Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablacım ben bu menüde salata, köfteli mantar ve belki çok çok az kremalı karnabahar yerdim.

moni kaptanim. Bugün tartildim. 53.8 kilo ile listelere çilgin bir giris yapayim. Tabi 5 gundur yüksek dozaj kortizon aldim o sisirdi mi bilmiyorum. Bu sabahta kortizonlu serumu yedim yarin son insallah. Kortizon sonrasinda bir 5 dk bisiklet cevirdim sonra 1 dilim kepek ekmekle kahvalti hemen sonrasinda 20 dk pedal cevirdim toplam 25 dk oldu. Gün icinde 1 saat toplami bulur insallah.

İyi pazarlar

Dünki menüm

Sabah
1 dl ekmek
Yr. Tb. Poğaça
Peynir
1 hş yumurta
Maydonoz- domtis

Öğlen ( yiyemedim 2 lokma alıp kaldırdım servis geldi)
2 kş banya 2 lokma ekmek.

İkindi
1 tb kıymalı bamya
1 dl ekmek
Yoğurt
1 kp mercimek

Akşam:
1 tb sebzeli yemek (katnabahar- brokoli)
2 kş yogurt
2 dl ekmek
5-6 fındık

Spor yok
Su 2 lt

moni

Ay bu yazıyı yeni gördüm. Önemli değil tabi bilmeyen bu ne der haklısın
Beyb canım sen kendini biliyorsun yavrunun sağlığı için bu menüler şart .
Menünün başına sağlık için mecburi menüm diye yazarsan bir süre diger arkadaşlarda durumunu kavrarlar
Geçecek inş sabr.

Önemli olan kendini bilip kilo vermen bunuda ancak sen takip edebilirsin o yüzden menüne çok yorum bekleme , ne yiyip içecegini biz çok bilemeyiz

Fulyam senin menüler gerçekten çok çeşitli oluyor . Ondan minik bundak minik derken baya kalabalık oluyor .
Bu menüler evde çok çeşit oldugundanmı yoksa sen özelmi yapıyorsun kendine ?
Şöyle düşün ne kadar çok güzel çeşit o kadar çok yeme olarak düşün .
Damak zevkinden biraz feragat etmelisin!

O zaman spor yapamıyorum diye üzulmen çok normal canım. Bizim için yemek yeme olayı nasıl bağımlılıksa senin icin de spor öyleymiş degil mi? Ne diyeyim tez vakitte kavuşursun inşallah sporuna

Moni cim bu yarışma işi çok güzel ama benim durumumu biliyosun bu ara yoğun bir şekilde kortizon kullanıyorum buna haşimatoda eklenince kilo vermem durabileceği gibi 2 yada 3 kilo alabilirmişim doktorumun ve diyetisyenimin dediğine göre o yüzden bu yarıştan beni muaf tutmanı istesem yanlış anlamazsın değilmi en azından iki hafta ilaçlarım bitene kadar olurmu

Ha ben diyetime sporuna devam edecem menümü yazacam sizin yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum inşallah kilo almam sabit kalmayada razıyım hatta kilo bile verebilirim bellimi olur ama yarışmak benim için adil olmayacak ne dersin

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…