Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugün hurma topları yaptım canım on tane hurmayı suda ıslatıp ezdim içine kakao ceviz ve yulaf koydum yuvarlayıp kakaoya buladım inanılmaz bişey oldu kahvenin yanında iki tane yedim bağımlısı olacağım galiba tavsiye ederim

Günaydınlaarr

Kilo bildirimi
Geçen hafta Kilo: 62.60
Bugün: 60.60
Fark: 2
Yüzde: 3.1

Şu gramlarla başım resmen dertte tamam kilo veriyorum kaç haftadır o gramdan düşmüyorum ya da almıyorum her hafta kilo düşüşü var ama gramda değişiklik yok. hep .60 gram şeklinde devam ediyor

Ben kaçırdım heralde.
Fatmam neyin var? Geçmiş olsun

Soğuk algınlığı canım çok teşekkürler

Canım bu kadar az kiloda bu kadar vermissin süper

Ayy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artık
Ay göreceksiniz o günleri sana ve kucuk bebegi olankara bir abla tavsiyesi -zira şimdi keşke diyorum -güzel güzel giyin ve çocuğuna fotoğraf cektir bol bol hatta hiç erteleme çıktısını al.çocuklar küçükken sürekli ev modundan cikanadigim için fotoğraflara çıkmadım olan fotoğraflar de telefobdan silinmiş.bir kaç foto ile idare ediyorum.inanın o huysuz hallerini bile ozleyeceksiiiiin

moni cim ya benim başlangıç kilosu 68 li bir şeydi sende bakmıştin .Ya hani onu düzeltebilir mısın lütfen

82.5 dim p.tesi canm halbuki yazin bende 70lerdeydim boyum da 1.58 felan
Canm öglen pogaca yemissin keske aksama ekmek yemeseydin
Afiyet olsun canım güzel bir gün gecirmissin
Sagol tatlm
Hepimiz ayni seylerden geciyoruz monicim pes etmek yok tam gaz yola devam yaza hepimiz çıtır olacagiz insallah

Benim oğlumda 8 mart doğumlu 25 aylık, ay pardon 25 yaşında
Ahahahahhahah
Valla menümü yazdim belki görmüşsünüzdür yani insülinle oynayacak hic birsey yapmadim ama müthiş açlık yasadim gece actim ya sabahta tabi daha cok aclikla uyandim sabah yaptığım kahvaltida beni kesmedi yaa keske pasta yemeden kulak memeni sıksaydın gezegenfeza demisti sanki bende de ise yaradı denedim de.. birde ise yarayacagina inanarak yapmak lazm bence

Kız merve her hafta 2 kilo verip hep .600 lü diyemi yakınıyorsun tam kötekliksin ha

Yaaa bende deneyem bari
Masallah mervecm hedefin kacti ? O güzel menü ve sporlarla sonuç bu iste helal olsun

Yaa evet herkes ayni seyi diyor inan gecen seneki hallerini bile özlüyorum
Gunaydiiiiin

Geçen hafta : 76.1
Bu hafta: 73.8
Fark :2.3 kg
Yüzde : -% 3.02

moni

Tebrikler süpersin

Hayırlı cumalar efenim
Hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…