Merhaba kızlar
Spor yapamamak beni depresyona sokuyor. Günde 4 saat spor yapardım ve yorulmazdım. Yeniden koşmak istiyorum keşke normal doğum yapsaydım.
Eksik menüler gelsin
[tr][/tr][tr][/tr]
moni + . . . . . . @sara_28 + . . . . . . @Antepia27 +300p . . . . . . Pamukprncess +120p . . . . . . @ozlemkartal - . . . . . . obezzto - . . . . . . @60kiloyum +240p . . . . . . @Efser + . . . . . . @phalanx - . . . . . . hedef56 +210p . . . . . . Wydra +240p . . . . . . IKokunhuzur + . . . . . . @esmerm91 +90p . . . . . . @Ya habibi - . . . . . . @gulsahhh01 . - . . . . . @optumkibbye + . . . . . . @april1109 + . . . . . . @GIDI +90p . . . . . . @Baby cat -80p . . . . . . @aeben + . . . . . . @Esmahan38 +65p . . . . . . @miyaww__ - . . . . . .
[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
+50 squatBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Maydonoz
2 çeri domates
Bir büyük dilim tam Buğday ekmeği
Ara
Bir elma
Öğlen
Ton balıklı salata
Ara
Sade maden suyu
Akşam yemeği
Fırında;
1 tane tavuk baget
Mantar
Yeşil biber
Bir çeri domates
Birkaç tane biber turşusu
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Su çok az içtim
Spor
1 saat zumba
50 mekik
Kardiyo programı var telefonumda. Ondan yapacağım artıkSalçalı olunca kalori 300-400 civarına geliyor bu yüzden de kardiyo tavsiye edebilirim. Gerçi ne sıklıkla spor yaptığını bilmiyorum hiç kardiyo çalışmadıysan ve yaparsan yarın hamlarsın büyük ihtimalle
Kardiyo programı var telefonumda. Ondan yapacağım artık
Günde 4 saat spor mu??Merhaba kızlar
Spor yapamamak beni depresyona sokuyor. Günde 4 saat spor yapardım ve yorulmazdım. Yeniden koşmak istiyorum keşke normal doğum yapsaydım.
Dimi aynen. Hatta yarın hiçbir şey yememeyi düşünüyorum salata hariç ancak gideraynen telafi edersin yarın da salataya ağırlık verdin mi tamamdır
Dimi aynen. Hatta yarın hiçbir şey yememeyi düşünüyorum salata hariç ancak gider
Kondisyon bisikleti olan var mı arkadaşlar. Ben eliptik sevmediğim için düz aldım.
Benim kullandıgımdan cok tercih etmiyor kimse hep eliptik alıyorlar. Onu da ben sevmiyorum ama acaba yanlış mı yaptım dedim bugün geldi siparişim bi heves kurduk 25 dk kullandım. Şu an kortizon serum tedavim devam ediyor diye kendimi durduruyorum çok yormamak adına. Şimdilik günde 15 dk dan fazla ne kadar yaparsam karBilmiyorum galiba yok kondisyon kullanana rastlamadim sanirim tabi gozden kacirmis da olabilirim
Başınız sağolsun kuzum, rabbim ailesine sevenlerine sabır versin.Komşumuzun oğlu çok sevdiğimiz bir insan bugün şehit olmuş çok üzgünüm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum bugün menü falan yazamayacam
Benim kullandıgımdan cok tercih etmiyor kimse hep eliptik alıyorlar. Onu da ben sevmiyorum ama acaba yanlış mı yaptım dedim bugün geldi siparişim bi heves kurduk 25 dk kullandım. Şu an kortizon serum tedavim devam ediyor diye kendimi durduruyorum çok yormamak adına. Şimdilik günde 15 dk dan fazla ne kadar yaparsam kar
hepsi olacak canım, sabırMerhaba kızlar
hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaştırıcaz senimoni çok teşekkür ederim grubunuza çağırdığın için. Kendimi tanıtayım 36 yaşındayım 154 boyund 53-54 kilo civarındayım. Şu an kortizon alıyorum yüksek dozajlı. iki gün sonra bitecek insallah. Diyete başlamak istiyorum. Gün içerisinde düzenli menü oluşturamıyorum bunu kazanmak için gruba katıldım. Şu an evde kondisyon bisikletim var. Her gün yarım saat ya da haftada 4-5 gün 45-60 pedal çevireyim. Kurallara bakacağım. İnşallah yarın başlangıç kilomu belirleyeyim gerçi kortizon şişkinliği var yüzüm şişti ama olsun bu noktadan başlıyorum. Helpp me plss 2015 civarı 48 kilolara düşmüştüm hatta 46 kilo ile gruptan mezun olmuştum. Yani tecrübem var. Ama kalori şey yiyeceğim inadım çok. Hedefim yine 46 şeklinde eğer sakıncalı olursa 47 de bırakacağım.
Bugünkü menüm
Sabah
Kepek ekmekli kaşarlı tost
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 mandalina
1 muz
Ara
1 bitki çayı
Öğle
1 yarım ekmek tantuni
Ara
7-8 çiğ badem
3 parça bitter çikolata
Akşam
1 bardak form çay
Spor
25 dk kondisyon bisikleti
Su :
3,5 litre
Belki birazdan yine kondisyonda çalışırım. Bu şekilde başlangıç bi menüsü alayım bismillah deyip.
arkadaşlar zaten söylemiş.Hanımlar maalesef 1 tabak makarnayı gömdüm dayanamadımmmm şimdi hangi sporu kaç dakika yapmalıyım tecrübeli arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?