istemiyorum kurallarım disina cikmak istemiyorum
Sende aynı şeyi yazmışın kaptanım geçmişi yeni okuyunca şimdi gördüm.Ne yedim de oldu bilemedimkuşum, kan şekerini oynatacak bir şeyler yediysen olur. insülin direnci var mıydı ?
Geçmiş olsun habibemKaynim ameliyat oldu bizde kaç gündür kayananmla ona bakiyoz sürekli buzla tanpon yaptik gece gündüz başında bekliyoruz bugün daha iyi sanki.gözleri sis mor hala
Bir kilo aldıysan yine iyi habibemoni ablam liste vermiyorum zaten costum bugün duyetistenin listesine baslicam kesin bir kilo aldım kaynanam geldi habire hamur isi
Sarada hep söyler.Ama ne hikmetse açken hiiiçç aklıma su gelmiyoraçlık hissedince su iç, 10 ar dakika ara ile iş e yarıyor.
Tşk fatma inşallah rabbim sizede göstersinAyy saram geçmis olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Tetikleyen neymiş canim
Aylinim mezuniyet in hayırlı olsun canım
Teşekkürler canım
Öksürük ten yatamadım doğru durdür canım bugün sabah spora gidemedim
Dualarımız seninle canımAminnn ablacım dua edin bana
Ben kaçırdım heralde.Teşekkürler canım kaptanim
Vuhuuu zehra 20 kilo vermişsinya gıı, helâl sana@seaBahAR
@Zhre_ 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 5,6
Nisan / 1,9
Mayıs / 2,2
Haziran / 0,8
Temmuz / 0,7
Ağustos / -1,2
Eylül / 3,4
Ekim / 1,2
Kasım / 3,8
Aralık / 2,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (559. Etap) ( 107,5 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 86,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,26% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 493 )
Bilgi:
Sevgili Zhre_ 28 Şubat 2018 tarihinde (595. etap) deneme sürecine alınmış ve 561. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 20,7 kilo vererek ve 87 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 69 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 87 olarak revize etmiştir.
10. Takımdan @Zhre_ 42 haftada 20,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Geçmiş olsun canımBaktirdim ablam pek iyi konuşmadı ameliyat der kesin nodullrr büyümüş diyetisyenede gorundum liste verdi ona göre baslicam yeni diyete kan verdim ultrason verdi gidicem
Tecrübe edince yaz mutlakaSarada hep söyler.Ama ne hikmetse açken hiiiçç aklıma su gelmiyorAma bundan sonra kesinlikle dikkate alıcam,bide gezonun dediğini denicem mutlaka kulak memesini sıkmayı
Ayy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artıkBenim oğlumda 8 mart doğumlu 25 aylık, ay pardon25 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?