Yarın ne pişireceğim yazıyımda, ne yemem gerekiyor diyin hele.
Ayran çorbası
Et, patlıcan, biber şiş ( tereyağ ve sıvı yağda kizartacam)
Içli köfte
Fırında kremalı kaşarlı karnıbahar
Köfteli mantar
Yoğurtlu patates
Pilav
Börek
2 çeşit salata
Ablacım ben bu menüde salata, köfteli mantar ve belki çok çok az kremalı karnabahar yerdim.
Soyle bir sey canim. Eliptikte kolda calisiyor. Benimki düz sade.Aradaki fark ne, resim atarmisin. Bende bisiklet varda hangisi bilemedim şimdi
Amora hoşgeldin canım takımızaSoyle bir sey canim. Eliptikte kolda calisiyor. Benimki düz sade.
Pisicik gelmiş hoşgelmişHerkese günaydın iyi pazarlar..
Beyb canım sen kendini biliyorsun yavrunun sağlığı için bu menüler şart .Ay bu yazıyı yeni gördüm. Önemli değil tabi bilmeyen bu ne der haklısın
Fulyam senin menüler gerçekten çok çeşitli oluyor . Ondan minik bundak minik derken baya kalabalık oluyor .sabah
1 yk salçalı sucuk
1 kk tulum peyniri
2 topi peynir
5 yeşil zeytin
1 tk tahin pekmez karışımı
2 yk domates salatalık biberle sürk peyniri salatası
1,5 dilim tahıllı ekmek
öğlen
1 servis kaşığı yoğurtlu mantı
1 servis kaşığı zeytinyağlı yer elması yemeği
1/2 dilim ekmek
ara
2 ceviz
1 hurma
akşam
etli patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
kırmızı lahana salatası
ara
1 avuç çekirdek
yatana kadar 2 lt su
az sonra yeşil çay ve kabuk tarçın çayımoni aeben
Saram başınız sağolsun canım
Çok üzüldum Rabbim ailesine sabır versin inşallah
Dogru diyosunne kaa minnak menüler bunlar böyle
hani salatan hani yoğurdun obezim
Mekanı cennet olsun insallahSağol canım Allah annesine sabır versin gerçekten zor çok zor bir durum az önce tekbirlerle uğurladık mekanı cennet olsun
O zaman spor yapamıyorum diye üzulmen çok normal canım. Bizim için yemek yeme olayı nasıl bağımlılıksa senin icin de spor öyleymiş degil mi? Ne diyeyim tez vakitte kavuşursun inşallah sporunaDoğru evlatlarımın canı sağolsun
Hatta bazen 3 saat hentbol üstüne 2 saat atletlerle antrenman yapıyordum kilom 54ün altında düşmesin diye yatmadan cicibebe ve çikolata yiyordum. Spor yapmayı çok seviyorum. Sanırım bağımlıydım.
Benim var ama çok kullanmadım. Dizlere çok hasar veriyor. Ekliptik daha iyi.
İnşallah abla
Benimki 2 aylık. Daha erken. Minimum 3 ay dolması gerekli. Mart - nisan gibi başlayacağım gerçek antremanlarıma öncesinde hafif koşular pilates vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?