Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Birara psikologa gittim duygusal açlık mi diye fakat bana bildiğimden farklı bişey demedi
kuşum o bende de var maalesef ama bi şekilde dizginlemeliyiz. insülin direnci zaten başımın derdi yıllardır, bu ara içemiyorum bin tane ilaç içtiğim için o yüzden kilo veremiyorum. lütfen aksatma ki kilo verebilesin.
bir daha asla 3 lü rakam görmeni istemiyorum
hatırım için kuzum

Nasıl bir acı tarifi bile yok. Rabbim sabır versin

Menuyemi gülsem, senin cevabinami bilemedim.

:) ay bizimkilere karnabahar pilav makarna yaptım .tadına bakem derken löp gitti pilav. Aynen ekmeği boş boş yedim malum oğlan benim tankları boşaltınca acıktım :)
Kusura bakma canım istemsiz güldüm. Sabah karbon, öğle karbon, akşam karbon.
Hiç Normal bisey yok.
Ama senin durumda normal deyil. Allah şifa versin

Komşumuzun oğlu çok sevdiğimiz bir insan bugün şehit olmuş çok üzgünüm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum bugün menü falan yazamayacam

Ben 51 yaşımdayım kilom 108 ev hanımıyım sizlerinde desteğiniz ile kiloları vermek istiyorum​

Hoşgeldin canım İnşallah hep birlikte vereceğiz bu kiloları

memnun oldum üyeliğim yeni ilk hedef kilo 89

Aaa menimde ilk hedefim 89

Tamam canım akşamı almamıştım şimdi gidip içiyorum

Supermis

Ayy canım kaptaniminsallah
Şuanda okadar acıktım ki yemem ama uyuyayım sonra uyanıp gece 2-3 buzdolabı bin başındayım önceden fırının üstündeki tencere yıl bitirdim sabaha kadar şimdi ekmek peynir zeytin ama çok şükür kalmadı canım
Eskiden olduğu gibi değilim inşallah tamam en bitecek

Yarın ne pişireceğim yazıyımda, ne yemem gerekiyor diyin hele.

Ayran çorbası
Et, patlıcan, biber şiş ( tereyağ ve sıvı yağda kizartacam)
Içli köfte
Fırında kremalı kaşarlı karnıbahar
Köfteli mantar
Yoğurtlu patates
Pilav
Börek
2 çeşit salata

Umarım gece yeme atakların biter.

Menuyemi gülsem, senin cevabinami bilemedim.
Aah ah benim menüm böyle maalesef arkadaşım ne yapayım .keşke biz de yiyebilsek köfte yoğurt.domates salatalık peynir sucuklu yumurta, normal yumurtaya da razıyım ama daha vaktimiz var .5-6 yaşlarında hafifleyince yedirebileceğim inşallah.
Ben de üzülüyorum tabi mesela kahvaltıda bi gün patates kızart, bir gün haşla bir gün kavur ,döndür döndür yap. Ara sıra krep yapıyorum degişiklik olsun diye. Un helvasını çok seviyor un helvası yapıyorum. Ama şöyle vitaminli yararlı bişeyler yediremeyince tabi insan buruk oluyor ama olsun Rabbim dermansız dert vermesin en azından geçeğini biliyoruz inşallah . ay dert köşesi gibi oldu :)

Insanın kendi başına ne gelirse gelsin bi şekilde idare ediyor da, küçücük yavruların ufacık bi yerine bisey olsa üzüntü kat kat artıyor. Allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…