Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

GuGünayd karlı bir Antep sabahindan

Yaa Antep'e gitmek istiyorum ben de. Okul tatil olacak. Bu Göbeklitepe'ye gidip oradan Antep sonra Hatay yapma isteğim var ama kar kış çok zorlar mı bilemiyorum. Adanalıyım ben de yakınım sana Mutfaklarımız kilo verene düşman ama güzel..
Amora hoşgeldin canım takımıza

Çok teşekkür ederim

Ben de kortizon kullanıyorum. Serum şeklinde 1000 lik sen de kilo yaptı mı şu an benim 6 günüm 7 günlük doz uygulanıyor yarın son. Dün yüzüm şiştiğini söylediler evdekiler ama bilemiyorum. Tuz şekerden çok da korunamıyorum ama önceki kortizon zamanlarına göre yine idare ederim. Çok geçmiş olsun sana da zor bu iş maalesef. Bizim ekstra dikkatli olmamız lazım.

Takımımıza hoşgeldin canım seninle tanışamadık sanırım ben sara 44 yaşındayım 110 kilo ile başlayan diyet serüvenim 79 ile devam ediyor ancak bir kaç gün önce yüz felci oldum ve bundan dolayı kortizon kullanıyorum iki hafta kadarda kullanacam üç gün oldu başlayalı ilaca ama henüz çok şükür kilo artışı yok ama ben günde 3 - 3.5 litre su içiyorum ve tuzu tamamen kestim yemekleri sıfır tuzsuz yapıyorum

Sen ne için kortizon kullanıyorsun canım geçmiş olsun sanada

canım unuttum ben sen giresundaydın de mi? cenaze ordan kalkmış herhalde. 28 yaşındaymış. çok genç. mekanı cennet olsun inşallah.

Amin canım evet çok genç Mart ayında nişanı olacaktı çok çok iyi beyefendi bir insandı kimsenin kalbini kırmamıştır diyebilirim hâlâ daha inanamıyorum biliyormusun Allah annesine sevdiğine sabır versin

Benim hastalığım var ms onun icin kullanıyorum. Arada ataklarım olduğunda maalesef bir hafta filan serum şeklinde alıyorum. Çok geçmiş olsun sana da. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Tuzu tamamen kesmek güzel işte yemeklerin içinde filan oluyor yoksa ekstra katmam. Yemek olayına da fazla girişemiyorum ağzımın tadı hiç yok bir de dinlenmem gerektiği için dışarıdan filan söyleniyor. Hayırlısı bakalım.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine tüm hastalara içindede bizlere şifa versin inşallah

Sağlığımız yerinde olsunda kilo bir şekilde verilir dışarıdan yiyince haklısın tuzu kesemezsin o zaman bol bol su iç canım suyunun içine maydanoz yeşil elma tarçın ekle hemde ödem atarsın kaç kilosun şimdi ve hiç kilo verdinmi

Ben çok önce buradaki diyet gruplarından birinde 46 kiloya düştüm ve mezun oldum. Genel olarak iki sene korudum geçen sene bu zamanlar kortizonla 52-54 geldim gittim. Şu an tekrar kortizon ve 54+ olacak korkusundan işi baştan sağlama almak adına katıldım. Gerçi daha önce de bi gruba girdim ama maalesef uyamadım. Hedefim 46 boy 154 olunca. Aslında salt kilo değil vücudum hamur kıvamında biraz daha canlı kaslansın istediğim için sporda yapayım istiyorum. Tabii hastalığımın seyrine göre. Menü bildirimini akşam yapacağım ama şu saate kadar yediklerim çok iç açıcı değil Biraz ceza programı uygulayacağım kendime

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 çig badem 1 çig ceviz
1 'er havuç salatalık
Küçük bi parça tavuk ızgara

Ara
1 muz
1 türk kahvesi
25 gr bitter karam

Öğle
2 gözleme peynirli . kendim yaptım hamuru filan

Ara
2 minik dankek
5 çiğ badem ici
1 bardak yeşil çay
1 portakal

Bugün resmen coşuyorum Bitter çikolata dankekler filan. Birazdan ceza leslie yapacağım 1 mile başlayayım 3 mile tamaamlarsam iyi olacak.

Anladım canım çok fazla kilon yokmuş aslında biraz dikkat edersen çözersin ve haklısın bugün coşmuşsun kekler gözlemeler falan ama toparlarsın

KİLO DA RAKİPLER

esmerm91 (79,5) vs Obezzto(79,8)

Antepia27 (99,3) vs GIDI (99,0) vs ozlemkartal(95,1)

wydra(60,6) vs gulsahhh01(63,0) vs optumkibby(56,6)

60kiloyum(81,8) vs efser(88,1)

hedef56(73,8) vs IKokunhuzur (72,2) vs Baby Cat(/73,5)

aeben(70) vs Esmahan38(69)

phanalax(68,5) vs april1109
(67,6) vs pamukprncess(62)

İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..

Herkese selamlar dün hiç giremedim siteye çat kapı misafirlerin geldi gece 1’e kadar bendelerdi. Dünün menüsünü yazayım hemen.

Sabah; 1 sahanda yumurta, kk beyaz peynir, 4 adet çeri domates, 2 tam tahıllı kızarmış ekmek, 2 fincan beyaz çay.

Öğle; kahvaltıyı saat 1de yapınca yok tabii

Akşam; 4 yemek kaşığı yumurtalı erişte.

2 kadeh şarap, 4 adet tortilla cips. Şarap içmeseydim gayet iyi menü olabilirdi. Su 2 buçuk lt spor yok. Dünü telafi etmek için birazdan hazırlanıp 1 saa kadar bisiklet sürcem.

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…