Ben hep kendim icin benim karnim degil gözüm aç diyorumkarın açlığı değil ruh açlığı benimkiyoksa açlıkla tokluk arası bir lokma ekmek ruhumuz aç. doymak bilmiyor
Canm senin icinde cok zor degil mi ne zaman sütten kesmeyi düşünüyorsunEvet maalesef. Sadece siyah zeytin yiyebiliyoruz. Gecen sene total ıge seviyesi 467 di. Yeşil zeytin domates de yiyebiliyorduk bu sene maalesef total ıge 1368 ye fırlamış onlar da dokunıyor artık .biz de mecburen patates yiyoruz bi haşla bi kızart falan
Choreme den giriyorm benkızlar siz kk ya explorer den mi yoksa chrome den mi giriyorsunuz?
çok sağol canım inşallah...haklısın ben de düzenimi kurmaya çalışıyorum desteğinizle. .Obezzto seni gözüme kestirdim bu hafta benimle yarışa ne dersin
Ahahahah bende o kadar diyet yaptigim halde gecen hafta artik yeter yeniden baslayaym dedim 81.5 le baslayip diyetimi 82.5 le bitirdimburasi gerçekten insani motive ediyor
Canm öglen cok az yiyip aksama patates yemissin neden öyle oldu
Masallah
Helal sanaikili rakamlarin hayirli olsun az daha güzel menülerle gel bak yakinda 8leri nasil göreceksin aksamlari patates yeme olur mu tatlm bide sen iki ögün besleniyorsun ya sabah gec yiyorum diye öyle yapiyorum demistin şöyle yap istersen ben sabah gec yiyince kahvalti ara ara aksam yapiyorum hem sürekli metabolizma çalışıyor hemde daha tok oluyorum tavsiye ederim canm tekrardan tebrikler
moni M: S: 418P +120p +60p + +40p +180p + +180p @sara_28 M: S:440P + +180p + +260p + + + Antepia27 M: S: 510P + + +150p + +360P + + @Pamukprncess M: S: 0P + + - + - - - @ozlemkartal M: S: 0P - - + + + - - @obezztoM: S: 400P - + +70p +330p + - + 60kiloyum M: S: 1095P +105p +300p + +180p -180p -180p +150p @EfserM: S: 180P + + + +180p + + + @phalanx M: S: 0P + + + + + - - @hedef56M: S: 1083P +300p +360p +180p + +243p + + Wydra M: S: 1790P +80 p +338p +355p +467p +130p +265p +235p gezegenfeza M: S: 0P - - - - - - - @divinity M: S: 0P + - - - - - - @Ya habibi M: S: 0P - - - - + - - @krankenschwester M: S: 0P - - - - - - - @gulsahhh01 M: S: 540P +180p + +180p + +180p + + @optumkibbyeM: 180P + +90p +90p + - + - @Esmahan38 M: 195P +50p m m m +60p +85p + @Musabinannesi M: S: 0P - - - - - - - S: 320P + + + + +40 p +40 +240p GIDI M: S: 585P + +135p +360p +90p + + + @april1109 M: S: 0P - - - + + - -
[th]21-27 ARALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td]@IKokunhuzur M:[/td]
Basla basla spor yapmak vok faydali oluyor hem dinc hem saglikki hem de kilo veriyonben de akşam leslie lerime başlasam çok iyi olacakhala tembellik ediyorum üşeniyorum halbuki geçen yıl yaptığım dönemde çok faydasını gördüm
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menu veriyorum
1.ogun
1 dlm esmer ekmek rusenli yaziyor dü
Yumurta
Domates
Zeytin
1 tane mercimekli köfte
Ara
3 ceviz
3 kayısı
Akşam
Karnıyarik
1.5 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
4-5 tane yer fıstığı
Spor
30dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
30 dk kardio
300 puan
Salida 360 puan
moni canım yarım dlm ekmek kaçırdım kusura bakma
Çok Kutlarım canım SüpersinizBasla basla spor yapmak vok faydali oluyor hem dinc hem saglikki hem de kilo veriyon
evet hem kilo vermeme yardımcı olmuştu hem de vücudum sıkılaşmıştı. çok iyiydi. bakma sonra bıraktım ve de yedim verdiklerimi geri aldım.Basla basla spor yapmak vok faydali oluyor hem dinc hem saglikki hem de kilo veriyon
Canım çok Tebrikler. .çok yol kat ettiğin içinNenM ye ek 2 ceviz
Canım çok Tebrikler. .çok yol kat ettiğin için
Ayşem etiketin çıkmamış bildirim gelmedi okuyamadım canım şimdi alıntılatda gördüm. Evet isterim menü listesinde olmak ,sana zahmet olmazsa
Çok Kutlarım canım Süpersiniz
Sporda yarışabilirim seninle bu hafta
evet hem kilo vermeme yardımcı olmuştu hem de vücudum sıkılaşmıştı. çok iyiydi. bakma sonra bıraktım ve de yedim verdiklerimi geri aldım.
Hepimizi terketti hatunsen bu ara benlen pek ilgilenmiyon
Yaşasın, yarış var yine. Kimi tutsam acaba
E anlaştık o zaman. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?