Baha kadar tek ayak üstünde durHanımlar maalesef 1 tabak makarnayı gömdüm dayanamadımmmm şimdi hangi sporu kaç dakika yapmalıyım tecrübeli arkadaşlarr
kuşum o bende de var maalesef ama bi şekilde dizginlemeliyiz. insülin direnci zaten başımın derdi yıllardır, bu ara içemiyorum bin tane ilaç içtiğim için o yüzden kilo veremiyorum. lütfen aksatma ki kilo verebilesin.Birara psikologa gittim duygusal açlık mi diye fakat bana bildiğimden farklı bişey demedi
Bugün geçti artık, bidahasina tek yumurta sarısı yerimeger beyazını sevmiyorsan 2 yumurta sarısı tüketme derim zira protein değil yağ almış olacaksın.
Ellerine saglik
Aradaki fark ne, resim atarmisin. Bende bisiklet varda hangisi bilemedim şimdiKondisyon bisikleti olan var mı arkadaşlar. Ben eliptik sevmediğim için düz aldım.
HosgeldinizBen 51 yaşımdayım kilom 108 ev hanımıyım sizlerinde desteğiniz ile kiloları vermek istiyorum
Nasıl bir acı tarifi bile yok. Rabbim sabır versinSağolun kızlar evet çığ faciasında şehit düştü annesi kızkardeşleri perişan kelimelerin bittiği yerdeyiz çok acı bir durum çoook sevdiği kızda komşumuz Mart ayında nişanlanacaklardı kız kafayı yiyor
Menuyemi gülsem, senin cevabinami bilemedim.kuzum ne diyim bilemedim
her şeyi geçtim de 2 şeyi sorayım.
1 .) 16 daki 2 dilim ekmeği boş boş mu yedin?ne gerek var sadece ekmek yemeye dicem, alerji vb. şeuler diyeceksin susucam henüz tam çözemedim son gelen üyelerimi.
2.)hadi makarnayı yedin aynı öğünde pilavı neden yedin den önce, aynı öğünde pilavın ne işi vardı
ben susayım
Kusura bakma canım istemsiz güldüm. Sabah karbon, öğle karbon, akşam karbon.:) ay bizimkilere karnabahar pilav makarna yaptım .tadına bakem derken löp gitti pilav. Aynen ekmeği boş boş yedim malum oğlan benim tankları boşaltınca acıktım:)
Komşumuzun oğlu çok sevdiğimiz bir insan bugün şehit olmuş çok üzgünüm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum bugün menü falan yazamayacam
Ben 51 yaşımdayım kilom 108 ev hanımıyım sizlerinde desteğiniz ile kiloları vermek istiyorum
memnun oldum üyeliğim yeni ilk hedef kilo 89
ilacını düzenli kullanmalısın, kullanmazsan böyle ataklar devam edecek ve sen yine kısır döngüye gireceksin
hemen iç canım ilacını öyle yat.
bana söz ver fatmam düzenli kullanacaksın ve gece asla bi şi yemiceksin kalkıpvalla bak hortlar mutfağa dikilirim bide ışığı yakınca beni karşında görme de
günün anlam ve önemini taşıyan resim de geliyo aşağıya:)
kuşum o bende de var maalesef ama bi şekilde dizginlemeliyiz. insülin direnci zaten başımın derdi yıllardır, bu ara içemiyorum bin tane ilaç içtiğim için o yüzden kilo veremiyorum. lütfen aksatma ki kilo verebilesin.
bir daha asla 3 lü rakam görmeni istemiyorum
hatırım için kuzum
Umarım gece yeme atakların biter.Hoşgeldin canım İnşallah hep birlikte vereceğiz bu kiloları
Aaa menimde ilk hedefim 89
Tamam canım akşamı almamıştım şimdi gidip içiyorum
Supermis
Ayy canım kaptaniminsallah
Şuanda okadar acıktım ki yemem ama uyuyayım sonra uyanıp gece 2-3 buzdolabı bin başındayım önceden fırının üstündeki tencere yıl bitirdim sabaha kadar şimdi ekmek peynir zeytin ama çok şükür kalmadı canım
Eskiden olduğu gibi değilim inşallah tamam en bitecek
Umarım gece yeme atakların biter.
Aah ah benim menüm böyle maalesef arkadaşım ne yapayımMenuyemi gülsem, senin cevabinami bilemedim.
Ay bu yazıyı yeni gördüm. Önemli değil tabi bilmeyen bu ne der haklısınKusura bakma canım istemsiz güldüm. Sabah karbon, öğle karbon, akşam karbon.
Hiç Normal bisey yok.
Ama senin durumda normal deyil. Allah şifa versin
Insanın kendi başına ne gelirse gelsin bi şekilde idare ediyor da, küçücük yavruların ufacık bi yerine bisey olsa üzüntü kat kat artıyor. Allah dermansız dert vermesinAah ah benim menüm böyle maalesef arkadaşım ne yapayım.keşke biz de yiyebilsek köfte yoğurt.domates salatalık peynir sucuklu yumurta, normal yumurtaya da razıyım ama daha vaktimiz var .5-6 yaşlarında hafifleyince yedirebileceğim inşallah.
Ben de üzülüyorum tabi mesela kahvaltıda bi gün patates kızart, bir gün haşla bir gün kavur ,döndür döndür yap. Ara sıra krep yapıyorum degişiklik olsun diye. Un helvasını çok seviyor un helvası yapıyorum. Ama şöyle vitaminli yararlı bişeyler yediremeyince tabi insan buruk oluyor ama olsun Rabbim dermansız dert vermesin en azından geçeğini biliyoruz inşallah . ay dert köşesi gibi oldu :)
EvetBu arada pazartesi tartı bildirimi yapılıyor değil mi?
Peki teşekkürler. Ona göre kalkar kalkmaz tartılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?