GuGünayd karlı bir Antep sabahindan
Amora hoşgeldin canım takımıza
Moni cim bu yarışma işi çok güzel ama benim durumumu biliyosun bu ara yoğun bir şekilde kortizon kullanıyorum buna haşimatoda eklenince kilo vermem durabileceği gibi 2 yada 3 kilo alabilirmişim doktorumun ve diyetisyenimin dediğine göre o yüzden bu yarıştan beni muaf tutmanı istesem yanlış anlamazsın değilmi en azından iki hafta ilaçlarım bitene kadar olurmu
Ha ben diyetime sporuna devam edecem menümü yazacam sizin yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum inşallah kilo almam sabit kalmayada razıyım hatta kilo bile verebilirim bellimi olur ama yarışmak benim için adil olmayacak ne dersin
moni
Çok güzel monicim.Ben de dün akşam yaptım ve uygulamaya başladım
Yaa Antep'e gitmek istiyorum ben de. Okul tatil olacak. Bu Göbeklitepe'ye gidip oradan Antep sonra Hatay yapma isteğim var ama kar kış çok zorlar mı bilemiyorum. Adanalıyım ben de yakınım sanaMutfaklarımız kilo verene düşman ama güzel..
Çok teşekkür ederim
Ben de kortizon kullanıyorum. Serum şeklinde 1000 lik sen de kilo yaptı mı şu an benim 6 günüm 7 günlük doz uygulanıyor yarın son. Dün yüzüm şiştiğini söylediler evdekiler ama bilemiyorum. Tuz şekerden çok da korunamıyorum ama önceki kortizon zamanlarına göre yine idare ederim. Çok geçmiş olsun sana da zor bu iş maalesef. Bizim ekstra dikkatli olmamız lazım.
Nasıl bir acı tarifi bile yok. Rabbim sabır versin
sara_28 başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun.Rabbim ailesine sabır versin,evlat acısı yaşatmasın kimseye Amin
canım unuttum ben sen giresundaydın de mi? cenaze ordan kalkmış herhalde. 28 yaşındaymış. çok genç. mekanı cennet olsun inşallah.
Saracım başınız sağolsun canım çok üzüldüm , yakınlarına rabbımdan bol sabır diliyorum
Sagol monişimgeçmiş olsun canım
Sagol monişim
Benim hastalığım var ms onun icin kullanıyorum. Arada ataklarım olduğunda maalesef bir hafta filan serum şeklinde alıyorum. Çok geçmiş olsun sana da. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Tuzu tamamen kesmek güzel işte yemeklerin içinde filan oluyor yoksa ekstra katmam. Yemek olayına da fazla girişemiyorum ağzımın tadı hiç yok bir de dinlenmem gerektiği için dışarıdan filan söyleniyor. Hayırlısı bakalım.Takımımıza hoşgeldin canım seninle tanışamadık sanırım ben sara 44 yaşındayım 110 kilo ile başlayan diyet serüvenim 79 ile devam ediyor ancak bir kaç gün önce yüz felci oldum ve bundan dolayı kortizon kullanıyorum iki hafta kadarda kullanacam üç gün oldu başlayalı ilaca ama henüz çok şükür kilo artışı yok ama ben günde 3 - 3.5 litre su içiyorum ve tuzu tamamen kestim yemekleri sıfır tuzsuz yapıyorum
Sen ne için kortizon kullanıyorsun canım geçmiş olsun sanada
Benim hastalığım var ms onun icin kullanıyorum. Arada ataklarım olduğunda maalesef bir hafta filan serum şeklinde alıyorum. Çok geçmiş olsun sana da. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Tuzu tamamen kesmek güzel işte yemeklerin içinde filan oluyor yoksa ekstra katmam. Yemek olayına da fazla girişemiyorum ağzımın tadı hiç yok bir de dinlenmem gerektiği için dışarıdan filan söyleniyor. Hayırlısı bakalım.
Ben çok önce buradaki diyet gruplarından birinde 46 kiloya düştüm ve mezun oldum. Genel olarak iki sene korudum geçen sene bu zamanlar kortizonla 52-54 geldim gittim. Şu an tekrar kortizon ve 54+ olacak korkusundan işi baştan sağlama almak adına katıldım. Gerçi daha önce de bi gruba girdim ama maalesef uyamadım. Hedefim 46 boy 154 olunca. Aslında salt kilo değil vücudum hamur kıvamında biraz daha canlı kaslansın istediğim için sporda yapayım istiyorum. Tabii hastalığımın seyrine göre. Menü bildirimini akşam yapacağım ama şu saate kadar yediklerim çok iç açıcı değilÇok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine tüm hastalara içindede bizlere şifa versin inşallah
Sağlığımız yerinde olsunda kilo bir şekilde verilir dışarıdan yiyince haklısın tuzu kesemezsin o zaman bol bol su iç canım suyunun içine maydanoz yeşil elma tarçın ekle hemde ödem atarsın kaç kilosun şimdi ve hiç kilo verdinmi
Ben çok önce buradaki diyet gruplarından birinde 46 kiloya düştüm ve mezun oldum. Genel olarak iki sene korudum geçen sene bu zamanlar kortizonla 52-54 geldim gittim. Şu an tekrar kortizon ve 54+ olacak korkusundan işi baştan sağlama almak adına katıldım. Gerçi daha önce de bi gruba girdim ama maalesef uyamadım. Hedefim 46 boy 154 olunca. Aslında salt kilo değil vücudum hamur kıvamında biraz daha canlı kaslansın istediğim için sporda yapayım istiyorum. Tabii hastalığımın seyrine göre. Menü bildirimini akşam yapacağım ama şu saate kadar yediklerim çok iç açıcı değilBiraz ceza programı uygulayacağım kendime
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 çig badem 1 çig ceviz
1 'er havuç salatalık
Küçük bi parça tavuk ızgara
Ara
1 muz
1 türk kahvesi
25 gr bitter karam
Öğle
2 gözleme peynirli . kendim yaptım hamuru filan
Ara
2 minik dankek
5 çiğ badem ici
1 bardak yeşil çay
1 portakal
Bugün resmen coşuyorumBitter çikolata dankekler filan. Birazdan ceza leslie yapacağım 1 mile başlayayım 3 mile tamaamlarsam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?