Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tarçına alerjimiz var . normal su içeceğim artık bugün 4.2ltye tamamlayacagım. Dedigin gibi leslie de yapacagım ama fazla yapmam gerekecek galiba :)
bebeğinin mi alerjisi var canım? emzirdiğin için senin beslenmeni de etkiliyor sanırım.

bol karbonlu ve sporsuz bir menü, nasıl olcak fulyam
dün evdeydim. leslie de yapmaya üşendim. aslında bir başlasam devamı gelecek.

menülerimin tam toplanmadığının farkındayım monim. karbon daha az olmalı evet.
Allah rahmet eylesin. çok üzücü.
Fulyam senin menüler gerçekten çok çeşitli oluyor . Ondan minik bundak minik derken baya kalabalık oluyor .
Bu menüler evde çok çeşit oldugundanmı yoksa sen özelmi yapıyorsun kendine ?
Şöyle düşün ne kadar çok güzel çeşit o kadar çok yeme olarak düşün .
Damak zevkinden biraz feragat etmelisin!
evde olanlar canım. kahvaltıda sürk peynirli salatadan yaptık. zaten sürk peyniri az konuyor. gerisi domates salatalık biber yani.
yemekler de iki çeşit pişer bizde. ama tabi dünden kalan falan olunca onlar da yeniyor. öğle ayrı akşam ayrı oluyor o zaman.
damak zevkini ayarlayabilirim de çok tatsız yavan şeyleri tövbe yarabbim yiyemiyorum. yoksa tabi diyette mantı, pilav yenmez biliyorum.

tamam kuzum sen iyi ol gerisi hallolur

Canım bu kuralları okuyunca insan durumun ciddiyetini anlayıp daha bi hırslı iyi ki varsınız iyi ki burdayım
Yaşım:40 boyum:1.59
Y.asistanlığı okudum ama hiç çalışmadım
Kendi pastane mizde çalıştım üre şu anda çalışıyorum
5.5 yaşında bi oluşum var
Kilo alma hikayem:ilk adetimi olduktan sonra hızla almaya başladım pkk ve insülin direnci oldugumu 20 li yaşlarında anladım.kilomu hep 65 73 aralığında tutabilir yoğun yürüyüş yaparak
Oğlumun dogumundan eve geldiğimde 74 kiloydum cok dikkatli yiyorum kilo verme adına fakat .ilk ay oğlum 500 gr.almış az aldı diye panik oldum ve hemen eşime baklava aldırdım sütüm çoğalsın diye baklavayla başladı herşey
Bi sene sonra 94 ,2 sene sonra 103 ü gördüm.
kilo vermeyi neden istiyorum :
Birincisi dizlerim çok kötü duruma geldi ,nefes darlığı yaşıyorum geceleri kısacası sağlık
Ikincisi fiziksel olarak ;dünya görünümündeyim yusyuvarlak ve acayip bir gıdığım oluştu kısacası cok çirkinleştim .
Genelde esprili ve duygusal biriyim kedim var yürüyüş yapmayı kitap uğramıştı amaokumayı çok seviyorum tesettürlüyüm
daha önce +90 lara ve 2.takıma uğramıştım bir kaç hafta hatırlamıyorum bile
Nick imi burda değiştirdim gıdığımı eriticem anlamında gıdı yaptım.daha önce Burhandı .evliliğim için 35 kilo topiğinde 93 e kadar inmiştim 2 sene oldu heralde
Buraya 102yle başladım
hedef kilom aslında 60 ama 74 dedim ilk etapta

Sağol canım Allah annesine sabır versin gerçekten zor çok zor bir durum az önce tekbirlerle uğurladık mekanı cennet olsun
canım unuttum ben sen giresundaydın de mi? cenaze ordan kalkmış herhalde. 28 yaşındaymış. çok genç. mekanı cennet olsun inşallah.

sende iyiki bizimlesin

Ben olsam öglen köfteli mantar ve bir salata aksamda ayran çorbası ve salata ile günümü kapatırdım

moni dün aksam ugrayamadim özür dilerim midem cok agriyor iki gündür
Dünkü menüm Sabah
1 yumurtada
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara 3 gün kurusu
1 kase yogurt
Öglen 3 minik but
2 kasik bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt
3 hurma
Aksam 2 kepce mercimek çorbası
1 kase yogurt
Su 2 litre
Spor mide agrisindan yapamadım affola

Evet zaten menülerin başına alerjik anne diye yazacağım artık :)

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…