Mekanı cennet olsun insallah
bebeğinin mi alerjisi var canım? emzirdiğin için senin beslenmeni de etkiliyor sanırım.Tarçına alerjimiz var . normal su içeceğim artık bugün 4.2ltye tamamlayacagım. Dedigin gibi leslie de yapacagım ama fazla yapmam gerekecek galiba :)
dün evdeydim. leslie de yapmaya üşendim. aslında bir başlasam devamı gelecek.bol karbonlu ve sporsuz bir menü, nasıl olcak fulyam
Allah rahmet eylesin. çok üzücü.Sağolun kızlar evet çığ faciasında şehit düştü annesi kızkardeşleri perişan kelimelerin bittiği yerdeyiz çok acı bir durum çoook sevdiği kızda komşumuz Mart ayında nişanlanacaklardı kız kafayı yiyor
Fulyam senin menüler gerçekten çok çeşitli oluyor . Ondan minik bundak minik derken baya kalabalık oluyor .
evde olanlar canım. kahvaltıda sürk peynirli salatadan yaptık. zaten sürk peyniri az konuyor. gerisi domates salatalık biber yani.Bu menüler evde çok çeşit oldugundanmı yoksa sen özelmi yapıyorsun kendine ?
Şöyle düşün ne kadar çok güzel çeşit o kadar çok yeme olarak düşün .
Damak zevkinden biraz feragat etmelisin!
moni güzeller güzeli monişim bugünkü sporuma 25 mekik ve 50şerden 50+50 100 simit bölgesini eritme hareketi ekledim. İstersen 00:00ı geçtiği için pazar gününe de katabiliriz.
tamam kuzum sen iyi ol gerisi hallolurMoni cim bu yarışma işi çok güzel ama benim durumumu biliyosun bu ara yoğun bir şekilde kortizon kullanıyorum buna haşimatoda eklenince kilo vermem durabileceği gibi 2 yada 3 kilo alabilirmişim doktorumun ve diyetisyenimin dediğine göre o yüzden bu yarıştan beni muaf tutmanı istesem yanlış anlamazsın değilmi en azından iki hafta ilaçlarım bitene kadar olurmu
Ha ben diyetime sporuna devam edecem menümü yazacam sizin yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum inşallah kilo almam sabit kalmayada razıyım hatta kilo bile verebilirim bellimi olur ama yarışmak benim için adil olmayacak ne dersin
moni
Canım bu kuralları okuyunca insan durumun ciddiyetini anlayıp daha bi hırslı iyi ki varsınız iyi ki burdayımYeni gelen kızçelerimmin aşağıdakileri okumalarını ve anketi dokdurmalarını rica ediyorum.
Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
canım unuttum ben sen giresundaydın de mi? cenaze ordan kalkmış herhalde. 28 yaşındaymış. çok genç. mekanı cennet olsun inşallah.Sağol canım Allah annesine sabır versin gerçekten zor çok zor bir durum az önce tekbirlerle uğurladık mekanı cennet olsun
sende iyiki bizimlesinCanım bu kuralları okuyunca insan durumun ciddiyetini anlayıp daha bi hırslı iyi ki varsınız iyi ki burdayım
Yaşım:40 boyum:1.59
Y.asistanlığı okudum ama hiç çalışmadım
Kendi pastane mizde çalıştım üre şu anda çalışıyorum
5.5 yaşında bi oluşum var
Kilo alma hikayem:ilk adetimi olduktan sonra hızla almaya başladım pkk ve insülin direnci oldugumu 20 li yaşlarında anladım.kilomu hep 65 73 aralığında tutabilir yoğun yürüyüş yaparak
Oğlumun dogumundan eve geldiğimde 74 kiloydum cok dikkatli yiyorum kilo verme adına fakat .ilk ay oğlum 500 gr.almış az aldı diye panik oldum ve hemen eşime baklava aldırdım sütüm çoğalsın diye baklavayla başladı herşey
Bi sene sonra 94 ,2 sene sonra 103 ü gördüm.
kilo vermeyi neden istiyorum :
Birincisi dizlerim çok kötü duruma geldi ,nefes darlığı yaşıyorum geceleri kısacası sağlık
Ikincisi fiziksel olarak ;dünya görünümündeyim yusyuvarlak ve acayip bir gıdığım oluştu kısacası cok çirkinleştim .
Genelde esprili ve duygusal biriyim kedim var yürüyüş yapmayı kitap uğramıştı amaokumayı çok seviyorum tesettürlüyüm
daha önce +90 lara ve 2.takıma uğramıştım bir kaç hafta hatırlamıyorum bile
Nick imi burda değiştirdim gıdığımı eriticem anlamında gıdı yaptım.daha önce Burhandı .evliliğim için 35 kilo topiğinde 93 e kadar inmiştim 2 sene oldu heralde
Buraya 102yle başladım
hedef kilom aslında 60 ama 74 dedim ilk etapta
Ben olsam öglen köfteli mantar ve bir salata aksamda ayran çorbası ve salata ile günümü kapatırdımYarın ne pişireceğim yazıyımda, ne yemem gerekiyor diyin hele.
Ayran çorbası
Et, patlıcan, biber şiş ( tereyağ ve sıvı yağda kizartacam)
Içli köfte
Fırında kremalı kaşarlı karnıbahar
Köfteli mantar
Yoğurtlu patates
Pilav
Börek
2 çeşit salata
Evet zaten menülerin başına alerjik anne diye yazacağım artık :)Beyb canım sen kendini biliyorsun yavrunun sağlığı için bu menüler şart .
Menünün başına sağlık için mecburi menüm diye yazarsan bir süre diger arkadaşlarda durumunu kavrarlar
Geçecek inş sabr.
Önemli olan kendini bilip kilo vermen bunuda ancak sen takip edebilirsin o yüzden menüne çok yorum bekleme , ne yiyip içecegini biz çok bilemeyiz
bebeğinin mi alerjisi var canım? emzirdiğin için senin beslenmeni de etkiliyor sanırım.
.............
Evettt bebiş alerjik bir bünye maalesef. Annesine çekmiş. Annesinin de halen süren alerjileri var . çocukken kırmızı et, yün,ot, vs. Alerjim vardı 30 yaşımdan sonra yapıştırıcı alerjim başladı . japon yapıştırocısı elime değse vücut yavaştan tepki vermeue başlıyor.
Ama önemli olan süt ürünleri ve yumurta alerjisinin geçmesi kuzunun. Dört gözle bekliyoruz bakalkm
geçmiş olsun canımmoni dün aksam ugrayamadim özür dilerim midem cok agriyor iki gündür
Dünkü menüm Sabah
1 yumurtada
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara 3 gün kurusu
1 kase yogurt
Öglen 3 minik but
2 kasik bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt
3 hurma
Aksam 2 kepce mercimek çorbası
1 kase yogurt
Su 2 litre
Spor mide agrisindan yapamadım affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?